Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Vichy'nin deli gibi pahalı Lipometric kremini 1 ay kullanıp, pek bir sonuç alamayarak umutsuzluğa düştüğümde "ucuz birşey, bunu da deneyelim bakalım,zarar gelmez." diyerek Nivea'nın Goodbye Cellulite kremini aldım.1 haftadır sabah-akşam kullanıyorum. Ve şimdiden farketti. Tavsiye ederim.

Bunun dışında yaptıklarım;

Kahveyi kestim.Arada bir sabahları 1 fincan içiyorum sadece.
Asitli içecekleri minimuma indirdim.
Kuru fırçalama çok işe yarıyor,kesinlikle denemelisiniz.
Banyoda kese+ sıcak-soğuk kompresi.
Haftada 2 defa biberiye yağını türk kahvesiyle karıştırarak scrub yapıyorum. Bu da çok etkili.
Bol bol su ve günde 1 saat yürüyüş/bisiklet.

Bu hızla devam edersem,1 aya hiçbir şey kalmayacak gibi.Sonuçlardan çok memnunum.

arkadaşlar size acı ama gercek bişey soylemek istıyorum selülit 4 aşamalı yaşanan bi olaydır eğer bi selülit 2.asamayı gectiyse spor beslenme dışardan takviye krem yağ vs hiç bi işe yaramaz sadece belki ilerlemesini onler.ve sunu bilin selülitin tek tedavisi masaj dır.oda doğru yapılan masaj yanlışı aksine zarar verir.bide en onemlisi selülit genetik bi olaydır eger ki annenizde onun annesinde selülit varsa istediğiniz kadar dikkat edin bigun sizinde selülitiniz olur..dost acı söyler üzgünüm ama boyle.piyasadaki saçma sapan şeylere para dokmeyin lutfen yazık.

yaklaşık 2 aydır günde 1.5 saat yürüyüş yapıyorum.
bunun haricinde yediklerimle ilgili bir değişiklik yapmadım
fakat selülitlerim % 50 oranında azaldı.
selülitin baş düşmanı hareketsizlik. bir arkadaşm da niveanın goodbye kemini kullanıp memnun kalmıştı.

canım ben günde 20 dk kullanıyorum ve popom küçüldü bacaklarım sıkılaştı daha fit görünüyorum:)

bende karboterapiye gittim ama sakın gitmeyin bayanlar selülitlerim dahada arttı resmen birsürüde para bayıldım bu tedaviye...ama hem canım yandı hemde daha beter oldu bacaklarım...işin aslı geçen seneye kadar bnm selülitlerim çok azdı ne zaman geçen sene lpg tedavisinie başladım daha beter arttı ...bence bu tarz tedaviler daha çok arttırıyoo...artık beslenmemi değiştirmeye vede daha çok su içmeye düzenli spora başladım henüz bi gelişme yok ama en azından kendimi daha iyi hissediyorum...ama bu selülit bence bir hastalık gitmiyor kurtulamıyorum 2 senedir ne yaptıysam ...

arkadaşlar şu aspirinli tarifi bilen varsa yazabilirmi çok merak ettim ve hangi sıklıkla ne şekilde uyguluyoruz acaba??

Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı karıştırılıp sürülüyor. Ama detaylı bilgiyi Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi konu başlığı altında bulup kullananların yorumlarını okuyabilirsiniz. Ben denemedim, bilmiyorum.

Bu kürü geçen haftasonu saklambaç gazetesinde okudum..ilginç geldi..Aktaracaktım fakat ark.yazmış,teşekkürler..Çok çok fazla gözle görünür sorunum yok yalnızca elimle sıktığımda oluyor..E o kadar da kadı kızında bilem olurkaydirigubbakcemile3

Unutmadan,kürünü bitirince sonuçları paylaşırsan sevinirim..Kadı kızında olan dan da kurtulurum..:))))

canım biraz geç oldu ama. girmedim uzun zamandır bu topiğe. ben bu kürü yakalşık 1 ay uyguladım veeeeee.şimdi hiç selülitim yok elle sıkınca bile çok az belli oluyor. tatilde çok ama çok rahat ettim.selülitsiz kendimi hada çekici ve güzel hissediyorum( tabiii eşime karşı)-tatlicadiarzu-

canım biraz geç oldu ama. girmedim uzun zamandır bu topiğe. ben bu kürü yakalşık 1 ay uyguladım veeeeee.şimdi hiç selülitim yok elle sıkınca bile çok az belli oluyor. tatilde çok ama çok rahat ettim.selülitsiz kendimi hada çekici ve güzel hissediyorum( tabiii eşime karşı)-tatlicadiarzu-

lahana mevsimi başlasın bende mutlaka yapacağım deneyipte bizlere tavsiye eden arkadaşlar sizlere çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

bende vermem gereken 20 kilonun 15 ini vererek selilütlerimdende kurtuldum. 38 beden oldum.:KK70::KK70: bunun için ayrıca mutluyum. benim selülitlerimi görseniz fenaydıııııııı fena ötesi hatta. ama şimdi o kadar azkiii ve bacaklarım kalçam popom her yerim çok güzel sımsıkı ve diri. ben kabak lifi ve yosun sabunu kullandım ve her gün mutlaka 45 dk en az yürüdüm tempolu. sadece bunları yapın bakın nasıl güzel olucak arkadaşlar. ama biraz emek gerekiyor

B:CüvCüv:en de selülitlerden çok şikayetçiyim.Şu ana kadar bana faydalı gelen tek yöntem;ender saraçın selülit için verdiği tarifti.o da yağlarla yapılıyor.Belki bileniniz vardır.Portakal yağı,susam yağı,rezene yağı falan.ben bgu karışımı sürdükten sonra streç filmle bacaklarımı sarıyordum ve yarım saat spor yapıyordum. 2 hafta içinde abartmıyorum selülitim kalmadı.bacaklarım baya sıkılaşmıştı fakat yağlar besleyici olduğu için tüyleri çok kuvvetlendirdi.düzenli yapmayınca tekrar selülilit geri geldi.onun için vazgeçtim.
Şimdi titreşim vererek masaj yapan bir kemer aldım kemdime.Onu denicem.Gelişmeleri yazarım:CüvCüv:

B:CüvCüv:en de selülitlerden çok şikayetçiyim.Şu ana kadar bana faydalı gelen tek yöntem;ender saraçın selülit için verdiği tarifti.o da yağlarla yapılıyor.Belki bileniniz vardır.Portakal yağı,susam yağı,rezene yağı falan.ben bgu karışımı sürdükten sonra streç filmle bacaklarımı sarıyordum ve yarım saat spor yapıyordum. 2 hafta içinde abartmıyorum selülitim kalmadı.bacaklarım baya sıkılaşmıştı fakat yağlar besleyici olduğu için tüyleri çok kuvvetlendirdi.düzenli yapmayınca tekrar selülilit geri geldi.onun için vazgeçtim.
Şimdi titreşim vererek masaj yapan bir kemer aldım kemdime.Onu denicem.Gelişmeleri yazarım:CüvCüv:

canım ben geçen sene bu tarifle yok etmiştim selülitlerimi.. ama kışş boyunca sağlıksız beslendiğim için tekrar gelmişti. artık sağlıksız beslenmeye sonnnn:lepi: ayrıca o kemerlerin vede başka masaj aletlerinin selüliti gidermede çok büyük katkısı var. kan dolaşımını hızlandırdığı için selülit falan yalan oluyor bir süre sonra:)))delikafadulden

bende selülit kurbanı bi insanım ne yazık ki :nazar: boyum 1,79 kilom 57 yani kilolu değilim ama selülitlerimin maşallahı var..henüz onlardan kurtulmak için bi harekete geçmedim ama kalcalarımdaki selülitlerden inşallah kurulurum bi gun yaa senağlama

arkadaşlar şu selülit illeti bir yapıştımı insanın kalçalarına gitmiyo çok yüssüz bişey masaj kemerleride uzun vadeli çalışma istiyo dengeli beslenme tmm ama oda çözüm deyil selülit için bu sadece şişmanlarda olmuyo zayıflardada var önce moral ve azim bu yağlar umarım işe yarar yoksa :sinifsinif: ağlarım valla

arkadaşlar şu selülit illeti bir yapıştımı insanın kalçalarına gitmiyo çok yüssüz bişey masaj kemerleride uzun vadeli çalışma istiyo dengeli beslenme tmm ama oda çözüm deyil selülit için bu sadece şişmanlarda olmuyo zayıflardada var önce moral ve azim bu yağlar umarım işe yarar yoksa :sinifsinif: ağlarım valla

hayatım dengeli beslenme işin temel adımı işe yaramaz olurmu. sqanki zayıflar yemek yemiyolarmı. her insanın bünyesi farklıdır. 3 beyazdan vede yağdan mümkün olduğunca uzak durun tüketmemeye dikkat edin. birazda spor katın işin içine bakın birdaha selülit falan görüyormusunuz vucudunuzda:))))delikafadulden

X