Bu kürü geçen haftasonu saklambaç gazetesinde okudum..ilginç geldi..Aktaracaktım fakat ark.yazmış,teşekkürler..Çok çok fazla gözle görünür sorunum yok yalnızca elimle sıktığımda oluyor..E o kadar da kadı kızında bilem olurkaydirigubbakcemile3
Unutmadan,kürünü bitirince sonuçları paylaşırsan sevinirim..Kadı kızında olan dan da kurtulurum..:))))
canım biraz geç oldu ama. girmedim uzun zamandır bu topiğe. ben bu kürü yakalşık 1 ay uyguladım veeeeee.şimdi hiç selülitim yok elle sıkınca bile çok az belli oluyor. tatilde çok ama çok rahat ettim.selülitsiz kendimi hada çekici ve güzel hissediyorum( tabiii eşime karşı)-tatlicadiarzu-
B:CüvCüv:en de selülitlerden çok şikayetçiyim.Şu ana kadar bana faydalı gelen tek yöntem;ender saraçın selülit için verdiği tarifti.o da yağlarla yapılıyor.Belki bileniniz vardır.Portakal yağı,susam yağı,rezene yağı falan.ben bgu karışımı sürdükten sonra streç filmle bacaklarımı sarıyordum ve yarım saat spor yapıyordum. 2 hafta içinde abartmıyorum selülitim kalmadı.bacaklarım baya sıkılaşmıştı fakat yağlar besleyici olduğu için tüyleri çok kuvvetlendirdi.düzenli yapmayınca tekrar selülilit geri geldi.onun için vazgeçtim.
Şimdi titreşim vererek masaj yapan bir kemer aldım kemdime.Onu denicem.Gelişmeleri yazarım:CüvCüv:
arkadaşlar şu selülit illeti bir yapıştımı insanın kalçalarına gitmiyo çok yüssüz bişey masaj kemerleride uzun vadeli çalışma istiyo dengeli beslenme tmm ama oda çözüm deyil selülit için bu sadece şişmanlarda olmuyo zayıflardada var önce moral ve azim bu yağlar umarım işe yarar yoksa :sinifsinif: ağlarım valla