Squat benim selülitlerimi çok azalttı fakat en mühim olanı kabak lifi.. Kabak lifini duşta aşağıdan yukarı şekilde kullanıyorum selülitleri gerçekten çok azalttı, şuan yok denecek kadar az..
İyi de daha üç hafta olmuş biraz sabır :)
3 ay yazmıştım
Yurtdışında var canım. Hangi ülke orasiyurt dışındayım. burda kabak lifi bulma imkanım yok sanırım. ama squatı araştıracağım. teşekkürler
Benim neredeyse ergenliğimsen beri aelülit sorunum vardı, artık benim vücudum böyle herhalde deyip kabullenmiştim.
Ama o eliptik bisiklet yok mu, şuan şoklardayım ve hiç kalmadı, hiç.
Tabi eskiden neskafe kola tüketirdim, selülit dostları, artık o tarz ürünleri hiç tüketmiyorum.
3 hafta erken, bir 3 ay sonra farkı görürsünüz tahminen. Hiç başka yönteme geçmeyin şimdilik.
Yurtdışında var canım. Hangi ülke orasi
Amaan bir yandan çocuk sallayınca :) 3 aydır haftada yazısından ayı atmışım. Pardon :)
Napıyon gii taaaaa oralardatamamdır bir bakayım.
Malezya
Squat benim selülitlerimi çok azalttı fakat en mühim olanı kabak lifi.. Kabak lifini duşta aşağıdan yukarı şekilde kullanıyorum selülitleri gerçekten çok azalttı, şuan yok denecek kadar az..
Benim neredeyse ergenliğimsen beri aelülit sorunum vardı, artık benim vücudum böyle herhalde deyip kabullenmiştim.
Ama o eliptik bisiklet yok mu, şuan şoklardayım ve hiç kalmadı, hiç.
Tabi eskiden neskafe kola tüketirdim, selülit dostları, artık o tarz ürünleri hiç tüketmiyorum.
3 hafta erken, bir 3 ay sonra farkı görürsünüz tahminen. Hiç başka yönteme geçmeyin şimdilik.
Napıyon gii taaaaa oralardaasil oralarda olur böyle şeyler. Soruştur biraz olmadi netden sipariş et
3 hafta değil 3 ay yazmıştım.
kafein ve gazozlu içecek hiç içmiyorum. hatta meyvesuyu bile.
eliptik bisikleti yüksek zorlukta mi kullanıyordunuz peki ya da hizli tempolu mu? ben yuksek zorluk ve hızlı tempo yaptığım halde bir incelme ya da selülite azalma olmadı