Selülit selulitler neden gitmiyor

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Bende 22 yaşındayım ve selülitlerim var. 1.70 58 kiloyum. Bisiklet yürümek sağlıklı beslenme hepsini denedim kilomda normal zaten. Ama selülitler geçmiyor. Alman marka bir krem var suan adını tam hatırlayamıyorum. Jel şeklinde ve acayip yakıyor. 5 ay boyunca onu kullanmıştım yaza girmeden ve bana etki etti gibi gelmişti hatta denediklerim içerisinde en iyisiydi diyebilirim. Gratiste satılıyor. Gri ve yeşil renk bi kutuda sorarsanız hemen tavsiye ediyorlar zaten. Fiyatı 80tl civarı. Ama bırakınca belli bir sürede geri geliyorlar.

Bu selülit maalesef biraz da genetik, abimin eşi kadar sağlıksız beslenen biri yoktur, sigara da içiyor her türlü gazlı içeceği de ama maşallah kızda gram selülit yok zenci derisi gibi mübarek. Ben ondan daha zayıfım ama kollarımda bile var sıkınca :olamaz: bir ara 60 kilo olmustum boyum 1.70 o zaman çok daha fenaydı, azmettim zayıfladım bacaklar eriyince tabi onlar da eridi farkedilir derecede.

Şimdi selülit demişken ben başka bir şey duydu m kuzenimin eşinden, o kız da maşallah Adriana lima'ya taş çıkarır bizim ailenin gelinleri insanı komplekse sokacak türden :KK53: sülük tedavisine gitmiş migren için orada kadınlar hep güzellik için geliyorlarmis, selülit ve yüz gerginliği icin. Pis kanı emiyormus o sulukler dolaşımı düzenliyormus, var mı aranızda böyle bir şey duyan ya da yaptıran?

Verilen tavsiyelere ek olarak şunu söyleyeyim şekeri tamamen kesmek ve selülit masajları da çok toparlıyor. Şeker selülit mıknatısı

Ayak mantarınız var mı geçirdiniz mi?
Kalıcı olarak selülit sebebi malesef
Dolaşım bozukluğundanda olabilir
Bazen gecşek olan deriyide selülit sanıyolar öyleyse sağlam azim ve sporla geçer değilse sadece görntü biraz azalır

ayak mantarım yok. hiç olmadi
hafif mor damarlar var baldırımda stresli dönemlerimde de huzursuz bacak oluyordu biraz. yine de genel olarak hareketli biriydim

ayak mantarım yok. hiç olmadi
hafif mor damarlar var baldırımda stresli dönemlerimde de huzursuz bacak oluyordu biraz. yine de genel olarak hareketli biriydim

Demekki dolaşım kaynaklı selülitler

Siz sporunuzu yapın birde hergün bacaklarınızı havaya kaldırıp duvara yaslayın hiç olmazsa 5 dakika
Huzursuz bacak için çok sebep var tiroid b12 eksikliği stres sayılmayacak kadar çok :)
Drada gidin lütfen damarlarınıza bi baksın varis birsürü şey olabilir erken önlem almış olursunuz

Boyunuza oranla kilonuz fazla. Bu da fazla yağlanma demek. Ne yazık ki Anatomik olarak kadın vücut yapısı bu konuda çok şansız. Yağ hemen basen bölgesi ve karında toplanıyor. Düzenli yapılan spor'un ve diyetin faydası elbette olur. Ama bunlardaki kilo vücudun her yerinden eşit miktar gideceğinden Basenler ve karın bölgesi yine de kalır. Bunun bu bölgeleri çalıştıracak egsersiz ya da LPG yaptırmanız gerekli. Ama sizin kilonuzda muhakkak 6 ay boyunca düzenli gitmeniz şart.

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum. Ama eğer İstanbul da olsaydınız sizi üsküdar daki LPG Zayiflama merkezimiz Nail Standard 'da ücretsiz vücut analizine davet ederdik. Daha sağlıklı bir yol haritası çıkarırdık. Çünkü doğru yapılandırmayla gitmeyecek yağ yok. Biraz sabır ve inat.

Merhabalar.

Selulitlerle biraz sıkıntı yaşıyorum.

28 yasindayim. 1.70 boyunda 63 kiloyum. 3 aydır Haftada 5 gün eliptik bisiklet ya da koşu bandında yarim saat kadar tempolu yürüme koşu yapıyorum ancak hala selulitlerimde hicbir azalma yok.

Daha etkili yöntem nedir selulitler için ? Annemde de çok oldugunu biliyorum. genetik deyip kabul mu etmem gerekiyor :KK43:

ne tür egzersiz yapmam gerekir?

eşim bir keresinde laf arasında bahsetmişti spor yaparsan selülit için de iyi olur diye. biraz onun için de azalsalar memnun olacağım.

Selamlar
Lpg yi araştır derim :)

squat çok iyi geldi
tüm cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim

valla hanımlar selülit kötü gösteriyo ama erkekten erkeğe de değişiyo sanırım bu durum..benim de selülitlerim var ama eşim hiç şikayet etmedi hatta ona daha seksi geliyomuş..ani bence çok da kafaya takılacak bir konu değil bence..önemli olan uyum..

X