Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Vücudumu duşta fırçalıyorum , çok su içiyorum ve spor yapıyorum ama kilo vermeden kaynaklı göğüs karın ve bacaklarda çok var neler yaparsam garanti geçer az da olsa geçsin tamamı geçmez biliyorum
Vücudumu duşta fırçalıyorum , çok su içiyorum ve spor yapıyorum ama kilo vermeden kaynaklı göğüs karın ve bacaklarda çok var neler yaparsam garanti geçer az da olsa geçsin tamamı geçmez biliyorum
Egzersiz yapıyor musunuz düzenli? Pilates de bir hareket var selülitsavar diye. Ebru Şallı yapıyordu Nescafe ve kola da cok yapıyor diye duymuştum cok kez. Daha profesyonel yöntemler de vardır tabii