- 19 Ocak 2012
- 645
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlerdir aradığım çözümü buldum nihayet uygulamak sorun değilde konu sahibi 1.5 beden inceldim demiş ama ben zaten çok zayıfım birde üzerine incelirsem bi deri bi kemik kalacam yahuuuu
,öncelikle paylaşım için teşekkürler.bende yarın alıp karışımı hazırlayacam..her seferinde karışım hazırlamaktansa karışımı bolca hazırlayıp dolaba mı koysak??7
bir de gündüz mü yaptın streçleme işini gece mi?sanırım uyku sırasında daha çok etki gösterecek
,öncelikle paylaşım için teşekkürler.bende yarın alıp karışımı hazırlayacam..her seferinde karışım hazırlamaktansa karışımı bolca hazırlayıp dolaba mı koysak??7
bir de gündüz mü yaptın streçleme işini gece mi?sanırım uyku sırasında daha çok etki gösterecek
günlerdir aradığım çözümü buldum nihayet uygulamak sorun değilde konu sahibi 1.5 beden inceldim demiş ama ben zaten çok zayıfım birde üzerine incelirsem bi deri bi kemik kalacam yahuuuu
şuan çok mutlu oldum uzun bi süredir selülite çağre arayan biri olarak. çok teşekkürler gerçekten zayıf olmakla kilolu olmakla selülitin bi alakası olduğunu sanmam uzman değilim sonuçta ama bi çok kişi tanıyorum zayıf oldukları halde selülit sorunları var. bu incelme kilo kaybı olarak değil daha sıkı bi vicüt anlamında yani zayıf olan arkadaşlar dahada inceliceklerini düşünerek endişelenmesinler bence.
howarcım annenin selülitleri nasıldı sıkmadan ayakta dururken belli oluyormuydu ve anneninkiler kaç günde geçti canım?
hovarcığım üşenmedim gittim aldım malzemeleri..geldim dediğin gibi uyguladım..sabah kalkınca açarım artık bacakları..gece uyurken rahtsız olursam gündüz yapıcm bundan sonra..gelişmelerden haberdar ederim:))
ben araştırmıştım o konuyu ilk karışımda verdiği etkiyi yağlar uzun süre iç içe kalınca vermiyormuş. bunun için de vücudumuz için erinmeden az az yapacağız
howarcım ben şimdi çıkardım streci yıkandım ama senin dediğin gibi kalıntı falan yoktu..streç yğdan dolayı sararmıştı o kadar
Yaws ben bu mesajı neden yeni gördüm, hepsini karıştırmış bulundum şimdi işe yaramayacak mı?
bu iyi birşey senin vücudunun daha kolay selülitlerden arınacağını gösterir. kitapta öyle diyo yani
ciddi misin..sende çok az selülit olmasına ragmen bi sürü toksin atmışsın..keşke benden de gitseydi kendimi daha rahat hissederdim..dün gece gayet rahat uyudum..acı da yoktu ev serin sıkıntı da basmadı..belki ondan etki etmdi pek..gündüz denesem mi acaba..ne dersin??
bu arada sen yapmaya devam ediyomuusn