- Konu Sahibi sophiekowalsky
bende eczacıya sordum üstünde günde 2 veya 3 kez yemek aralrında alın diyo eczacıda okudu anlam veremedi yemek aralarında dedi bende anlamış gibi yaptım:)) sonra netten araştırdım bazılarında yemekten önce veya sonra demiş bende yemeklerden sonra alıyorum günde 2 tane ya 2.sini akşam saatlerinde yatmaya yakın alıyorum dünkü eczacı öyle dedi kan dolaşımını düzenlediği için gece yatarken alırsan daha güzel etki eder dedi.evet hergün bakıyorum buraya bişey yazan soran olmuşmu diye yardımcı olmak lazım:)))) sen ne zman kullanmayı düşünüyosun?
tatlım ben gg dan bakındım dün tekrar.435 mg.100 kapsül.30 tl.kargo ücreti de yok.satıcıya sordum ben de akşam yemek aralarında günde 1 kere dedi.ve kafam karıştı iyice.buarada markası da swanson.senin ki de 435 mg mı?acaba diyorum mg düşük olursa daha çok,yüksek olursa 1 kere mi alınıyor bu hap?inan senden cevap gelmesini bekledim,siparişimi veremedim hala.seninki nasıl?çünkü seninki solgar markaydı.kapsül sayısı ,mg vsr?eğer eczacının ve benim satıcının dediği gibiyse ben,akşam yatmadan önce alırım.birde yemek aralarında sanki şişmanlatır gibi geliyor bana :))