Selenimo ve Cankularyla her telden

ben yedim yemeğimi abla onunki de hazır... diyetisyene gidiyorum ya erken yemen lazım dedi o yüzden artıkın ayrı ayrı yiyoruz

e,nasılgidiyo,neler yiyorsun anlatsana kızz,
benimde arkadaş şimdi tel etti bana bizim lw yi soruyo.
bende sabah sandaloz aldım, sirkeyle onu şeyttirecem bir ay,
havalar güzelleşinceye kadar lw almayacam,
yürüyüş,spor yapmadan verdirmiyo.
şu sıralar takığım kiloma.

abla şekerim biraz yüksek çıktı o yüzden tatlı hiç bişey yok onun haricinde her şeyi yiyorum salata yağzı serbest et yemeği sebze yemeği meyve yoğurt falan hep var sık sık azar azar yiyiorum bide 3 litre su içmem lazımmış su oranım çok düşük çünkü :çok üzgünüm:
sende takılcak kilo yok abla yaaa bebe doğurmuşsun o kdr olcak

yok istediğim kadar değil mesela çorba 1 kase sebze yemeği 6 yemek kaşığı pilav makarna falan 3 yemek kaşığı belli oranlarda yemen lazım ona göre ayarlıyosun işte bir kitapçık var mesela ekmek grubundan 8 porsiyon yiyosun vs vs

bu gün pazardan maydanoz aldım, temizleyip yapraklarını kaba koydum, saplarını atacakken kaynatayım dedim.
uzun zamandır yapmamıştım.
bi bardak içtim, habire tuvalete gittim bu gün çok su içmemiştim.
maydanoz da yapacak artık, yağları atıyomuş

ben maydonoz suyu içemiyorum ya kendisini yerimde suyu çok midemi bulandırıyo :S

ya anacım,benim iştahım açık, karnım aç olmasa bile bişeyler yemek istiyorum,ve yiyorum işin kötüsü.
o yüzden sirkeli suyuma devam diyorum napiim. verdirmese bile aldırmasın da,
ama belim kalınlaştı.basenleri eritmek zaten zor.
kocamda bu gün kilo aldın sen dedi,
biliyorum sen kendine bak koca göbekli dedim.lülülülülülü

benim de hep bel bölgesinde kilolarım bacaklar 38 beden göbek 42 :sinifsinif:
ii demişsin abla onlar kendine baksıııınn :dilcikar:
benimki de aradı az önce akşama bi dizi izliycez yanına cips kola istermisin diyo kötükedihüsokötükedihüso

valla sırf sebze aldım bu gün evdekilerede ister yiyin,ister yemeyin dedim,
öğlen kabak yaptım , kocama da salata yaptırdım.
birde yüksük çorbası vardı, hepsini bi güzel yedimm yaaa,
güya az yiyecektim.
şimdi acıktım,direniyorum,
gidip müslimi yesem,yoksa yemekmi yesem.

geç olduuu yemek yemeee... müsli ye yada beyaz leblebi o hep tok tutuyo hemde susatıyomuş...
hee bide doktorum şey dedi akşamları geç yemekten de kilo almışım o yüzden şimdi 6-7 gibi yemeğimi yiyorum

İlknur yağları arındıramadı herhalde gelmedi,
Benim kızda yapmıştı öyle yağı,
bide kakasını yapıp lazımlığı evin ortasına dökmüş, onlarla oynamaya başlamıştı yakaladığımda,
ııığ ne iğrencim değilmi.:sm_cool:

bi kerede benim kuzenim altından bezi çıkartmış kakasını da yapmış totoyuda her yere değdirmiş evi pok götürüyodu teyzem krize girmişti

ilknurda evi dezenfekte ediyodur şimdi

örgümde var aslında,
ama kalkıp yine yiyorum,
dün kız elmalı pasta istediydi kalkıp yaptım, dünden beri kızla ikimiz yiyoruz, iki tombalak

ama senin kilo benden 10 fazla kız,
sen hangi arada aldın,benim kadar da çok yemiyosun

ama senin kilo benden 10 fazla kız,
sen hangi arada aldın,benim kadar da çok yemiyosun

düzensiz yiyorum abla ben sabah 8-9 gibi kalkıyorum kahvaltıyı 11 de yapıyorum öğlen geçiştirip akşama yüklenince bu hale geliyosun... bide işten çıktım ya hareket azaldı şimdi hem düzenli yiyorum hemde dersane falan hareket oluyo veririm inşallah bi 10 kilo aynı oluruzz 63 bana yetiyo zaten okuldayken 63düm gayet iiydim

tabi az yiyince de olmuyor,
hem bu arada niye aynı oluyoruz kız,
sen o kadar kilo verecen ben yerimde mi sayacamm:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…