Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prenses anneannesindeydi bugün gelir Espresso oğluyla daha fazla zaman geçiriyor sanırsam Çocuk çok kötü etkilenmiş ılknur ödev yapıyor selenimo hakkında bilgim yok
Ya bu finansbank sağdan soldan telefon numarası toplayıp Kredi kartı dağıtmak için arıyorlar ya Beni de aradılar hayır istemiyorum bidaha aramayın dedim Tutmuşlar kart göndermişler
Aradım bissürü şey saydım ınsana kene gibi yapışıyorsunuz Kartı dağıtana kadar canım cicim yapıyorsunuz Ben sizden kart mı istedim derhal iptal edin Size bizim telefon numaralarımızı dağıtanlar kimse hepsini mahkemeye vericem Falan filan saydım döktüm
Ya bu banka geçen yıl babama dadandı Ama hem evden hem cepten arıyorlar Bigün amcam öldü cenazedeyiz aramış ulaşamamışlar Ben eve geldim telefon çaldı ee şey biz kendisine ulaşamadık Dedim adamın abisi öldü cenazede bi rahat bırakın Tamam cenaze ne zaman biter o zaman arayalım diyorlar Bi bağırmışım klava: orda eğer bi arayın sizi tacizden dava ederim Bidaha aramamışlar
Çok yapışkanlar kene gibi yapışıyorlar Ama müşteri hizmetlerine işin düşse 29 dakika cevap vermiyorlar Bi keresinde aramıştım tam 29 dakika birine bağlanmak için bekledim Teee o zamanlardan kıcığım bu bankaya selenimo hoşgeldin