- 25 Nisan 2009
- 8.385
- 1
aşkolsun senin gibi emekçi bir sanatçıya yakıştıramadımmmmsengözlerimebaksanab:bbo:
kızım bu hanıma laf ye:sm_cool::sm_cool::sm_cool:tişmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkolsun senin gibi emekçi bir sanatçıya yakıştıramadımmmmsengözlerimebaksanab:bbo:
onlarda taklit zatiiiisırnaşık şey
sırnaşık şeysana bir sürü kopya yapacagın resim gönderdim.
bana molası
hızlı çalışıyo ben napim yaaa:sm_confused:
canım benim kıyamam ya belli olmaz belki tutturur
inan bana dün hep aklıma geldi senin kız
dua ettim gerçekten tanıdığım samimi biri yoktu bu sene sınava giren senin kız dışında
önemlisiniz kız benim için
kızını tanımasamda önemsedim vallakaydirigubbakcemile5
sırnaşık şeysana bir sürü kopya yapacagın resim gönderdim.
bana molası
hemencecik umutsuzluğa kapılmasın yavrucağızım .taban puanlar cok düşecekmişşş ablacımm.valla bak.kimsenin iyi gecmemiş sınavııı...o kadar okulaaa o kadar sıralara koyun mu sıralıycaklarrr...elbet dordurcaklar okulları.senin kıs benim kardesimle aynı yas demek...hayatlarının engüsel cağını bu sınav illetine harcmak zorundalar ne yasıkkk.ama söle ona..hayatta sağlıktan baska üzülecek dert yokkk....bu sene olmadı ikinciye mutlaka basarır amacına ulaşmayı...bide evet kesinlikle sansss...benim hayat hikayaeme görede...bende calış calış 3 sene 4 yıllık biyere girememiştimm ay kahroluyodum salak da değilim hani:) yok sistem değiştiriyolar yok yüzdelik dilimlerle oyunuyolar falan filan .sonra amannnnn dedim yazdım iki yıllık gittim turizmeee...sonra bi hocam senin temelin iyi notlarında iyi dedi su dikey gecişi dene bakalım dedi kanıma girdiiii ..bende gireyim bari dedim.cünkü en azından 4 yıllık bir fakülteyi hakkettiği düşünüyodum..neyse sınav oldu girdim hiç hazırlanmadan.sonuçlar geldi kazamısım ben sok tabiii...
yani bu konunun ana temesı arkadaslarrr..insan hayattta hakkettiğine mutlaka ulaşıyorrr errr ya daa gecccc...üzüldüğüm 3 seneme yanıyorummm:)bu kızına anlat lütfen canikomm turkbayragi
meltem hemşeri uzakta kaldın yaklaş masaya kız
hemşerimsin yanımda yer ayırdım bakkap gel kahveni
eger bir gün estetik yaptıracam dersem eşim ilk önce dilimi düzelttirir:roflol:delikafaduldensırnaşık şey
kuşummm önlerden tutsaydın banad ayer:) olur ya okul caylarında filan yer tutma zuhaaaa geldim anan özlemişim valla siziii :dance:
hemencecik umutsuzluğa kapılmasın yavrucağızım .taban puanlar cok düşecekmişşş ablacımm.valla bak.kimsenin iyi gecmemiş sınavııı...o kadar okulaaa o kadar sıralara koyun mu sıralıycaklarrr...elbet dordurcaklar okulları.senin kıs benim kardesimle aynı yas demek...hayatlarının engüsel cağını bu sınav illetine harcmak zorundalar ne yasıkkk.ama söle ona..hayatta sağlıktan baska üzülecek dert yokkk....bu sene olmadı ikinciye mutlaka basarır amacına ulaşmayı...bide evet kesinlikle sansss...benim hayat hikayaeme görede...bende calış calış 3 sene 4 yıllık biyere girememiştimm ay kahroluyodum salak da değilim hani:) yok sistem değiştiriyolar yok yüzdelik dilimlerle oyunuyolar falan filan .sonra amannnnn dedim yazdım iki yıllık gittim turizmeee...sonra bi hocam senin temelin iyi notlarında iyi dedi su dikey gecişi dene bakalım dedi kanıma girdiiii ..bende gireyim bari dedim.cünkü en azından 4 yıllık bir fakülteyi hakkettiği düşünüyodum..neyse sınav oldu girdim hiç hazırlanmadan.sonuçlar geldi kazamısım ben sok tabiii...
yani bu konunun ana temesı arkadaslarrr..insan hayattta hakkettiğine mutlaka ulaşıyorrr errr ya daa gecccc...üzüldüğüm 3 seneme yanıyorummm:)bu kızına anlat lütfen canikomm turkbayragi
ayıp ettin yamacıma tuttum merak etme sen
:1hug:
tatlım sağol artık kendini seneye girmeye endeksledi zaten. İnsanın kızdığı nokta hakedenlerin hakettiği yere girememesi.
hahaha sahneyi iyi görebiliyozmu:) izmirrr yanıyodurrr ilknurrr:)