Selenimo ve Cankularyla her telden

ben geldiiiiimm... kaç gündür bi girip size bakınıp çıkıyodum ama bişey yazmaya vaktim olmuyodu anca bugün vakit buldum nasılsınız arkadaşlarıııımm

aaa evet benim kız gazlıydı yaşlı teyze hlamurla çörek otunu kaynat içir demişti doktorda getirme boşuna dediydi
ıhlamur kaynatırken içine bir tutamda çörekotu koy kaynat iç
belki sanada fayda eder

kız kaçak bu kaçıncı hoşgeldin gözde yazdığımız
asıl sen nasılsın

kız kaçak bu kaçıncı hoşgeldin gözde yazdığımız
asıl sen nasılsın

görmedim kııız girip mesajlarıma bakıp çıktım hep kaç gündür... hep bi atraksiyonum vardı bu hafta misafirim eksik olmadı geç gittiler yemekli geldiler vs vs... bugünde kayınvalideyle gezmeye gittim çok yorgunum ama gireyim dedim hazır benim ki de yokkene

aaa evet benim kız gazlıydı yaşlı teyze hlamurla çörek otunu kaynat içir demişti doktorda getirme boşuna dediydi
ıhlamur kaynatırken içine bir tutamda çörekotu koy kaynat iç
belki sanada fayda eder

bende bebekken cok gazliymisim malesef o yuzden cok slklnti cekmisim akannehir corekotu vardi onla bi deniyimm sultanim saolasinn
kurufasulye lahana mercimek hep arka arkaya geldi sonuc bu tabi akannehir

aman benimkioyun istiyor oda oynamıyacam demiş
çocuk işteee
benimki cadoloz saymış sayıştırmış gelmiş

canim esin neden aldi evde guvenlik icin falanmi hirsiza karsi

valla almak için almıştır kesinde:roflol:
ama akşmaları dışarı çıkarken onsuz çıkarsam kızıyor
evin içinde alarm sistemi bile kurdurmuştu zamanında ay aklıma geldi şimdikaydirigubbakcemile3

iyi etmis canim cantanda dursunn bende istiorum aliyimm cantada dursum gunduz bile yok kesip soygun yapanlar bicaklayanlar var allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…