- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Bir arkadaşımız daha var Ankara'da onun aldığı linki sana göndereyim canım...
kızlar benimde nacizane bi önerim olucak, özellikle brezilya fönü uygulayan arkadaşlar süfat içermeyen çok güzel bir saç bakım maskesi keşfettim. organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi. organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş. işlem görmüş,boyalı,yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı olur. evett ürünün vaadi bunlar. kullanımı çok pratik. benim gibi saçlarını bişeyler sürüp çok uzun zaman beklemekten hoşlanmayanlar yada banyoya girecekken saçlarına bakım yapmaya karar veren ama zamansızlıktan bekleyemeyecek olanar için kurtarıcı diye düşünüyorum. duşa girmeden 5-6 dk. önce saçlarınıza özellikle uçlarına sürmeniz yeterli oluyor (ben sürüp tarıyorum saçlarımı sonrada saç kurutma makinesiyle uzak tutarak ısı veriyorum saçlarıma 5 dk. kadar) sonra girip saçınızı normal şampuanınızla ve eğer kullanıyorsanız kreminizle yıkıyorsunuz. ben ürünü yarıladım bile kullanım pratikliğinen ötürü gayette memnunum arkadaşlar. denemek isteyenler olabilir, aklınızın bi köşesinde bu üründe olsunp.tesi günü alıp bende proteki deneyeceğim inş bende sizler kadar memnun kalırım kızlar
gönderırsen sevınırım canım çok sağol
bu arada evde yaptığınız brezılye fonu yetersızmı kaldı da ekstra bunu kullandınız çok merak ettım ben evde yapmaya cesaret edemıyorum ama bazılarınızın saçı yanınca kuaförede cesaret edemez oldum ama çk ıstıyorum parasını bıle ayırdım
ben bunu saçlarımın uçlarındaki kırıkları toparlasın ve kuruluğunu alsın diye almıştım, fenada değil hani,sürdüğüm zamanlar saçlarımın uçlarındaki değişkliği farkediyorum. bir akdaş tavsiye etmişti. organixin ürünleri güzel, hemen hemen hepsi sülfatsız alıp tüm aile kullanabiliyosunuz mesela. ben şampuanını sevmemiştim hiç köpürmüyor diye, şimdi kullandığım şampuanda öyle zerre kadar köpürmüyor ama mecburen kullanıcam artık. proteki alırsam şampuandan sonra saçıma sürüp duşta bekelebileceğim kadar bekleyip durulayarak kullanmayı düşünüyorum. yani daha ziyade saç kremi gibi. onunda aşırı kuru sert saçlarımı yumuşatıp, kabarmasını önlemek için kullanmayı düşünüyorum. kullanım amaçlarım farklı olduğu için aralarındaki farkı anlamayabilirim. ama eğer protek gerçekten saçlarımı yumuşatıp, kabarmasınında önüne geçerse süper olur. mutlaka yazıcam birkaç kullanımdan sonra
kızlar benimde nacizane bi önerim olucak, özellikle brezilya fönü uygulayan arkadaşlar süfat içermeyen çok güzel bir saç bakım maskesi keşfettim. organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi. organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş. işlem görmüş,boyalı,yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı olur. evett ürünün vaadi bunlar. kullanımı çok pratik. benim gibi saçlarını bişeyler sürüp çok uzun zaman beklemekten hoşlanmayanlar yada banyoya girecekken saçlarına bakım yapmaya karar veren ama zamansızlıktan bekleyemeyecek olanar için kurtarıcı diye düşünüyorum. duşa girmeden 5-6 dk. önce saçlarınıza özellikle uçlarına sürmeniz yeterli oluyor (ben sürüp tarıyorum saçlarımı sonrada saç kurutma makinesiyle uzak tutarak ısı veriyorum saçlarıma 5 dk. kadar) sonra girip saçınızı normal şampuanınızla ve eğer kullanıyorsanız kreminizle yıkıyorsunuz. ben ürünü yarıladım bile kullanım pratikliğinen ötürü gayette memnunum arkadaşlar. denemek isteyenler olabilir, aklınızın bi köşesinde bu üründe olsunp.tesi günü alıp bende proteki deneyeceğim inş bende sizler kadar memnun kalırım kızlar
Hemen yeni bir konu aç bunun hakkında tatlım, böyle arada kaynamasın...Kısa sürede etki etmesi harika bir şey...
gönderırsen sevınırım canım çok sağol
bu arada evde yaptığınız brezılye fonu yetersızmı kaldı da ekstra bunu kullandınız çok merak ettım ben evde yapmaya cesaret edemıyorum ama bazılarınızın saçı yanınca kuaförede cesaret edemez oldum ama çk ıstıyorum parasını bıle ayırdım
o zaman proteki kullandıktan sonra karşılaştırma yapabilir misin hangisi daha iyi geliyor diye tabi proteki bi kaç kez kullandıktan sonra :44:
he bi de benim proteki aldığım yerdeki adam duştan önce 5-5 dakika bekleyip de yıkayabilirsin demişti yani proteki de aynı şekilde kullanabilirsin sanırım çünkü kuaförler alıyo bunu öyle yarım saat bekletmezler onlar dedi adam haklı da sürüp yıkıyolar direk.
Ah bide konu acmayi bilsem tatlim:26: kozmetik urunlere fazlaca ilgim var bircok urunude alip kullandim buzamana kadar. Gercekten faydasini gormedigim hicbiseyi kimseye onermem, bu urunu sevdim hem uygulamasi cok pratik hem ise yariyor2008 yilinda sanirim en iyi sac bakim maskesi secilmis diye okumustum almadan once arastirirken, denemek isteyipte acaba ise yararmi diye dusunenlere bir tavsiyem olsun benimde
Eki Görüntüle 155184
kızlar bu ürünleri biliyo musunuz bi kaç yerden çok faydalı olduğunu duydum sellective protekle bearber sipariş ettim daha gelmediii... Bilenler varsa yorum yapabilirler mi ??
*ben de şimdi internetten sipariş verdim,yarın da parasını yatıracağım..kargo ile 20,24 tl mi öyle bir şey..
ayyy...inşallah çabuk gönderirler :))
*
kızlar,netten sipariş verirken hangi adresi kullandınız?bende istiyrm
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler-f684/
Linke tıklayıp sol yukarıdaki yeni konu aç seçeneğine tıkla tatlım...Eğer yapamazsan senin için açarım...
kızlar,ben herkesin sipariş verdiği o kozmetikçinin internet sitesinden bir türlü sipariş veremiyoruuuumneden böyle oldu ki?sitede yoğunluk mu var dersiniz???????
teşekkürler tatlım açtım nuyu, gerçi buraya yazdıklarımdan farklı bişey yazmadım ama, belki görüp kullanmak isteyen acaba kullanıp memnun kalan birileri olmuşmudur diye düşünenler için referans olsun
kızlar,ben herkesin sipariş verdiği o kozmetikçinin internet sitesinden bir türlü sipariş veremiyoruuuumneden böyle oldu ki?sitede yoğunluk mu var dersiniz???????
kılışbalığıı hala adres beklıyorum şekerrr :)
.........................