Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Bir arkadaşımız daha var Ankara'da onun aldığı linki sana göndereyim canım...

gönderırsen sevınırım canım çok sağol
bu arada evde yaptığınız brezılye fonu yetersızmı kaldı da ekstra bunu kullandınız çok merak ettım ben evde yapmaya cesaret edemıyorum ama bazılarınızın saçı yanınca kuaförede cesaret edemez oldum ama çk ıstıyorum parasını bıle ayırdım

o zaman proteki kullandıktan sonra karşılaştırma yapabilir misin hangisi daha iyi geliyor diye tabi proteki bi kaç kez kullandıktan sonra :44:
he bi de benim proteki aldığım yerdeki adam duştan önce 5-5 dakika bekleyip de yıkayabilirsin demişti yani proteki de aynı şekilde kullanabilirsin sanırım çünkü kuaförler alıyo bunu öyle yarım saat bekletmezler onlar dedi adam haklı da sürüp yıkıyolar direk.

Son düzenleme:
ben bunu saçlarımın uçlarındaki kırıkları toparlasın ve kuruluğunu alsın diye almıştım, fenada değil hani,sürdüğüm zamanlar saçlarımın uçlarındaki değişkliği farkediyorum. bir akdaş tavsiye etmişti. organixin ürünleri güzel, hemen hemen hepsi sülfatsız alıp tüm aile kullanabiliyosunuz mesela. ben şampuanını sevmemiştim hiç köpürmüyor diye, şimdi kullandığım şampuanda öyle zerre kadar köpürmüyor ama mecburen kullanıcam artık. proteki alırsam şampuandan sonra saçıma sürüp duşta bekelebileceğim kadar bekleyip durulayarak kullanmayı düşünüyorum. yani daha ziyade saç kremi gibi. onunda aşırı kuru sert saçlarımı yumuşatıp, kabarmasını önlemek için kullanmayı düşünüyorum. kullanım amaçlarım farklı olduğu için aralarındaki farkı anlamayabilirim. ama eğer protek gerçekten saçlarımı yumuşatıp, kabarmasınında önüne geçerse süper olur. mutlaka yazıcam birkaç kullanımdan sonra

brezilya fönü yaptırsanda,saçlarına özellikle keratin içeren ürünlerle bakım yapmaya devam edersen, hem yaptığın fönün etkisi daha uzun sürer, hemde saçına kaybettiği keratini yüklemeye yani bakım yapmaya devam etmiş olursun cnm brezilya fönü yaptırmış olmak bakım yapmaya engel değil yani, ayrıca brezilya fönü yaptırıpta çok memnun kalan birsürü arkadaş var, bazı yanlış uygulamalar sonucu, saçları çok yıpranmış ve ince telli olanlardan yananlar olmuştur. ama eğer forumu baştan sonuna kadar okuduysan sevgili kılıçbalığının verdiği bilgilerden sende neler yapman ve yapmaman konusunda bilgilenmiş olur,yaptırıkende kuaförünüde müdahale edebilirsin cnm, böylecede içinde kalmamış olur

hımmmmm bi de organix mi alsam ki şimdi ay bi sürü şey sürüyorum kafama yahuu :44:

Hemen yeni bir konu aç bunun hakkında tatlım, böyle arada kaynamasın...Kısa sürede etki etmesi harika bir şey...

Hemen yeni bir konu aç bunun hakkında tatlım, böyle arada kaynamasın...Kısa sürede etki etmesi harika bir şey...

Ah bide konu acmayi bilsem tatlim:26: kozmetik urunlere fazlaca ilgim var bircok urunude alip kullandim buzamana kadar. Gercekten faydasini gormedigim hicbiseyi kimseye onermem, bu urunu sevdim hem uygulamasi cok pratik hem ise yariyor 2008 yilinda sanirim en iyi sac bakim maskesi secilmis diye okumustum almadan once arastirirken, denemek isteyipte acaba ise yararmi diye dusunenlere bir tavsiyem olsun benimde

Tatlım mesaj kutun dolu...

Canım kullanma talimatını ilk sayfada paylaştım, kendi kafanıza göre kullanma talimatı uygularsanız ürün maksimum verim sağlayamaz...Ürünün nasıl kullanılacağını üreticisi mi daha iyi bilir yoksa kuaför mü? Bu ürünün kullanım şekli budur.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler-f684/

Linke tıklayıp sol yukarıdaki yeni konu aç seçeneğine tıkla tatlım...Eğer yapamazsan senin için açarım...

kızlar,ben herkesin sipariş verdiği o kozmetikçinin internet sitesinden bir türlü sipariş veremiyoruuuum neden böyle oldu ki?sitede yoğunluk mu var dersiniz???????

İyi yaptın tatlım bende takip edeceğim o konuyu...

kızlar,ben herkesin sipariş verdiği o kozmetikçinin internet sitesinden bir türlü sipariş veremiyoruuuum neden böyle oldu ki?sitede yoğunluk mu var dersiniz???????

İnternet tarayıcısı olarak ne kullanıyorsun? Bazen yapılan tasarım hatalarından dolayı bazı web browserlarda sorun çıkabiliyor...Firefox ile başa çıkamadığım sayfalarda internet explorer ile alışveriş yapıyorum...Veya ürün ellerinde kalmadı, veya serverları çöktü...ihtimaller çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…