- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Canım kaşınması iyi bir şey, saç derinin uyarıldığını ve büyümenin başladığını gösterir...
ama yağlanmadan olan bi kaşınma değil midir ki yıkadığımın ertesi günü kaşınıp durması çünkü yağlanıyo çok kısa zamanda
Kafa derisinin kendi ürettiği yağın kafa derisine yararı vardır zararı değil, zarar ancak beli bir müddet saç yıkanmadığında kafa derisinde bulunan gözenekler tıkanmaya başlar, saç kökleri hava alamaz, hava alamadığı için kaşıntı başlar...
1 günde böyle bir şey oluşması mümkün değil...Dediğim gibi seninki kanakışının hızlanmasından kaynaklanan bir şey...
Bende onu diyorum sana
ay pek mutlandım
kardeşimin saçlarına sürdük bugün de proteki onun saçları kıvırcık baya da bakımsız asla uğraşmaz o benim gibi o yüzden 4 parmak kırık var saçlarında cansız gözüküyo haliyle amaaaa proteki sürüp yıkadık jöleledik ve kuruttuk mucize gerçekleşti parlak parlak oldu saçları ve bukleleri çok hoş oldu kısa zamanda acele yapmamıza rağmen
proteke aşık oluyorum sanırım
koynuma alıp uyutasım var:123:
benim en sevdiğim maske
en çok fayda gördüğüm aynı zamanda
darısı benim başıma inşallah
ben de bir edinebilirsem inşallah :))
sağolsun Kılıçbalığı bana yardımcı olacak..
çünkü ankarada bulamadım
eminönünde ben 16 ya aldım ama 14 vardı sonra gördüm
ilk aldığımı süvari kozmetikten almıştım 30 liraya
2 kez kazıklandım
ay pek mutlandım
kardeşimin saçlarına sürdük bugün de proteki onun saçları kıvırcık baya da bakımsız asla uğraşmaz o benim gibi o yüzden 4 parmak kırık var saçlarında cansız gözüküyo haliyle amaaaa proteki sürüp yıkadık jöleledik ve kuruttuk mucize gerçekleşti parlak parlak oldu saçları ve bukleleri çok hoş oldu kısa zamanda acele yapmamıza rağmen
proteke aşık oluyorum sanırım
koynuma alıp uyutasım var:123:
Amin...darısı benim başıma inşallah
Ahh ahh protek sen nelere kadirsinbenim en sevdiğim maske
en çok fayda gördüğüm aynı zamanda
ben de bir edinebilirsem inşallah :))
sağolsun Kılıçbalığı bana yardımcı olacak..
çünkü ankarada bulamadım
aaaaaaaaa ben maltepeden 19.5o ye aldım sanırım ama eminönüne geçicem hafta sonu nerde 14 lira ki oradan alayım
özelden mesaj atamıyorum 100 mesajım olmamış da kusura bakmayın buraya yazıyorum mecburen tarif edebilir misin lütfen
eminönünde ben 16 ya aldım ama 14 vardı sonra gördüm
ilk aldığımı süvari kozmetikten almıştım 30 liraya
2 kez kazıklandım
kızlarrr editttttttt
ben karıştırdım
14 lira olan wax supergroydu
ben o gün ipini koparmışlar gibi
alışveriş yaptığım için
kafam karıştı
balık hatırlattı allahtan yalancı çıkmayak bi de
Ben de bu kız bana 18 e bulduğu yeri tarif etmemişmiydi diyorum
kızlarrr editttttttt
ben karıştırdım
14 lira olan wax supergroydu
ben o gün ipini koparmışlar gibi
alışveriş yaptığım için
kafam karıştı
balık hatırlattı allahtan yalancı çıkmayak bi de
Birde unutkan insanları balık hafızalı diye aşağılarlar peh
amin amin
inşallah sende de işe yarar benim saçlarımda aşırı yıpranma yok aslında ama eskisi kadar canlı değiller bende işe yaradı yarın ikinci kez uygulycam saçıma kuaför kuaför kokuyo saçlarım