Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

kızlar,protek'i sipariş ettiğimiz o sitede bir iletişim no.su vardı.azönce o no.yu aradım.adam nete bakmamş daha.galiba çok fazla alışveriş yapılmayan bir site...ben internetten siparişinizi kontrol edip size dönücem dedi.bakalm beklyrm.arayıp söylemesem adamın bakacağı yoktu sanırım

tsk ederim verdiğin cvplar icin..:13: Birde tatLm hangi siteyi kuLLanıyorsanız bnd özeLden atarmısınız Rica etsemm

benim de cumartesi yaptığım siparişi daha göndermemişler,bugün veriyoruz dediler sizin ürününüzü kargoya. bence de fazla kullanılmıyordu,adamalar da şaşırmıştır bu atağa:)hadi bakalım hayırlısı.

siparişi eline geçen, buraya yazarsa ii olur kızlar.bizde ona göre kendi siparişimizi değerlendirmiş oluruz

bide bizi kandırıp siparişleri yollamazlarmış :26: :18:
bgn bana geri döneceklerdi güya.ama dönmediler :26:

bende önce valhala sipariş etti ama 1-2 gündür göremedim onu.

canım,benim sipariş de ortada yok (
adamları aradım,önce para gelmemiş dediler..ben dekontu fakslayamıyorum,çünkü faksım yok..mail ile detayları yazdım,telefonda söyledim..2-3 gün parayı bulamadılar..sonra bulduk dediler..tabi bunlar hep benim aramamla oldu..bir de şehirlerarası arıyorum yani..adamlar biz size döneceğiz dediler..hala haber yok..artık aramaktan bıktım ben

kızlar siparişlerin gönderilmemesi gibi bi durum yaşayacağınızı sanmıyorum, bizzat ben ordan alışveriş yapmıştım. selective protek de aldığım ürünlerden biriydi. problem yaşamadığım için rahatlıkla önermiştim. niye böyle problem yaşadınız anlamadım ve çok üzüldüm açıkçası. kendimi suçlu hissettim şimdi :/

canım benim ya...
olur böyle aksilikler..düzelir,yoluna girer..
sen sakın üzülme,ne alakası var seninle tatlım...
lütfen üzülme olur mu

bide bizi kandırıp siparişleri yollamazlarmış :26: :18:
bgn bana geri döneceklerdi güya.ama dönmediler :26:

Abartmayın yahu, sanal ticaret kanunu diye bir şey var, buna göre adamların belli bir süre içerisinde kargo yapma opsiyonu var, orası orta karar bir kozmetikçi ve güvenili insanlardır...İnternetten alışveriş yapmadım ama Üsküdar'da kendi yerlerinden alışveriş yaptım daha evvel...Paniğe gerek yok arkadaşlar...

Üzülme canım çünkü tesadüfen benim bizzat alışveriş yaptığım firmalardan biri çıktı bu firma, sende tesadüfen onları önermiş oldun ama ben öneri yapmayı işte bu yüzden sevmiyorum...

Sen bana bilgilerini at, ben ilgileneceğim...Hatta sipariş veren herkes bana bilgilerini atsın...

Son düzenleme:

haklısın öneri yapmama konusunda, şimdi daha da iyi anladım. amacım sadece bulamayanlar için en uygun alternatifi önermekti. :/

canlarım ben de sipariş sıkıntısındayım. adamalr türkiyenin dört bir yanına bir talep görünce yetiştiremediler sanırım. ben de sipariş no giriyorum hala onay bekliyor diyor. aradım bugün. sizin sipariş bugün gönderilecek dedi(dün de aynısını demişti.)ben de aynı gün gönderemeyecekseniz görderiyoruz demeyin madem falan dedim. açıkçası tedarik edemedik,ya da yoğunluktan dolayı gecikme yaşadık falan dese kızmazdım. ama cumartesiden beri gönderiyoruz deyip göndermeyince ben de kızdım. durum budur bende de . ve hala onay bekliyor diyor.

canım benim seninle ilgisi yok ki durumun. belki de dediğim gibi yoğunluk olmuş olabilir. sen öneride bulunursun, sonuçta zorla bir şey yaptırmadın ki. özgür irademizle oradan sipariş verdik.

kızlar şimdi aradım siparişimi göndermişler

demektir ki sizinkiler de gönderildi.hadi bakalıımmmmmm

dün yazarken aniden net gitti, sonra da işten çıkma saatim gelince yazamadım. yapabileceğim birşey olursa bana da söyleyin diyecektim ama kılıçbalığı halletmiş bile =) probleminizin çözülmesine sevindim. güle güle kullanın şimdiden. ben de tövbe bi daha herhangi bi siteyi önerirsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…