- 12 Şubat 2011
- 159
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Saçın elektirğini aldığına dair bir rivayet var ama benim saçlarım zaten elektriklenmediği için kendimde tecrübe edemedim...Birde gliserinli tarif dene bu da elektrik sorununu çözer gibi geliyor...
Ben önce güneş balyajı atıp sonra keratini uyguladım, bu sayede balyajlarım sabitlendi bu zamana kadar çoktan akması lazımdı ama gayet yerlerinde duruyorlar, çünkü boyadan dolayı saç ph si yükselir ve saç pulları açık hale gelir, akabinde uygulanan keratin bozulmuş olan saç pullarının içini doldurur, rengi hapseder...Kısaca zararı olmaz, zararı olur diyen kuaföre yaptırmayın zaten...
kızlar,protek'i sipariş ettiğimiz o sitede bir iletişim no.su vardı.azönce o no.yu aradım.adam nete bakmamş daha.galiba çok fazla alışveriş yapılmayan bir site...ben internetten siparişinizi kontrol edip size dönücem dedi.bakalm beklyrm.arayıp söylemesem adamın bakacağı yoktu sanırım
bende önce valhala sipariş etti ama 1-2 gündür göremedim onu.
bide bizi kandırıp siparişleri yollamazlarmış :26: :18:
bgn bana geri döneceklerdi güya.ama dönmediler :26:
kızlar siparişlerin gönderilmemesi gibi bi durum yaşayacağınızı sanmıyorum, bizzat ben ordan alışveriş yapmıştım. selective protek de aldığım ürünlerden biriydi. problem yaşamadığım için rahatlıkla önermiştim. niye böyle problem yaşadınız anlamadım ve çok üzüldüm açıkçası. kendimi suçlu hissettim şimdi :/
benim de cumartesi yaptığım siparişi daha göndermemişler,bugün veriyoruz dediler sizin ürününüzü kargoya. bence de fazla kullanılmıyordu,adamalar da şaşırmıştır bu atağa:)hadi bakalım hayırlısı.
bide bizi kandırıp siparişleri yollamazlarmış :26: :18:
bgn bana geri döneceklerdi güya.ama dönmediler :26:
kızlar siparişlerin gönderilmemesi gibi bi durum yaşayacağınızı sanmıyorum, bizzat ben ordan alışveriş yapmıştım. selective protek de aldığım ürünlerden biriydi. problem yaşamadığım için rahatlıkla önermiştim. niye böyle problem yaşadınız anlamadım ve çok üzüldüm açıkçası. kendimi suçlu hissettim şimdi :/
canım,benim sipariş de ortada yok(
adamları aradım,önce para gelmemiş dediler..ben dekontu fakslayamıyorum,çünkü faksım yok..mail ile detayları yazdım,telefonda söyledim..2-3 gün parayı bulamadılar..sonra bulduk dediler..tabi bunlar hep benim aramamla oldu..bir de şehirlerarası arıyorum yani..adamlar biz size döneceğiz dediler..hala haber yok..artık aramaktan bıktım ben
Üzülme canım çünkü tesadüfen benim bizzat alışveriş yaptığım firmalardan biri çıktı bu firma, sende tesadüfen onları önermiş oldun ama ben öneri yapmayı işte bu yüzden sevmiyorum...
kızlar şimdi aradım siparişimi göndermişler
demektir ki sizinkiler de gönderildi.hadi bakalıımmmmmm