- 4 Kasım 2010
- 621
- 8
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Sen bana bilgilerini at, ben ilgileneceğim...Hatta sipariş veren herkes bana bilgilerini atsın...
dün yazarken aniden net gitti, sonra da işten çıkma saatim gelince yazamadım. yapabileceğim birşey olursa bana da söyleyin diyecektim ama kılıçbalığı halletmiş bile =) probleminizin çözülmesine sevindim. güle güle kullanın şimdiden. ben de tövbe bi daha herhangi bi siteyi önerirsem..
Ben bunu kuaförümde görmüştüm. Vay alçak sordum da aman saç kremi işte dedi..
tatlım..
öneri ve tavsiye tabi yapacağız birbirimize..
aksilik olursa bunun öneri yapan ile ne ilgisi olabilir ki..
lütfen üzülmeyin kızlar..
olur ,düzelir..
herşey yoluna girer...
benimkini kargoya vereceklerini söylediler..olmazsa da can sağlığı olsun...
sizleri seviyorum
canım ya..
seninle ne alakası var Allah aşkına..
kimseye bir şey söylemedimki ben..
böyle şeyler olur..canını sıkma dedim..
tavsiye edeceiz tabiki,aksilik her zaman olur..
ben de olan aksiliği yazdım..
hay yazmaz olaydım
Belki o da bu kadar işe yaradığını bilmiyordur tatlım...Bazen bazı ürünlere burun kıvırıyorlar, bir de fiyatı makul bir fiyat ya...
Canım sadece seninle alakası yok , burada bu kadar insan bekliyor ve ben çok rahatsız oldum açıkçası...Normalde parfümeride böyle şeyler olmuyor ama demek ki internet alışverişi konusunda pek tecrübeli değiller...
Hala kargosu yola çıkmayan lütfen haber versin kızlar...
bugün ürünüm elime ulaştı kızlar. siteyi tavsiye eden arkadaşlarım sizlere teşekkür edeiyorum. böyle aksaklıklar olabilir,sizler olmasaydınız oldukça fahiş fiyata belki de alacaktık protekimizi.
bu arada kokusunu çooooook sevdimmmm
her şey için teşekkürler tatlım :))
bugün ürünüm elime ulaştı kızlar. siteyi tavsiye eden arkadaşlarım sizlere teşekkür edeiyorum. böyle aksaklıklar olabilir,sizler olmasaydınız oldukça fahiş fiyata belki de alacaktık protekimizi.
bu arada kokusunu çooooook sevdimmmm
güle güle kullan canım muz gibi kokuyo de mi harika kokusu
kızlar banada atabilirmisiniz bende almak istiyorumda
peki uyguladın mı cnm?uyguladıysan memnun kaldınmı?
güle güle kullan canım muz gibi kokuyo de mi harika kokusu
PoffffKızlar bana yine bakım yapma üşengeçliği geldi Daha sinameki küründe 7.kürü bu gün yapmam lazım mesela ama acaba yarına mı sallasam ki...Evet, evet yarın yapayım...Hatta protek bakım maskesi de yapayım...
bnm protek'im de geldiiiiii
şimdi kızlar,bnm saçlarım çok kuru...şu akşamdan sürüp uyuma işi nasıl oluyor?biri bana nsl yapıldığını söyleyebilir mi?
yıkanmış temiz saçın nemini alıp,protek maskeyi mi uygulicaz?sonra da yatıp sabah durulayacak mıyız kızlar?acil cevap.....