Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

eminönünde ben 22 ye aldım ama 18 vardı sonra gördüm
ilk aldığımı süvari kozmetikten almıştım 30 liraya
2 kez kazıklandım:KK1:

ben de şimdi internetten sipariş verdim,yarın da parasını yatıracağım..kargo ile 20,24 tl mi öyle bir şey..
ayyy...inşallah çabuk gönderirler :))

ben de şimdi internetten sipariş verdim,yarın da parasını yatıracağım..kargo ile 20,24 tl mi öyle bir şey..

Canım mail falan gelmiştir büyük ihtimal sana, fiyatı kontrol et sitede görünene göre 20.18 lira havale ile+kargo olmalı çünkü 150 lira üzeri kargo bedava bu sitede...

Canım mail falan gelmiştir büyük ihtimal sana, fiyatı kontrol et sitede görünene göre 20.18 lira havale ile+kargo olmalı çünkü 150 lira üzeri kargo bedava bu sitede...

benim dedigim siteden aldıysa, karşı ödemeli kargo ile yolluyolar. kargo geldiğinde veriyosun kargo ücretini. ben de oradan almıştım.

Tabii tabii jöleyi sürünce protekin yaptığı bütün bakımın güme gittiği söylememe gerek yok herhalde değil mi?:KK1::KK1::KK1:

aaaaaaaaaa kem küm o gelmedi vallahi hiç aklıma ama ne sürebiliriz ki saçlarına bukuletaları düzgün olsun diye jöle sürmeden kurutmuyo çünkü bukleleri düşüyo öbür türlü zaten kendi kendine kurumalarını bekliyo öyle de üşütecek en sonunda :KK20::KK20: bu konuda alternatif varsa aklına gelen pek makbule geçer hani :21::21::KK23:

Amonra karıştırdı canım aklı wax'a gitti bence :) Biz 22 ye aldık Eminönünden, sonra karşı dükkan girdik bir baktık 18 ahahahaha

Kuzu sen ne zaman gidebilirsin o parfümeriye tekrar?

hiiiiiiii 1.50 lik bi fark var yani e o zaman bu adamceğizde baya uyguna veriyo demek ki gerçi zaten 25 tl imiş fiyatı ama benim şirin yüzüm düşünce dayanamadı adam o fiyattan vermeye :KK16::KK16:
yakın orası bana ne zaman istenirse gidilir yani protek neferi olarak göreve hazırım komtanım :KK42::KK42::KK42::KK42:

benim dedigim siteden aldıysa, karşı ödemeli kargo ile yolluyolar. kargo geldiğinde veriyosun kargo ücretini. ben de oradan almıştım.

Senin dediğin ve benim daha evvel sir ağda ıvır zıvır, makas aldığım site, adrese bakınca tanıdım :KK1::KK1::KK1:

aaaaaaaaaa kem küm o gelmedi vallahi hiç aklıma ama ne sürebiliriz ki saçlarına bukuletaları düzgün olsun diye jöle sürmeden kurutmuyo çünkü bukleleri düşüyo öbür türlü zaten kendi kendine kurumalarını bekliyo öyle de üşütecek en sonunda :KK20::KK20: bu konuda alternatif varsa aklına gelen pek makbule geçer hani :21::21::KK23:

Elidor'un bukleli saç için olan bir ürünü var, banyodan sonra saça sürülüp durulanmıyor, kuru saçada sürülebiliyor, ben balmumu içeren katları belirginleştirici olan ürününü kullanıyordum, başarılıydı...

Ayrıca dax'ın ürünleri var saç boyuna yapısına uygun olan bir tanesini seçebilir, sonra protekin şeffaf bir saç spreyi var, saçta hafif tutuculuk sağlıyor ve saça zarar vermiyor,maşa yaparken önce onu sıkıyorum veya maşa yapmayacaksamda nemli saçıma sıkıp saçımı topuz yapıyorum sıkıca bürüp, açtığımda dalga dalga oluyor keratinden sonra bile kullandım problem yok...Adını az sonra yazarım :)

hiiiiiiii 1.50 lik bi fark var yani e o zaman bu adamceğizde baya uyguna veriyo demek ki gerçi zaten 25 tl imiş fiyatı ama benim şirin yüzüm düşünce dayanamadı adam o fiyattan vermeye :KK16::KK16:
yakın orası bana ne zaman istenirse gidilir yani protek neferi olarak göreve hazırım komtanım :KK42::KK42::KK42::KK42:

Ammino Keratin maskeseverler adına çoook teşekkür ederizzz:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende de yıpranma çok. Bir bulup deneyeyim bakayım şu ürünü..

Beğeneceğine eminim...

Elidor'un bukleli saç için olan bir ürünü var, banyodan sonra saça sürülüp durulanmıyor, kuru saçada sürülebiliyor, ben balmumu içeren katları belirginleştirici olan ürününü kullanıyordum, başarılıydı...

Ayrıca dax'ın ürünleri var saç boyuna yapısına uygun olan bir tanesini seçebilir, sonra protekin şeffaf bir saç spreyi var, saçta hafif tutuculuk sağlıyor ve saça zarar vermiyor,maşa yaparken önce onu sıkıyorum veya maşa yapmayacaksamda nemli saçıma sıkıp saçımı topuz yapıyorum sıkıca bürüp, açtığımda dalga dalga oluyor keratinden sonra bile kullandım problem yok...Adını az sonra yazarım :)

Ammino Keratin maskeseverler adına çoook teşekkür ederizzz:KK16::KK16::KK16:.

tam adını verebilirsen bizde bakıp alırız zarar vermemek lazım saçlara
okuldan geldi şimdi dün bana söylendi durdu uğraşmam ben bi daha bununla sen delirmişsin üşenmiyosun diye
tatlım çok teşekkür ederim herkes saçların çok güzel olmuş dedi çikolta kahveye mi boyadın diye sordular dedi pek mutlu olmuş üşengeç :KK1:
saçlarına hiiiç bakmaz o haliyle baya fark etti onda canlandı baya saçları şimdi de ben ikinci kez protekleniyorum :KK30:
ne demek efendim siz benim saçlarımı kurtardınız ben yardım etmez miyim hiiiiç :KK54:

Merak Ettim Bu ürünü Kılıcbalığı Canm ya benm saclarımda cOK Elektrikleniyor sekilsizz yaa :KK9:
elektriğini alırmı acaba bu ürün :KK25: daha önce kuaförler biçok ürün söyledi ma hic fayda etmedi bna :KK25: kullananlar baya memnun sanırım bende bi sitede 23e görmüştüm sizin dediğinz yer neresi özel msj atarmsnz rica etsem ben atamuıorm henüz :KK9:

Merak Ettim Bu ürünü Kılıcbalığı Canm ya benm saclarımda cOK Elektrikleniyor sekilsizz yaa :KK9:
elektriğini alırmı acaba bu ürün :KK25: daha önce kuaförler biçok ürün söyledi ma hic fayda etmedi bna :KK25: kullananlar baya memnun sanırım bende bi sitede 23e görmüştüm sizin dediğinz yer neresi özel msj atarmsnz rica etsem ben atamuıorm henüz :KK9:

bendeki elektriklenmeyi azalttı rowenta lissima var bende onunla kurutuyorum ilk başta dümdüz oluyo ama yarım saate elektirklenip kabarıyo normalde proteki sürdüğümde böyle bi şey olmadı elektiriklenme yok yani ve yumuşacık :KK69:

bendeki elektriklenmeyi azalttı rowenta lissima var bende onunla kurutuyorum ilk başta dümdüz oluyo ama yarım saate elektirklenip kabarıyo normalde proteki sürdüğümde böyle bi şey olmadı elektiriklenme yok yani ve yumuşacık :KK69:

tşkler canm cvp için iyi Barii bende siprisn vereymm..keratin set siparş etmştmm hala gLmedii :KK14:
saclarıma balyaj attırıcam sarıı hemen ardından hazır kuafördeyken keratin işlemini yaptırsam zararı olurmu acaba bilgin varmıı tatLm Kılıçbalığı :KK69:

Son düzenleme:

Saçın elektirğini aldığına dair bir rivayet var ama benim saçlarım zaten elektriklenmediği için kendimde tecrübe edemedim...Birde gliserinli tarif dene bu da elektrik sorununu çözer gibi geliyor...

Elktrik sorununa çözüm buldum diyorsun yani...

tşkler canm cvp için iyi Barii bende siprisn vereymm..keratin set siparş etmştmm hala gLmedii :KK14:
saclarıma balyaj attırıcam sarıı hemen ardından hazır kuafördeyken keratin işlemini yaptırsam zararı olurmu acaba bilgin varmıı tatLm Kılıçbalığı :KK69:

Ben önce güneş balyajı atıp sonra keratini uyguladım, bu sayede balyajlarım sabitlendi bu zamana kadar çoktan akması lazımdı ama gayet yerlerinde duruyorlar, çünkü boyadan dolayı saç ph si yükselir ve saç pulları açık hale gelir, akabinde uygulanan keratin bozulmuş olan saç pullarının içini doldurur, rengi hapseder...Kısaca zararı olmaz, zararı olur diyen kuaföre yaptırmayın zaten...

Son düzenleme:
Elktrik sorununa çözüm buldum diyorsun yani...

bugünde sürdüm oooh mis düz kurutma makinasıyla kurutmuyorum uzun zamandır zaten lissimam var onla yapıyorum ve gayet memnunum ben kabarma elektiriklenme yok çok sakinler saç tellerime nur indi :KK1:
zaten protek aşkıyla biraz daha zorlasam saç uzama hızını bile artırırım bu gidişle ben :KK33::KK33:

kızlar ankaraya gönderebılecek olanınız varsa banada yolayabılır mı ??

bugünde sürdüm oooh mis düz kurutma makinasıyla kurutmuyorum uzun zamandır zaten lissimam var onla yapıyorum ve gayet memnunum ben kabarma elektiriklenme yok çok sakinler saç tellerime nur indi :KK1:
zaten protek aşkıyla biraz daha zorlasam saç uzama hızını bile artırırım bu gidişle ben :KK33::KK33:

Haydi hayırlısı, işe yaraması çok hoşuma gidiyor doğrusu, sanırsın ki ben ürettim:KK1::KK1::KK1:

kızlar benimde nacizane bi önerim olucak, özellikle brezilya fönü uygulayan arkadaşlar süfat içermeyen çok güzel bir saç bakım maskesi keşfettim. organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi. organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş. işlem görmüş,boyalı,yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı olur. evett ürünün vaadi bunlar. kullanımı çok pratik. benim gibi saçlarını bişeyler sürüp çok uzun zaman beklemekten hoşlanmayanlar yada banyoya girecekken saçlarına bakım yapmaya karar veren ama zamansızlıktan bekleyemeyecek olanar için kurtarıcı diye düşünüyorum. duşa girmeden 5-6 dk. önce saçlarınıza özellikle uçlarına sürmeniz yeterli oluyor (ben sürüp tarıyorum saçlarımı sonrada saç kurutma makinesiyle uzak tutarak ısı veriyorum saçlarıma 5 dk. kadar) sonra girip saçınızı normal şampuanınızla ve eğer kullanıyorsanız kreminizle yıkıyorsunuz. ben ürünü yarıladım bile kullanım pratikliğinen ötürü gayette memnunum arkadaşlar. denemek isteyenler olabilir, aklınızın bi köşesinde bu üründe olsun:KK34: p.tesi günü alıp bende proteki deneyeceğim inş bende sizler kadar memnun kalırım kızlar:KK3:

X