Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Konuyu yaGmurluk'un ricası üzerine açtım ilk olarak öna teşekkür etmeli Bu arada işe yaramasına çok sevindim...

yaGmurluk'a da çok teşekkür o zaman
vallahi saçlarım parlak parlak annem ne güzel oldu saçların diyo
bi de şey dedi bu iyi geldi madem daha başka bi şey sürme artık kafana o vitamini falan
ama bemiksli karışım olmazsa nasıl uzar saçlar ne yapsam ki

Biri bakım için biri uzatmak için aynı şey değil ki...Devam et bence

iyi geceler kızlar...

sabaha görüşmek üzere...
tatlı rüyalar ve de upuzun ve sağlıklı saçlar ..

kızlar, bu saçları uzatmak için yaptığınız bakımın içinde neler var? bemiksli olan? bende yıllardır saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ama her defasında yanan saçlarımı kestirmek zorunda kaldığımdan bi türlü istediğim kadar uzatamıyorum malesef. yazarsanız bende alıp kullanmak isterim. protek i de en kısa zamanda alıp kullanıcam. ayy ne güzel sayenizde bi sürü şey öğreniyorum, ya valla kılıç balığı iyiki varsın cnm benim ay sonu kavitasyona başlıycam onunla ilgili yazdıklarınıda okudum, senden daha güzel anlatan uyarılarda bulunan bir açıklama görmemiştim hiçbiryerde. bütün sitelerde yazanlar aynı şeylerdi. birkez daha teşekkürler

Konuyu yaGmurluk'un ricası üzerine açtım ilk olarak öna teşekkür etmeli Bu arada işe yaramasına çok sevindim...

yaGmurluk'a da çok teşekkür o zaman

Tezaruhata gerek yok

Kılıçbalığı bu silver şampuan ne ola ki nerede bulunur, bu markası mıdır?. Bu son küllü kumralı da sürdükten sonra artık saçımı boyamak istemiyorum. En azında yaz sonuna kadar.Yazın rengi açılıyor zaten.

google a dün silver şampuan yazdım dün loreal markası cnm. gerçi anlayamadım ben gri ve beyaz saçların parlaması içindir falan yazıyo

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

o da burada umarım bi yanlışlık yapmamışımdır zaten sayfalar o kadar çoooooooooook ki bu konuda

Biri bakım için biri uzatmak için aynı şey değil ki...Devam et bence

evet işte biri bakım biri uzatma için ama annemle kardeşim fena taktı sinamekili tarifin kokusuna saçlarıma bi şey sürdüğümü görünce ıyyy yine mi o şeyden sürüyosun diyolar halbuki bana o kadar da kötü gelmiyo kokusu o kürün ama hatunlar taktı işte zaten bemix aldım dün cumartesi tekrar başlıyorum sinamekiye ama bu proteki de bütün etrafıma yaymaya kararlıyım hain kuaförler söylemiyolar madem saçları nasıl yumuşacık yaptıklarını ben saç güzelleştirme neferi olarak yayarım da yayarım etrafıma artık sayenizde

google a dün silver şampuan yazdım dün loreal markası cnm. gerçi anlayamadım ben gri ve beyaz saçların parlaması içindir falan yazıyo

Silver Şampuan, kızıl ve bakır gerklerin giderilmesinde kullanılan bir şampuandır, yani diyelim saçınızı sarı boya ile boyadınız ama yıkadığınızda bir de baktınız ki dipler bakır olmuş Bu şampuanı kullanıyorsunuz ve bakırlık yavaş yavaş göz alıcı bir küllülüğe dönüşüyor...Aynı zmanda röfle yaptırıpda zaman zaman yumurta sarısı veya civciv sarısı saçlarla karşılaşabilme ihtimalimizde var, bu problemlerdede yine bu şampuan kullanılabiliyor bu sayede o berbat sarı renk gümüşi bir hal alıyor...Tabii ne kadar kullanacağınız size bağlı, bazı kişiler bunu her banyoda kullanıyor, benim gibi bazı kişiler ise ayda 1-2 kere kullanıyor sadece...Ben uzun yıllar Kair markasının silver şampuanını kullandım ama sonra bu markayı bulamayınca Teotema kullanmaya başladım, gayetde memnumum çünkü durumu acayip kurtarıyor...Ben bu konu hakkında yıllar evvel yine bu forumda bilgi vermiştim ama o sırada sanırım bu şampuanı kullanmak yerine gidip boyatmak insanlara daha cazip geliyordu

Dip not: Saçınızda fazla bekletirseniz açık sarı ve platin olan yerler mor olur...Ayrıca doğal saç renklerinde de kullanılabilir...

Son düzenleme:

1 çaybardağı su
1 tutam sinameki
1 bemiks
Kkontesin haftada 1 cm uzayan saçlara ne dersiniz konusuna göz at derim
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Rica ederim canım

Annen ve kızkardeşiin burunlarına benden bir mandal geliyor

Cok tesekkurler cnm, bu gercekse eger super biseymis:) en kisa zamanda kullanmaya basliycam bende

Benim 6.haftam oldu, muhakkak dene...Bu arada konuyu fena dağıttık birer uyarı gelecek birazdan hepimize...

supersin Kılıçbalığı

Annen ve kızkardeşiin burunlarına benden bir mandal geliyor

yok protekim misler gibi kokuyo ama işte oohhh çekiyolar saçımın kokusunu aldıkça
ya bi de saçlarıma saç bakım yağı uygulamıştım iki hafta o aşırı derecede yağlanma yapmıştı yıkadığımın ertesi günü kaşınmaya başlıyodum ama şimdi bu kremi sürdüm dün bugün hiç bi kirlenme hissi yok gayet mutluyum ve misim tanrım çok mutluyum protekimle
herkese de reklam yapıyorum iki gündür teyzeme alıp götürcem hatta hafta sonu

Canım kaşınması iyi bir şey, saç derinin uyarıldığını ve büyümenin başladığını gösterir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…