Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

arkadaşlar bu arada ürünü hiç bulamayanlar arkadaşlar için isteyene bi link verebilirim. nette daha ucuzunu bulamadım. 21,24 maskenin fiyatı + kargo ücreti. zaten dışarda da 20liranın altında olmuyor.
evet doğru başlık burası =)

cnm seti 115 tl ye aldım internetten sipariş ettim sitenn ismini veririm istersen ay çok sevindim ürünlerin iyii olduğunu duyunca bi iki kişiden duyup sipariş etmiştm .tşkleerr..

canım ,bana linki özelden atablir misin acaba ?

sağol tatlım :))

Maske olarak kirli saça uygulandığında durularken eğer kafa derisindeki yağlanmayıda gideriyorsa şampuana gerek yok tabii ki ama ben saçımı yıkayıp, yarı kurutup bu şekilde sürmeyi uygun görüyorum çünkü bu ürünün içinde bulunan mikropartiküller saç yüzeyinde bulunan zararlı maddeleride ürünün içinde bulunan yararlı maddelerle birlikte saç katmanlarına taşıma riski var...İşin içine mikropartükül girince işler değişiyor...Aynı şey cilt bakım kremleri içinde geçerli, siz siz olun mikropartükül içeren bir kremi daima tertemiz cilt üzerine sürün aksi takdirde cildinize zararlı olan herşeyi cildin alt katmanlarına taşımış olursunuz...Bunu da alt bilgi olarak geçeyim...

Son düzenleme:

yanlış anlaşılmasın arkadaşlar..
kirli saça uygulamanızı değil,uygulama sonrası şampuan kullanmamanızı tavsiye ediyorum..

yanlış anlaşılmasın arkadaşlar..
kirli saça uygulamanızı değil,uygulama sonrası şampuan kullanmamanızı tavsiye ediyorum..

Ben onu zaten anladımda okuyanlar büyük ihtimalle anlamamıştır, yazdığın iyi oldu... E yani o kadar bakım yapıp sonra üzerine şampuanı sürünce bir anlamı kalmıyor ki

Son düzenleme:

eveeeeeeet ilk uygulamamı yaptım ve saçlarımı kuruttum ve ilk izlenimlerimi aktarıyorum sizlere
saçlarım daha yumuşak ve parlak ve akıcı ki bu ilk uygulayışım
kuaförden çıkınca saçlarımla devamlı oynayasım okşayasım gelir aynen o kıvamda şu anda
sanırım hain kuaförün inatla sormama rağmen bildiğin krem yaaa diye geçiştirdiği sırrını deşifre etmiş bulunuyorum
yaşasın kılıçbalığı yaşasın kk

Ben 2 kez 20 dklık kürü uyguladım. saçıma sürdükten sonra boneyi takıp biraz fönle ısıtıp üstüne havlu sardım. Valla sanki toparlayacak gibi saçlarım. Bu arada 3 gün önce bitkisel boyayla saçımı boyamıştım ama turuncuları çok kapatmadı haliyle. Bugün palette nin küllü kumralını aldım. Acaba bugün boyasam çok mu yüklenmiş olurum saça:26: Fikri olan var mı? Çünkü bitkisel boya yok gibi birşey. Sadece çok hafif renk kırdı.

bitkisel boya bi şey yapmıyo bende denedim bi kere aman yıpranmasın diye ama uğraştığımla kaldım aktı gitti hepsi hiç de renk vermedi yani :44:

Konuyu yaGmurluk'un ricası üzerine açtım ilk olarak öna teşekkür etmeli Bu arada işe yaramasına çok sevindim...

Er yada geç boyayacaksın nasılsa, boya gitsin...Diğer başlıkta yazmıştım buradada yazayım, saçlardaki turunculukları, kızıllıkları kapatmak için silver şampuan kullanmak çok iyi sonuç veriyor, ürünün kullanım amacı bu zaten...

Son düzenleme:

canım benim ,iyiki varsın .
seni ve tavsiyelerini çok ama çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…