Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Paraben içeriyor canım, yazmayı unutmuşum.

Aynı fikirdeyim, kullandığımız süre içerisinde öyle pek aman aman bir değişim var gibi durmuyor doğrusu ama bırakınca anlıyoruz neyin ne olduğunu. Watsons ballı maskeyi ben de severim ama amaçları birbirinden farklı.Dönüşümlü kullanmakta yarar var...

Ben de bu gece ucuncu kez uygulucam.8 saat bekletmeli yontemi ile uyguluyorum gercekten denildigi kadar harika bir urunmus.ilk kullanimda bile cok farketti o kurulugu,cali supurgesi gorunumu gitti.durulanmayan serumlarda kullaniyorum elbet ama hep kullaniyordum,en mukemmel sonucu bu urunle elde ettim.ne kerastase urunleri ne bonacure bu kdar kisa vadede boyle bi sonuc yaratmamisti

Güle güle kullan öyleyse, memnun kalmana sevindim...

yeni aldım bunu da, 2 veya 3 defa kullandım.. açıkçası pek bir harikası yok gibi glissin maskesi falan daha iyi gibi geldi bana ama kullanmaya devam edeceğim belki kullandıkça etki eden bir üründür.. yazarım yine..

sen bir kaç sayfa önce '' yeterince yorum oldu, konum kapanabilir'' şeklinde bir şey demiştin o yüzden gelmiyorlardır

Ahhhh kafam yarıldı

Helena, senin de forumda açtığın konular var, üyeler okumak yerine zilyon defa aynı soruları sormuyorlar mı sana, ilk sayfada detaylıca açıklamama rağmen şu 94 sayfada aynı soruları tekrar tekrar bulabilirsin. Haluki sadece ilk sayfayı okusalar yetecek.

2-3 defa kullanmakla yumuşatmaktan başka etkisi olmaz ki Kiddyy, düzenli devam et. Bir de daha önce açıklamıştım, mesela bende öyle aman aman bir etkisi var gibi görünmüyor(kırılmaları önlediği kesin) ama diyelim bir tüpü bitirip bıraktıktan bir kaç ay sonra bir bakıyorsun saçlar kötüye doğru gidiyor. Sonra oturup düşünüyorsun acaba niye diye, sonra Ammino keratin maskesinin bittiği geliyor insanın aklına.

Benim elimde bir çok ürün var biliyorsun buna rağmen ben bu maskeden vazgeçmem.

Aynen oyle,ben hala kullaniyorum oysa

aaa cidden o yüzden mi yazmadın?

Şaka yapıyordur herhalde

aynen canım devam ediyorum..

Yoo saka yapmadim,aldigim da nasil kullanacagima dair soru da sormustum saolsun cevaplamisti da kilinc baligi,sonra dendigi gibi bisi okudum ve ne buraya bi daa bise yazildigini gordum ne de bi soru soran.Ama madem canlansin istiosunuz,soyleyim,cok memnunum,ipek gibi oluyo saclarim,sac kremi olarak degil de maske olarak uzun sure bekletmeli kullaniyorum
aaa cidden o yüzden mi yazmadın?
8

doğru haklısın ne deyim ki

ben de yıllardır kullanırım gercekten guzel bir urun.,
gecenlerde bkuafor malzemeleri satan bır kadın bana bunla ilgili super akıl verdi,
güneşlenirken ıslak saça sür nasılsa saçın ısıya maruz kalacak dedi arada baım da yapılmış olur.
bana mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…