Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Merhaba ,

Ürün gratis mağazalarında mevcut. 29,90 tl etiket fiyatı. Forumdaki arkadaşlar eminönünden daha uygun fiyata bulabildiklerini yazmışlardı.

Keratin bakımı herhangi bir zarar vermez ; tabi doğru kullanım önemli. KilicBaligi KilicBaligi , nasıl kullanılması gerektiğini ve tüm detayları ilk sayfalarda detaylı olarak paylaşmıştı. Kendisi saçlarının fotoğrafları paylaşmıştı , güzel ve sağlıklı saçlara sahip kendisi.
teşekkürler bilgilendirmeniz için :)

bu arada akşamdan sabaha kadar bekletirken ıslak saça mı sürüp yatıcaz ? :) ve bu resimleri atabilirmisiniz acaba nasıl etki etti görmek istiyorum da :)

bir sorum daha var internetten baktığımda 5-10 dk bekletiniz yazıyordu akşamdan sabaha kadar zararlı olmazmı ? çünki doğal bir ürün değil bu tür maskelerin hepsi normalde 3-4 dk bekletilir :)

25 liralık bir maske, bunun üzerine yazılmış zilyon tane soru. İlk mesajda kullanım yollarını açıkladım zaten, ister 8 saat tutun, ister 20 dakika bu size bağlı, hiç yoktan iyidir diyerek duşta 3 dakika da bekletebilirsiniz bunu da yazdım.
Zaten saçlarınız sağlıklı olsa maske araştırmazsınız değil mi? Saçlarım çok sağlıklı, bu maskeden dolayı değil.Saçlarıma işkence etmeyi yıllar önce bıraktım bu ve bunun gibi rutin kullandığım özel bakım ürünleri ile de saçlarımın sağlığını koruyorum, önlem alıyorum. Darısı başınıza.

bir sorum daha var internetten baktığımda 5-10 dk bekletiniz yazıyordu akşamdan sabaha kadar zararlı olmazmı ? çünki doğal bir ürün değil bu tür maskelerin hepsi normalde 3-4 dk bekletilir :)

Bu tür maskeler bla bla bla... Bu maske o tür maskelerden değil, özel bir bakım ürünü. Kafa derine sürmediğin müddetçe hiç bir zararı yok zaten şampuan harici hiç bir şey kafa derisine sürülmez, kulak memsi hizasından itibaren başlayacaksın sürmeye.

bu arada akşamdan sabaha kadar bekletirken ıslak saça mı sürüp yatıcaz ? :) ve bu resimleri atabilirmisiniz acaba nasıl etki etti görmek istiyorum da :)

Sen daha ilk mesajı bile okumamışsın ki, detaylı biçimde anlattım niye sormak yerine okumayı tercih etmiyorsun? Nasıl etki ettiği konusunda mesela elektron mikroskobu görüntüsü ile saç pulcuklarının anlık halini yayınlasak yeterli gelir mi? Gerçekten çok ilginç istekler bunlar, deneyip nasıl etki ettiğini göreceksin, hiçbirimizin saçları hiçbirimize benzemez çünkü, yıpranma ve sağlık dereceleri farklıdır.

Herneyse bu konuda bu kadar mesaj yeter kapatmanın zamanı geldi artık...

Sevgili Editör arkadaşlar, 90 sayfayı bulan bu konuda, gerekli paylaşımları yeterince yaptığımızı ve artık konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum.
İyi çalışmalar dilerim.

Bu gece uygulamasinda nemlendirmekten kastiniz saci sampuansiz yikayip havlula suyunu almak fln mi o kismi tam anlayamadim yardimci olabilir misiniz?

Bu gece uygulamasinda nemlendirmekten kastiniz saci sampuansiz yikayip havlula suyunu almak fln mi o kismi tam anlayamadim yardimci olabilir misiniz?

Aşırı derecede yıpranmış saçlarda ise saçınızı yıkamadan nemlendirip, bir ceviz büyüklüğünde ürünü saçınıza sürebilirsiniz, bekleme süreniz minimum 8 saat, yani maskeyi akşamdan saçınıza sürüp sabah şampuan ile yıkayabilirsiniz...

Yani saçını yıkamıyorsun, normal kuru saçlarını biraz su ile ıslatıp maskeyi sürüyorsun. Fazla ıslatma, kış günü hastalanmayasın.

Aşırı derecede yıpranmış saçlarda ise saçınızı yıkamadan nemlendirip, bir ceviz büyüklüğünde ürünü saçınıza sürebilirsiniz, bekleme süreniz minimum 8 saat, yani maskeyi akşamdan saçınıza sürüp sabah şampuan ile yıkayabilirsiniz...

Yani saçını yıkamıyorsun, normal kuru saçlarını biraz su ile ıslatıp maskeyi sürüyorsun. Fazla ıslatma, kış günü hastalanmayasın.
mersi cok tesekkurler :KK66::KK66:

Sevgili kılıçbaligi yararlı bilgilerin için teşekkürler gerçi ben okumak için biraz gec kalmisim yıl oldu 2015 :KK66: bu ürünü yeni duydum kuaforum boyadan yıpranmış saçıma Maske yapayım saçını toparlasin dedi maskeyi 25 TL ye yapicak bende maskenin ismine baktım önce bi internetten arastirmak istedim sizin yazinizla karşılaştım herkes memnun gordugum kadarıyla ankaradayim herhalde artik bulurum bunca yıldan sonra anakarada asil soru aycangul ile yaptığınız çalışmaların sonucunu yazmamissin dalgalı saçları olan bi kızım var fon çektirmekten bıktık güzel bi sonuç aldıysanız lütfen söyleyin kızımın saçları daha fazla yipranmasin :) bu arada sürekli mesaj yazamasamda KK yi sürekli takip ediyorum muhtesemsiniz...

Sevgili kılıçbaligi yararlı bilgilerin için teşekkürler gerçi ben okumak için biraz gec kalmisim yıl oldu 2015 :KK66: bu ürünü yeni duydum kuaforum boyadan yıpranmış saçıma Maske yapayım saçını toparlasin dedi maskeyi 25 TL ye yapicak bende maskenin ismine baktım önce bi internetten arastirmak istedim sizin yazinizla karşılaştım herkes memnun gordugum kadarıyla ankaradayim herhalde artik bulurum bunca yıldan sonra anakarada asil soru aycangul ile yaptığınız çalışmaların sonucunu yazmamissin dalgalı saçları olan bi kızım var fon çektirmekten bıktık güzel bi sonuç aldıysanız lütfen söyleyin kızımın saçları daha fazla yipranmasin :) bu arada sürekli mesaj yazamasamda KK yi sürekli takip ediyorum muhtesemsiniz...

Selam Frezya, kuaförde yaptırmaktansa maskeyi alıp kendin evde uygulasan daha iyi olur. Genelde Watsons ve Gratislerde bulunuyor artık, çok araştırmana gerek yok.Fiyatı en son 26.90 liraydı.

Aycangül ile olan konuşmaya gelince :KK48:

Esasında saçlarına brezilya fönü yapacaktı, aldığı ürünün saçına yetmeyeceğini anladığı için yine keratin içerikli olduğunundan selective maske ile karıştırarak uygulama yaptı canım. Bu maskenin saçı düzleştirme özelliği yok ama diğer brezilya fönü ilacı ile karıştığında ürünü seyreltti haliyle tüm saça yetti.

Kızın için benim brezilya fönü konuma bak derim.

Çok tesekkur ederim kılıç balığı bende kızılaya kuaför malzemeleri satan yerlere bakayım diyordum bulmak dahada kolaylaştı bi donem Brezilya fonu ile ilgili yazıları okumuştum çok pis kokan bir ilacı varmış yanlıs hatirlamiyorsam hatta yapanlar balkonda felan yapmış kapalı alanda yapmayın diyorlardı bu yüzden cesaret edemedim ama özellikle senin actigin konuya yeniden bakarım çok tesekkur ederim canım sevgiyle kal

Çok tesekkur ederim kılıç balığı bende kızılaya kuaför malzemeleri satan yerlere bakayım diyordum bulmak dahada kolaylaştı bi donem Brezilya fonu ile ilgili yazıları okumuştum çok pis kokan bir ilacı varmış yanlıs hatirlamiyorsam hatta yapanlar balkonda felan yapmış kapalı alanda yapmayın diyorlardı bu yüzden cesaret edemedim ama özellikle senin actigin konuya yeniden bakarım çok tesekkur ederim canım sevgiyle kal
Konuyu seneler önce açtığımız için zaman içerisinde markalar ve ürünler güncellendi. Eskisi gibi kokmuyorlar artık çok şükür... Ha tabii ben kızın olsam güzelim dalgalı saçlarıma dokunup brezilya fönü yapmam ama işte herkes kendinde olmayanı istermiş .Rica ederim canım sevgiler :KK60:

Merhaba KılıçBalığı,
Araştırma aşamasında olanlar için faydalı bir başlık olmuş.Teşekkürler.
Emin olamadığım için sormak isterim; Ürünün -paraben- içerdiğine dair birşey okudum sanki. Bu doğru mu? Kullandığım saç bakım ürünleri paraben içermiyor bu sebepten muallaktayım.

Merhaba KılıçBalığı,
Araştırma aşamasında olanlar için faydalı bir başlık olmuş.Teşekkürler.
Emin olamadığım için sormak isterim; Ürünün -paraben- içerdiğine dair birşey okudum sanki. Bu doğru mu? Kullandığım saç bakım ürünleri paraben içermiyor bu sebepten muallaktayım.

Kesin emin değilim ama bana var gibi geliyor. Yarın net olarak var mı yok mu söylerim.

Merhabalar bu ürünü geçen yıldan beri düzenli olarak kullandım, bır ıkı defa uzun saatler beklettım genelıkle sıcak havluyla yarım saat kadar uyguladım yada sac kremı gıbı 5 dakıka bekleterek, bır ay once bıttı baska bı urun vardı hadı o da bıtsın dıye almadım bırakınca anladım ki vazgeçilmezimmiş artık bir aydır saçlarım çalı çırpı haline geri döndü , hemen yeniden sipariş ettim hemde iki kutu :) ürün tanındıkça fiyatı artıyor snırım ama uzun sure gittiği için şampuan markası ürünlerini kullanmaktnsa kesinlikle tavsiye ederim . watsons ballı maskeyi de severdim ama bundn sonra o bile vasat geldi :)

X