- 16 Haziran 2011
- 14.653
- 60.228
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
hımm peki teşekkür ederim kusura bakmayın ben yanlış anlamışım
peki bulmaya çalışacağım sağolun =)Rica ederim. Eski site yapısında konuya ekli fotoğraflara ulaşım adımını biliyordum. Yeni sitede henüz bulamadım. İstersenizKilicBaligi nın açtığı konulara bir göz atın , çok güzel bilgilendirmeleri mevcut
teşekkürler bilgilendirmeniz için :)Merhaba ,
Ürün gratis mağazalarında mevcut. 29,90 tl etiket fiyatı. Forumdaki arkadaşlar eminönünden daha uygun fiyata bulabildiklerini yazmışlardı.
Keratin bakımı herhangi bir zarar vermez ; tabi doğru kullanım önemli.KilicBaligi , nasıl kullanılması gerektiğini ve tüm detayları ilk sayfalarda detaylı olarak paylaşmıştı. Kendisi saçlarının fotoğrafları paylaşmıştı , güzel ve sağlıklı saçlara sahip kendisi.
bir sorum daha var internetten baktığımda 5-10 dk bekletiniz yazıyordu akşamdan sabaha kadar zararlı olmazmı ? çünki doğal bir ürün değil bu tür maskelerin hepsi normalde 3-4 dk bekletilir :)
bu arada akşamdan sabaha kadar bekletirken ıslak saça mı sürüp yatıcaz ? :) ve bu resimleri atabilirmisiniz acaba nasıl etki etti görmek istiyorum da :)
Bu gece uygulamasinda nemlendirmekten kastiniz saci sampuansiz yikayip havlula suyunu almak fln mi o kismi tam anlayamadim yardimci olabilir misiniz?
mersi cok tesekkurlerAşırı derecede yıpranmış saçlarda ise saçınızı yıkamadan nemlendirip, bir ceviz büyüklüğünde ürünü saçınıza sürebilirsiniz, bekleme süreniz minimum 8 saat, yani maskeyi akşamdan saçınıza sürüp sabah şampuan ile yıkayabilirsiniz...
Yani saçını yıkamıyorsun, normal kuru saçlarını biraz su ile ıslatıp maskeyi sürüyorsun. Fazla ıslatma, kış günü hastalanmayasın.
Rica ederim.mersi cok tesekkurler
Sevgili kılıçbaligi yararlı bilgilerin için teşekkürler gerçi ben okumak için biraz gec kalmisim yıl oldu 2015bu ürünü yeni duydum kuaforum boyadan yıpranmış saçıma Maske yapayım saçını toparlasin dedi maskeyi 25 TL ye yapicak bende maskenin ismine baktım önce bi internetten arastirmak istedim sizin yazinizla karşılaştım herkes memnun gordugum kadarıyla ankaradayim herhalde artik bulurum bunca yıldan sonra anakarada asil soru aycangul ile yaptığınız çalışmaların sonucunu yazmamissin dalgalı saçları olan bi kızım var fon çektirmekten bıktık güzel bi sonuç aldıysanız lütfen söyleyin kızımın saçları daha fazla yipranmasin :) bu arada sürekli mesaj yazamasamda KK yi sürekli takip ediyorum muhtesemsiniz...
Konuyu seneler önce açtığımız için zaman içerisinde markalar ve ürünler güncellendi. Eskisi gibi kokmuyorlar artık çok şükür... Ha tabii ben kızın olsam güzelim dalgalı saçlarıma dokunup brezilya fönü yapmam ama işte herkes kendinde olmayanı istermiş .Rica ederim canım sevgilerÇok tesekkur ederim kılıç balığı bende kızılaya kuaför malzemeleri satan yerlere bakayım diyordum bulmak dahada kolaylaştı bi donem Brezilya fonu ile ilgili yazıları okumuştum çok pis kokan bir ilacı varmış yanlıs hatirlamiyorsam hatta yapanlar balkonda felan yapmış kapalı alanda yapmayın diyorlardı bu yüzden cesaret edemedim ama özellikle senin actigin konuya yeniden bakarım çok tesekkur ederim canım sevgiyle kal
Merhaba KılıçBalığı,
Araştırma aşamasında olanlar için faydalı bir başlık olmuş.Teşekkürler.
Emin olamadığım için sormak isterim; Ürünün -paraben- içerdiğine dair birşey okudum sanki. Bu doğru mu? Kullandığım saç bakım ürünleri paraben içermiyor bu sebepten muallaktayım.