- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Sana bir teklifim var o halde :) sen bana poker straighti gönder, ben de sana ammino protek i :)
Cnm ben ilk kullanımda gördüm farkı, senin saçın zaten düz, elektriklenmeyen bir saç olduğundan fark görememişsindir.
Annenin saçı da seninki gibiyse bir fark görmesi zor.benim asıl merakım yağlandırma konusunda bir artısı eksisi olacak mı.yoksa saçı düzleştirmesi ve elektriklenme, kabarma, tülermeyi önlediğine kefilim :)
an itibariyle saçımda olan güzel kokusuyla mest eden harika krem :) anında elektriklenmeyi alıyor.
önceden saç kremi yerine kullanıyodum ama acıdım şimdi banyo sonrası kullanıyorum ve durulamıyorum ta ki yıkayana kadar
bemix'in kokusunu bastırdı az biraz
Bir dakika şimdi durulanmayan bakım kremi gibi mi kullandın? Bemiksin kokusunu bastırabilmek her babayiğidin harcı değil tabi
aldım alalı sadece 3 defa banyoda krem yerine kullandım. sonrasında hep durulamıyorum evet :) yanlış mı yapıyom yoksa ya :18:
şu an krem kokusu geliyor bemix'i hissetmiyorum. Bugun nemli saçla dışarı çıkınca arkadaşım öptü valla vücudum değil saçım kokuyor bu ne deme dedım kızlar ıyyyyy yaptılarsaç ıslakken çok kötü kokuyo ya
Kız tabii yanlış yapıyorsun durulaBu arada ne kadar acelen olursa olsun nemli saçla çıkma gözünü seveyim.
amannnnnnbende ki mantık saçta kalırsa daha etki eder. kafamdan sözde formüller
Bundan sonra durulayayım bari
Maskem geldi elime bugün ilk uygulamamı yapıcam kızlar
Bnayodan çıktıktan sonra sürmeyi düşünüyorum ıslak saçıma yatmadan da durularım 5 saat flan kalıcak toplamda . Böyle yapılıyor du demi yanlışım yok
2 senedir bu sitede uzatma topiğinde uzatıp belime getirdiğim saçlarımı bir hışımla sapsarı yaptım uçlarını hiç kestirmediğim için doğal renginde bile keçe gibiydi sarı olunca iyice keçeleşti kestirdim göğüs hizamın biraz altında kaldı saçlar bir karış gitti neredeyse ay ağlicamrengede alışamadım cart diye rus gibi oldum kendi saçım normal kumraldı ne yapıcam bilmiyorum çok mutsuzum şuan platinimsi bir sarı var sepsert oldu dipten uca tararken takılıyo ben de ammino keratini aldım sabah duştan çıkınca sürdüm yedirdim ıslak sıcak havluya sardım demin yıkadım yumuşacık yaptı ama yine de o kestirdğim yerler dümdüz duruyo saçım ay kendimi çıldırcam :2::2::2:
Canım o sapsarı rengi kırmak için gümüş ton şampuanları satılıyor onlara bak. Mor bir şey kendisi, kullandığında saçlarına gümüşilik katıyor haliyle o cırt renk ortadan kalkıyor. Sanırım natur vital ürünleri arasında da böyle bir şey vardı
NaturVital
Silver Blueberry Şampuan Beyaz ve Gri saçlar için 300 ml bunu bir incele, bakım içinde maskeye devam et...
Yorumu yazdıktan sonra dün beni öyle acıcıyla cırt bırakan kuafore gidip açık kumral boyattım nasılsa altı full açıcı sarı yıkadıkca da akacak suan guzel bir renk oldu cok hos görunuyor cok begendim. ama uçları keçe gibi böyle düz kesim keçe mısır püskülü oy çıldırcam baktıkça
Güle güle kullan canım, bakımla yavaş yavaş uzatıp uçlardan da bir kaç ayda bir keser kurtulursun sıkıntı yapma... Ilık zeytinyağıda iyidir dene derim...
Canım ılık zeytinyagını nasıl kullanabilirim tüm saça mı süreyim
Arkadaslar burada yazilanlari okuyup ozenip ben de aldim bu maskeden. Yalniz ben toplamda 4 saat tutabildim kafamda. Once topuz yaptim oyle oturdum sonra sanki aralarda kalanlar hic kurumadi gibi geldi bi 1 saat de sacim acik durdu. Bone isitma vs yapmadim ne yazik ki. Ama hem bir faydasini goremedim hem de cok yaglandirdi sanki saclarimihalbuki islak sacta uclara surup tarakla dagittim neden boyle oldu bi yardim alsam? :)