- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
Merhaba KılıçBalığı,
Araştırma aşamasında olanlar için faydalı bir başlık olmuş.Teşekkürler.
Emin olamadığım için sormak isterim; Ürünün -paraben- içerdiğine dair birşey okudum sanki. Bu doğru mu? Kullandığım saç bakım ürünleri paraben içermiyor bu sebepten muallaktayım.
Paraben içeriyor canım, yazmayı unutmuşum.
Merhabalar bu ürünü geçen yıldan beri düzenli olarak kullandım, bır ıkı defa uzun saatler beklettım genelıkle sıcak havluyla yarım saat kadar uyguladım yada sac kremı gıbı 5 dakıka bekleterek, bır ay once bıttı baska bı urun vardı hadı o da bıtsın dıye almadım bırakınca anladım ki vazgeçilmezimmiş artık bir aydır saçlarım çalı çırpı haline geri döndü , hemen yeniden sipariş ettim hemde iki kutu :) ürün tanındıkça fiyatı artıyor snırım ama uzun sure gittiği için şampuan markası ürünlerini kullanmaktnsa kesinlikle tavsiye ederim . watsons ballı maskeyi de severdim ama bundn sonra o bile vasat geldi :)
Aynı fikirdeyim, kullandığımız süre içerisinde öyle pek aman aman bir değişim var gibi durmuyor doğrusu ama bırakınca anlıyoruz neyin ne olduğunu. Watsons ballı maskeyi ben de severim ama amaçları birbirinden farklı.Dönüşümlü kullanmakta yarar var...