- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
fraksiyonel co2 lazerle ilgili bişi sorcaktım.sanırım sen yaptırmıştın cildin cok güzel duruyo bende yaptırmak istiyorum bana bilgi verirmisn? neler yaptırdın nerde yaptırdın ne önerirsin bende adanada yaptırcam ama memnun olmayanlar var o yüzden bende kararsız kaldım sana sormak istedim. bana yardımcı olurmusn?
selamlar kızlar,
bayılıyorum bu siteye yaa ne arasam hemmencecik bulabiliyorumprotek kullanmayı ben de düşünüyorum ama benim saçlarım kıvırcık. 5 6 senedir aralıksız boyuyorum bu yüzden çok kuru. bu zamana kadar pantene mükemmel bukleler serisi kullanıyordum ama artık türkiyeden çekilmişler birkaç aydır bulamıyorum çok sıkıntı yaşıyorum. yerine kullanacak bir ürüne ihtiyacım var. yorumlarından çok merak ettim proteki ama brezilya fönünde keratin kullanınca saçlar düzleşiyo ya, benim buklelerim de bozulur mu ki bunu kullanınca? dalgalı veya kıvırcık saçlı olup da bu ürünü kullanan var mı aranızda buklelerimden de olmayayım sonra
bu maske saçı düzleştirmiyo nem veriyo bakım yapıyo
benim saçlarımda iri dalgalıydı daha önce
ama dalgalarımı belirgin hale getirip yatıştırırdı
düzleştirmezdi yani. şu an brezilya fönü var düz saçlarım
kuru saçın nem dengesi bozuk olduğu için dalgalar darmadağınık durur normalde
bu maske onun önüne geçiyo
Sana alabileceğin bir link atıyorum...Ürün aynı ürün sadece ambalaj değişik...
Lütfen google'da arama yap alabileceğin bir çok yer var...Ben site adı vermiyorum artık, en son gayet güvendiğim bir site kızların ürünlerini o kadar geç gönderdi ki...İnsan kendini kötü hissediyor böyle olunca...bana da linkini atar mısın eminönüne inme şansım pek olmuyo çünkü
kızlaaaar bugün gittim aldım protekimi yeni ambalajda. zaza handa girişteki dükkanda ve karşısındaki kozmetikçide 23 dedi ama hanın üst katlarına çıktıkça fiyat azalıyor onu farkettim. ben 19 tl.ye aldım bu öğleneminönüne gitme şansı olanlar hiç boşuna fazla para vermeyin zaza handan alın. bu akşam deneyeceğim bakalım nasıl olacak buklelerim. çook heyecanlıyımm :81:
20 liraydı en son demek oradada zam gelmiş, gerçi epey gidiyor bir tüp ama yinede aklımızda olsun bizde yukarıya bakarız artık...
Bu arada güle güle kullan, inşallah sende bizim kadar memnun kalırsın
benim bu inatçı saçlarım nasıl böyle şahane olabildi inanamıyorum halasadece 2 kullanımda 6 senelik boyamanın bütün kuruluğunu aldı ipek gibi oldu saçlarım. çok sağol kılıçbalığı, senin sayende yumuşacık buklelerimle salınıyorum artık
canım yok o magazalarda ama kuafor malzemelerı satan yerlerde var ıstanbuldaysan zazahandan uygun fıyata alıyorlar..kızlar gratis yada watsons da yok mu bu ürün? alabileceğim mağaza yok mu hemen akşam almak istiyorum kargo beklemek istemiyorum
ya da alanlar hangi siteden aldı bana özel mesaj atabilirler mi?
Kızlar benim saçlarım çok aşırı kuru benim kuruluğumu da geçirir mi dersiniz? Bir de saç dökülmesi yapmaz dimi?
O da doğru haklısın ama ben bu dökülme konusunda çok tedirginim nedense ne kullansam saçımı dökecekmiş gibi geliyorKafe derine sürmediğin bir şey neden dökülme yapsın ki?
O da doğru haklısın ama ben bu dökülme konusunda çok tedirginim nedense ne kullansam saçımı dökecekmiş gibi geliyor
Seni birinci sayfanın ilk mesajına alalım, detaylı biçimde anlatmıştımkızlar bende aldım bu üründen ama 29 tl(burayı okumamıştım önerdiler kozmetilçide aldım bende ama nasıl kullanıyor yardımcı olurmusunuz?