Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Tabii özelden yazamıyorsun, daylight'ta bu mesajı okumayınca havada kaldı... Ben cezası kalkınca özel mesaj atacağım kendisine, uygun bir konu başlığında sanırım sana yardımcı olur canım... Burası protek maske başlığı çünkü...

Son düzenleme:
selamlar kızlar,
bayılıyorum bu siteye yaa ne arasam hemmencecik bulabiliyorum protek kullanmayı ben de düşünüyorum ama benim saçlarım kıvırcık. 5 6 senedir aralıksız boyuyorum bu yüzden çok kuru. bu zamana kadar pantene mükemmel bukleler serisi kullanıyordum ama artık türkiyeden çekilmişler birkaç aydır bulamıyorum çok sıkıntı yaşıyorum. yerine kullanacak bir ürüne ihtiyacım var. yorumlarından çok merak ettim proteki ama brezilya fönünde keratin kullanınca saçlar düzleşiyo ya, benim buklelerim de bozulur mu ki bunu kullanınca? dalgalı veya kıvırcık saçlı olup da bu ürünü kullanan var mı aranızda buklelerimden de olmayayım sonra

Son düzenleme:

bu maske saçı düzleştirmiyo nem veriyo bakım yapıyo
benim saçlarımda iri dalgalıydı daha önce
ama dalgalarımı belirgin hale getirip yatıştırırdı
düzleştirmezdi yani. şu an brezilya fönü var düz saçlarım
kuru saçın nem dengesi bozuk olduğu için dalgalar darmadağınık durur normalde
bu maske onun önüne geçiyo

çook teşekkür ederim canım gönül rahatlığıyla alabilirim o zaman

bana da linkini atar mısın eminönüne inme şansım pek olmuyo çünkü
Lütfen google'da arama yap alabileceğin bir çok yer var...Ben site adı vermiyorum artık, en son gayet güvendiğim bir site kızların ürünlerini o kadar geç gönderdi ki...İnsan kendini kötü hissediyor böyle olunca...

Son düzenleme:
kızlaaaar bugün gittim aldım protekimi yeni ambalajda. zaza handa girişteki dükkanda ve karşısındaki kozmetikçide 23 dedi ama hanın üst katlarına çıktıkça fiyat azalıyor onu farkettim. ben 19 tl.ye aldım bu öğlen eminönüne gitme şansı olanlar hiç boşuna fazla para vermeyin zaza handan alın. bu akşam deneyeceğim bakalım nasıl olacak buklelerim. çook heyecanlıyımm :81:

20 liraydı en son demek oradada zam gelmiş, gerçi epey gidiyor bir tüp ama yinede aklımızda olsun bizde yukarıya bakarız artık...

Bu arada güle güle kullan, inşallah sende bizim kadar memnun kalırsın

20 liraydı en son demek oradada zam gelmiş, gerçi epey gidiyor bir tüp ama yinede aklımızda olsun bizde yukarıya bakarız artık...

Bu arada güle güle kullan, inşallah sende bizim kadar memnun kalırsın

benim bu inatçı saçlarım nasıl böyle şahane olabildi inanamıyorum hala sadece 2 kullanımda 6 senelik boyamanın bütün kuruluğunu aldı ipek gibi oldu saçlarım. çok sağol kılıçbalığı, senin sayende yumuşacık buklelerimle salınıyorum artık

Sevindim vallahi Güle güle kullan canım

kızlar gratis yada watsons da yok mu bu ürün? alabileceğim mağaza yok mu hemen akşam almak istiyorum kargo beklemek istemiyorum

ya da alanlar hangi siteden aldı bana özel mesaj atabilirler mi?

kızlar gratis yada watsons da yok mu bu ürün? alabileceğim mağaza yok mu hemen akşam almak istiyorum kargo beklemek istemiyorum

ya da alanlar hangi siteden aldı bana özel mesaj atabilirler mi?
canım yok o magazalarda ama kuafor malzemelerı satan yerlerde var ıstanbuldaysan zazahandan uygun fıyata alıyorlar..

Kızlar benim saçlarım çok aşırı kuru benim kuruluğumu da geçirir mi dersiniz? Bir de saç dökülmesi yapmaz dimi?

O da doğru haklısın ama ben bu dökülme konusunda çok tedirginim nedense ne kullansam saçımı dökecekmiş gibi geliyor

Hayatında bir kere bile olsa yoğun dökülme problemi yaşadıysan korkun normal, çekmeyen o psikolojiyi bilemez...

Sen saç kremlerini kafa derine değdirmemeye çalış, kulak hizandan aşağıda kalan kısımlara sür tatlım...

kızlar bende aldım bu üründen ama 29 tl(burayı okumamıştım önerdiler kozmetilçide aldım bende ama nasıl kullanıyor yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…