- 10 Haziran 2010
- 6.867
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Seni birinci sayfanın ilk mesajına alalım, detaylı biçimde anlatmıştım
ya illa bekletecez yani hadi bakalım saol cnm umarım ii gelir..
Hayatında bir kere bile olsa yoğun dökülme problemi yaşadıysan korkun normal, çekmeyen o psikolojiyi bilemez...
Sen saç kremlerini kafa derine değdirmemeye çalış, kulak hizandan aşağıda kalan kısımlara sür tatlım...
ben bugün uyguladım maskeyi....
saçımı fıs fıslı şişeyle ıslattım sonra havluyla biraz ıslağını çektirdim ve tüm saçıma bol bol uyguladım, poşetle sıkıca sardım, fön makinesiyle ısıttıgım havluyuda üzerine sardım...
8 saat beklettim... şampuanladım yıkadım...
ama sonuç hüsrandı... saçımda hiçbir değişiklik yok, röfleli ve acayip yıpranmış durumdalar, banyodan çıktığımda hala keçe gibiydi, uçları da tiftik tiftik hiç düzelme yok... ne yumuşaklık ne bir şey
çok üzüldüm ya acaba bir adımı yanlış mı uyguladım yoksa bana yaramadı mı bu ürün, bunun bile adam edemeyeceği kadar umutsuz bir vaka mıyım merak ettim çünkü herkes çok beğenmiş...
Belki de yararı oldu ama şampuanlayınca maskeyi saçından çıkardın, yararını göremedin böylece? Başka şekilde uygulamayı denesen? Yağ bakımlarında da çok şampuanla yıkayınca eskisinden kuru olur ya saçımız.
Belki de temiz saçına uygulayıp sadece durulaman daha çok fayda sağlar. Kılıçbalığının verdiği bir kullanım şekli bu da ilk sayfada
Cevaplar için sağol Mavikuş... Ekleyeceğim bir şey yok...
Ne demek canım asıl sen sağol. Samimi hissedip böyle yanıtlar yazıyorum başlıklarına. Halbuki brezilya fönüm bile yok ama o başlıklara da yazıyorum umarım rahatsız olmuyorsun
Buraya sadece teşekkür etmek için girdim, en basta
kılicbaligi ve arkadaşları her soruyu içtenlikle yanıtlıyor. 2 gündür balığın açtığı sac ile ilgili konuları incelerken uzman oldum sanırım :)) tekrar tekrar teşekkürler..
kızlar bu maske ankara 'da var mı ? ben çok aradım ama bulamadım..bazı parfümeri ve kuaförler yüzüme pek bir salak baktılar bu maskeyi sorunca...
bulamadım yani ..var mı ankara'da bulup kullanan?
Nekadar teşekkür etsem az gerçekten saçlarım dipten 10-15 cmlik kısmı bir seferde ışıl ışıl oldu erkek arkadaşım annem herkes farketti.Uçlara doğru 7-8 cmlik kısım ise yumuşadı ama hala cansız.Sanırım zamanla onlarda daha iyi olucaktır.Çünkü saçlarım felaketti.Şimdi banyoda tekrar maske olarak kullanıcağım.
Selam Arkadaşlar,
Benim saçlarımın uç kısımları(6-7) cm neredeyse yok denecek kadar yanık. ayrıca önlerde ve aralarda da yanıklar var.Saçlarıma neler denemedim ki,loreal,kerastase,bitkisel yağlar...daha neler neler hiçbirşey çözüm olmadı, Keratin bakım bile (artık ne hale gelmişse saçlar) ama bu ürün...Ya çok süper lütfen kullanın. Bugün gittim birde şampuanını aldım. O da süper çıktı,saçlarım yumuşık ve parlak. Tesadüfen kuaför malzemeleri satan bir yere girdim Avcılarda. Malzeme satan kızlar tavsiye etti. O kadar çok ürün denedim dedim bu neden olmasın,aldım bende. Fiyatı uygun olduğu için çokta umutlu değildim. Ama harikaymış.İşte o yüzden gidip bugün şampuanını da aldım. Tabiki saçlarımın ucundaki yanıklar yüzde yüz geçmiş değil. Onları ancak kestirirsem kurtulurum. Fakat eskisiden de eser yok,yumuşak,yanıklığı belli değil,fönle kurutup,fırçayla hafif şekil vermem yetiyor vede parlıyor. ya inanamıyorum hala saçlarımı elliyorum ve yüzüm gülüyor resmen. Ben şu şekilde kullandım, kuru saçlarıma akşamdan bol bol sürdüm. Saçlarımı toplayıp, yattım (ilk sürdüğünüzde saçlar yapış yapış gibi oluyor fakat sabah daha bakım saçlardayken yumuşadığını görüyorsunuz) sabah kalkıp sadece duruladım ve yumuşacık güzel saçlarım oldu. Bu akşamda şampuanıyla yıkadım sadece. Yine parlak ve yumuşak. saçlarımla çok oynayan ve kuru olduğu için bir o kadar yanan ve hep sağlıksız saçlar kullanan biri olarak,bu üründen araştıran herkezin faydalanmasını istedim.