- 26 Mayıs 2008
- 4.321
- 3.283
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
MErhaba kuaförümün tavsiye ile bu ürünü aldım.(kuaförüm ürünü bana 55 TL ye satmak istedi ancak ben internetten 25 tl ye aldım!)
Ancak aldığım ürün kuaförümün gösterdiği ile aynı olmasına karşı burada 1. sayfada fotoda görülen ürün değil.
300 ml lik bir tüp.Haftada 2 kere banyoda 15 dakika saçımda tutmamın yeterli olduğunu söylemişti kuaförüm.
Merhabalar,
Önerdiğiniz ürünü Avcılar'da bir kuaför toptancısında yaklaşık 1 sene önce tesadüfen görüp almıştım. En son aldığımda fiyatı 18 TL idi. 1 senedir düzenli olarak ( bende kendime şaşıyorum nasıl başardıysam ) kullanıyorum. Haftada bir kere banyo sonrası 1 saat kadar bekletip durulama yöntemiyle, 1 kere de banyo yapmadan gece sürüp sabah durulama yöntemiyle kullanıyorum. Saçlarım çok ince telli, boyalı, dalgalı ve tam tabiriyle uçuş uçuştu. :) Saç kremi kullanmıyordum çünkü saçlarımı çok fazla elektriklendiriyor. Zaten bu üründe saç kremi etkisinde olduğundan artık gerek görmüyorum kullanmaya. Kokusu müthiş ikinci yıkamada bile kokusunu hafif dahi olsa hissedebiliyorsunuz. Haftada bir iki kerede saçıma fön çekerim ve herhangi bir yıpranma olmadı. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim. Mümkünse bulabiliyorsanız kuaför toptancılarından almaya çalışın, bu ürün dahil herşeyi çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Piyasada 3,5-4 TL'ye satılan saç boyamı 2 TL'ye alıyorum.
Sevgiler...
canım ben bu urunu banyodan once surmuyorum banyodan sonra suyunu aldıgım nemlı sacıma surup bekletebıldıgım kadar bekletıyorum sonra durulayıp son durulama suyumada elma sırkesı dokup oyle havluya sarıyorum cok daha ıyı gelıyor boyle.banyo onesı surunce sampuanlayıp akıtıyoruz daha az etkı edıyor bence.bazen geceden surup sabah yıkıyorum cok daha ıyı oluyor.ve kupkuru sacın varsa shea yagı ve hındıstan cevızı yaglarını saına sur 2-3 saat beklet haftada bır yap farkı gormezsen bende bırsey bılmıyorumbenim saçlarım çok ince telli ve uçuyor. elektrikli, kabarık ve çok dökülüyor. bir de kupkuru
neredeyse 1 yıldır boyamıyorum. bu ürünü banyodan 3-4 saat önce sürsem nasıl olur? kuru saça mı sürülecek yoksa ıslatıp mı süreyim
sonra şampuanlayıp tekrar saç kremi gibi tekrar sürsem:44:
canım ben bu urunu banyodan once surmuyorum banyodan sonra suyunu aldıgım nemlı sacıma surup bekletebıldıgım kadar bekletıyorum sonra durulayıp son durulama suyumada elma sırkesı dokup oyle havluya sarıyorum cok daha ıyı gelıyor boyle.banyo onesı surunce sampuanlayıp akıtıyoruz daha az etkı edıyor bence.bazen geceden surup sabah yıkıyorum cok daha ıyı oluyor.ve kupkuru sacın varsa shea yagı ve hındıstan cevızı yaglarını saına sur 2-3 saat beklet haftada bır yap farkı gormezsen bende bırsey bılmıyorumbendede aynı sactan vardı su an kuruluktan eser kalmadı canım
benim saçlarım çok ince telli ve uçuyor. elektrikli, kabarık ve çok dökülüyor. bir de kupkuru
neredeyse 1 yıldır boyamıyorum. bu ürünü banyodan 3-4 saat önce sürsem nasıl olur? kuru saça mı sürülecek yoksa ıslatıp mı süreyim
sonra şampuanlayıp tekrar saç kremi gibi tekrar sürsem:44:
bayanlar eminönü mısır çarşınıda nerde var bu ürün yada şu zazahan mısır çarşınısına yakınmı tarif edebilecek biri var mı ? şimdiden teşekkürler