Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

ben de bunu farklı şekilde kullanıyorum en etkili öyle bence.2tatlı kaşığı bu maskeden, 2kaşık durulanan saç kremi 2kaşık durulanmayan saç kremi karıştırıp kafamı streçliyorum. 2havlumu nemlendirip sırayla 30sn mikrodalgada ısıtıp kafama doluyorum 10kez falan kafamı sarıyorum bu şekilde ısınan havluları değiştirip değiştirip.sonuç muhteşem 1ay falan çok bakımlı saçlarım oluyo tabi arada krem olarakta sürüyorum

Arkadaşlar bu maskeyi banyoda saç diplerime de uygulayıp kullansam olur mu yoksa sadece uçlar için mi bu maske?

Ayrıca izmirde nerede bulabilirim bu maskeyi fikri olan varsa söyleyebilir mi?

kızlar benimde bugun maskem geldi akşam uygulucam yarında yıkamayı düşünüyorum. saçlarım oldukça yıpranık rsmen katır katır
sonucu yazarımm

Kardeşime aldırdım istanbul eminönünden 23 tlye aldı. Gerçekten harika bir ürün kıtır kıtır saçlarım yumuşacık oldu, kokusu da harika. Hatta geçen gün arkadaşım eline almış kokluyordu saçımı Harika bir ürün gerçekten. Sağol Kılıç

MErhaba kuaförümün tavsiye ile bu ürünü aldım.(kuaförüm ürünü bana 55 TL ye satmak istedi ancak ben internetten 25 tl ye aldım!)
Ancak aldığım ürün kuaförümün gösterdiği ile aynı olmasına karşı burada 1. sayfada fotoda görülen ürün değil.
300 ml lik bir tüp.Haftada 2 kere banyoda 15 dakika saçımda tutmamın yeterli olduğunu söylemişti kuaförüm.
Doğru kullanım şekli nedir ve aldığım ürünün görseli linktedir.

ürün doğru yeni ambalajı bu şekilde.
doğru kullanım şeklini ilk mesajda bulabilirsiniz
farklı uygulama şekilleri var

Merhabalar,

Önerdiğiniz ürünü Avcılar'da bir kuaför toptancısında yaklaşık 1 sene önce tesadüfen görüp almıştım. En son aldığımda fiyatı 18 TL idi. 1 senedir düzenli olarak ( bende kendime şaşıyorum nasıl başardıysam ) kullanıyorum. Haftada bir kere banyo sonrası 1 saat kadar bekletip durulama yöntemiyle, 1 kere de banyo yapmadan gece sürüp sabah durulama yöntemiyle kullanıyorum. Saçlarım çok ince telli, boyalı, dalgalı ve tam tabiriyle uçuş uçuştu. :) Saç kremi kullanmıyordum çünkü saçlarımı çok fazla elektriklendiriyor. Zaten bu üründe saç kremi etkisinde olduğundan artık gerek görmüyorum kullanmaya. Kokusu müthiş ikinci yıkamada bile kokusunu hafif dahi olsa hissedebiliyorsunuz. Haftada bir iki kerede saçıma fön çekerim ve herhangi bir yıpranma olmadı. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim. Mümkünse bulabiliyorsanız kuaför toptancılarından almaya çalışın, bu ürün dahil herşeyi çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Piyasada 3,5-4 TL'ye satılan saç boyamı 2 TL'ye alıyorum.

Sevgiler...

mrh arkadaşlar izmirdeyim şuan.izmir'de nereden alıyorsunuz yada hangi site güvenilir ise özelden mesaj gönderir misiniz?

arkadaslar bende bunu almak icin yollara düstüm satıcı bana Selective Ammino Keratin Maschera Saç Maskesi verdi eve gelince protek olmadıgını anladım. acaba ıkısı de aynı etki mi değiştireyim mi

avcılarda dediğin toptancı deniz kuaför malzemeleri satan yer olabilir mi acaba ?

kızlar bu urunu ben de hem maske hem sac kremı olarak kullanmak ıstıyorum ama kafama takılan bır kac soru var ,yanıtlarsanız cok sevınırım

1. bu urunu sac dıpelerıne de surebılır mıyız ? yoksa sadece uclara mı surulecek ? (dıplere surulmez ıse ,maske olarak yaptıgımız da ılla dıplere de deger)

2.maske olarak kullandıgımız da yıkanmamıs ama nemlenırılmıs sac olacak sekıl de nasıl olacak ? kuru sacımızı avucumuza su alıp bıraz ıslatmak gıbı mı?

3.sıcak aparat derken ; strecle sardıgım maskenın uzerıne fon makınesı yardımıyla sıcaklık versem olur mu ?

benim saçlarım çok ince telli ve uçuyor. elektrikli, kabarık ve çok dökülüyor. bir de kupkuru

neredeyse 1 yıldır boyamıyorum. bu ürünü banyodan 3-4 saat önce sürsem nasıl olur? kuru saça mı sürülecek yoksa ıslatıp mı süreyim

sonra şampuanlayıp tekrar saç kremi gibi tekrar sürsem:44:

canım ben bu urunu banyodan once surmuyorum banyodan sonra suyunu aldıgım nemlı sacıma surup bekletebıldıgım kadar bekletıyorum sonra durulayıp son durulama suyumada elma sırkesı dokup oyle havluya sarıyorum cok daha ıyı gelıyor boyle.banyo onesı surunce sampuanlayıp akıtıyoruz daha az etkı edıyor bence.bazen geceden surup sabah yıkıyorum cok daha ıyı oluyor.ve kupkuru sacın varsa shea yagı ve hındıstan cevızı yaglarını saına sur 2-3 saat beklet haftada bır yap farkı gormezsen bende bırsey bılmıyorumbendede aynı sactan vardı su an kuruluktan eser kalmadı canım

teşekkür ederim cevabın için

ben elma sirkesini zaten hep döküyorum saçıma, çok iyi geliyor. hımm o zaman ben geceden süreyim saçıma çünkü banyoda o

kadar bekleyemem. yıkadıktan sonra da sürer öyle çıkarım duştan. bu yağları daha önce hiç denememiştim, yazdım kafama

şimdi asıl sorun benim kredi kartım yok. bu ürünü alıp, kapıda ödeme yapacağım bir site biliyorsan link atar mısın?

benim de saçım ince telli, hemen kopuyor. Selective Ammino Keratin kullandığımdan beri bayağı sağlamlaştı saçım. Ben 2 haftada bir, banyodan çıktıktan sonra, havluyla saçımın nemini alıp sürüyorum. Ama diplerine sürmüyorum. Kulak mesafesinden itibaren sürüyorum. Bone takıp 45 dakika ile 1 saat arası bekletip, duruluyorum. Bu şekilde bayağı verim aldım. Hem saçlarım daha sağlıklı hale geldi, hem yumuşacık oldu hem de gözle görülür biçimde parlaklaştı. Bence sen de bu şekilde kullanırsan, faydasını görebilirsin.

Son düzenleme:
kızlaar burada bi kuaförde gördüm 50 tl dedi adam.. sevgilim istanbulda ona aldırttım eminönünden zahandaki bi kozmetikçiden 20 tl ye aldı .. bugün ilk denememi yaptım

bayanlar eminönü mısır çarşınıda nerde var bu ürün yada şu zazahan mısır çarşınısına yakınmı tarif edebilecek biri var mı ? şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…