- 6 Nisan 2011
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
ne kadar şom ağızlısın sen kılııııııç
bittin sen dedin bittim cidden
maltepede protek aldığım dükkan kapanmış
pendik merkezdeki mağazamıza gel dedi dükkandaki çocuk uuf uf
evet kapalı bende gittim şok oldum kuaförden aldım 50 tl ye hiç içime sinmeden daha ucuza alabilirdim düşüncesiyle içim yanarakdan aldım hemende kullandım
ama dediğim gibi hala tiftik tiftik görünüyor saçım öyle bi umutla sürdüm ki çok daha yoğunmu sürmek lazımdı:97:
aaaaaaaaay neden yaptın ki bunu
satan bi yer daha varmış tuh keşke sorsaydın bana yazardım
:44:
Zaten eğer o dedikleri yerde yoksa ben berkenin pendik şubesinden getirtirim ya da gider alırım pendikten arayıp adama baya dert yandım neden kapattınız diye
Sen saçında kaç saat tuttun ne şekilde uyguladın ki çok şaşırdım nasıl tiftik tiftik yapar
bittince sana sorarım da alırım bidaha, dedğim gibi üründen değil tiftiklik benim heveslerim yüzünden oldu, o bu derken saçda can kalmadı valla tiftik gibi görünüyor çok fazla kopma var bugün veya yarın tekrar deniycem ürünü bu sefer daha yoğun sürmeyi düşünüyorum canım sağol ilgilendiğin için
ne kadar şom ağızlısın sen kılııııııç
bittin sen dedin bittim cidden
maltepede protek aldığım dükkan kapanmış
pendik merkezdeki mağazamıza gel dedi dükkandaki çocuk uuf uf
Benimle uğraşılmaz kızım
protek bulamazsam merlin gibi kocan olsun kılıç
Sadelal, bizim 20 liraya aldığımız maskeye 50 lira verdiğine göre işe yaramazsa dava açsan yeridir yani umutlarımı ve insani duygularımı sömürdüler diye
:44: haklısın amaişte olan oldu çok istiyordum 1 aydan fazla oldu almak için bekliyordum buluncada hemnede kaptım fiyatıda geçirdiler kendim kaşındım, zaten oraya artık daha az uğruycam, bide oraya kaç arkadaşımı götürdüydüm neyse artık
sevgili maltepeli madur arkadaşım
saçlarımı keserken elindekinin budama makası olmadığının bilincinde olan ve türbanlı bölümü olan kuaför var mı bildiğin?
bi dahakine de sakın ordan alayım deme ben ya dediğim gibi başka yerden bulurum ya da pendikten buraya getirtmenin yolunu bulurum adamlarla aram iyiydi baya muhabbetimiz vardı maltepedeki kuaförlere teslimata geldiklerinde bırakırlar tanıdık bi yere
sevgili maltepeli arkadaşım :)
rüzgar başo var bi iki kere gittimde hiç erkek çalışanı yok hep bayan ve ful testür kapıda erkekler giremez yazısı var çok rahat bi yer o açıdan bi iki kere fön yaptım orda fönleri güzel di 5 tl hemde :) tesettürlü dışında müşteriside çok ama kesim ben yapmadım bi arkadaşım kırıklarını aldırdı çokda kötü budar gibi kesmediler sevdiğim yönü ekonomik bi yer olması çokda abuk bi iş çıkardıklarını görmedim.
ben mesaj atamıyorum daha 29 tane olduğundan cevaplıyordum uyarı verdi böyle
ama bahsi geçen yerle bi tekrar fiyat iste belki indirmişlerdir geçen de saç yaptırıp, makyaj yaptırdım 50 tl daha 3 hafta önce fön çektim 5 tl di valla
Size herşey serbest, başlığıda güncel tutuyorsunuz bu sayedeÇok uyanık gördüm kendimi
bak hatırlatırım bu dediğini