Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Ben selective kuaför malzemesi satan bi yerde buldum 30 tl kartalda :) 50 vermekten iyidir araştırmalarım devam ediyor topiğin günceliği açısından da araştırmalarımın sonucunu paylaşırım :KK52: benimde mesaj sayım artar :KK9:

kartala gittiysen bi kere pendiğe git de al yahu 20 liraya işte :KK1:

ben de aldım bakalım nasılmış :) keratin ampulu de aldım. onu da şampuan ve kremime karıştırmayı düşünüyorum.

ben de aldım bakalım nasılmış :) keratin ampulu de aldım. onu da şampuan ve kremime karıştırmayı düşünüyorum.

Ampulu tek başına kullan canım, veya bir durulanmayan bakım kremi varsa içine karıştır, keratinin kafa derisi ile temas etmesinin faydası yok ve şampuanla birlikte akar gider, halbuki istediğimiz uzun süre kalarak fayda sağlaması...

ben 25 liraya almıştım;ama sizlere 8 liraya bir maske önerisinde bulunayım;watsons ballı wax;kuru,dalgalı saçlar için çok iyi yani protekten iyi olduğunu düşünüyorum:)

ben 25 liraya almıştım;ama sizlere 8 liraya bir maske önerisinde bulunayım;watsons ballı wax;kuru,dalgalı saçlar için çok iyi yani protekten iyi olduğunu düşünüyorum:)

Saça ve kişiye göre ihtiyaçlar değişir tatlım, bende o maskeden memnun kalmadım ama aynı maskenin biralısından memnun kaldım mesela...Tabii ne şekilde memnun kaldım onuda anlatayım, biralı maske saçımı kazık gibi yaptı bende bundan yararlanarak saçıma maşa yaptım...Normalde 20 dakikada düşen dalgalar düşmedibu sayede saçıma ne zaman dalga yapacak olsam öncesinde bunu kullanmaya başladım:KK1::KK1::KK1:

Bu arada protek tüm saç tiplerine uygun dalgalı, düz ayırd edilmiyor...

Saça ve kişiye göre ihtiyaçlar değişir tatlım, bende o maskeden memnun kalmadım ama aynı maskenin biralısından memnun kaldım mesela...Tabii ne şekilde memnun kaldım onuda anlatayım, biralı maske saçımı kazık gibi yaptı bende bundan yararlanarak saçıma maşa yaptım...Normalde 20 dakikada düşen dalgalar düşmedibu sayede saçıma ne zaman dalga yapacak olsam öncesinde bunu kullanmaya başladım:KK1::KK1::KK1:

Bu arada protek tüm saç tiplerine uygun dalgalı, düz ayırd edilmiyor...

aynen öyle canım :) ama değişik ürünler denemekte de fayda var:)

kullandım ben dün. 20 dakika bekleyemedim 1 gece de bekleyemedim. o yüzden biraz uygulayıp 3-4 bekleyip yıkadım. daha sonra da çok çok az saçlarıma yedirdim, kurumaya bıraktım. yağlanma falan yok, yumuşacık oldu, durulamadan da kullanılabilir bence, çok az sürmek şartıyla :)

kullandım ben dün. 20 dakika bekleyemedim 1 gece de bekleyemedim. o yüzden biraz uygulayıp 3-4 bekleyip yıkadım. daha sonra da çok çok az saçlarıma yedirdim, kurumaya bıraktım. yağlanma falan yok, yumuşacık oldu, durulamadan da kullanılabilir bence, çok az sürmek şartıyla :)

Durulamadan kullanılmasını tavsiye etmem, durulanan bakım maskeleri ile durulanmayan bakım kremleri arasında içerik olarak çok fark, içeriklerinde bulunan bazı maddelerin katikullerle uzun süre teması faydadan çok zarar sağlayabilir...Bu yüzden maksimum 8 saat deniyor talimatında...

hala gelmedi mi ki selective in yeni ürünleri denemen için
vogue daki beyaz seri de hoş gerçi ama bilemedim şu gizli olanın merakı içindeyim :44:

bu arada keratin ampülü başlığına bak bence, kullanma talimatını yazdım, baya bi iddia taşıyolar yani yanık saçları onarma bile gibi :)

hala gelmedi mi ki selective in yeni ürünleri denemen için
vogue daki beyaz seri de hoş gerçi ama bilemedim şu gizli olanın merakı içindeyim :44:

Canım çoktan geldi, deneme aşamasındayım...Firmanın talimatı üzerine Türkiye'de piyasaya girene kadar beklemedeyim sadece deniyorum şu sıra...

bu arada keratin ampülü başlığına bak bence, kullanma talimatını yazdım, baya bi iddia taşıyolar yani yanık saçları onarma bile gibi :)

Keratin ampulü benim denenmiş ve sonuç alınamamışlar listemde maalesef...Gerçi farketmez nasılsa artık yanık ve lastk gibi uzayan saçlarım yok:KK1::KK1::KK1: Ben daha hızlı ve kesin sonuç alınabilecek ürünler kullanımından yanayım bu yüzden brezilya fönü uyguladım:nazar::nazar::nazar:

kılıçbalığı çoooook teşekkür ediyorum. konuyu çabucak okumaya çalıştım. kesinlikle benim saçım için süper bi ürün. uçları mısır püskülü gibi kendi de ne bilim böle lastik gibi ince güçsüz.
ama ne yazıkkı ben erzincandayım. netten hangi sitelerden aldınız?

kılıçbalığı çoooook teşekkür ediyorum. konuyu çabucak okumaya çalıştım. kesinlikle benim saçım için süper bi ürün. uçları mısır püskülü gibi kendi de ne bilim böle lastik gibi ince güçsüz.
ama ne yazıkkı ben erzincandayım. netten hangi sitelerden aldınız?

bende merak ediyorum hangi siteden alıyorsunuz kızlar?

X