- 12 Mart 2010
- 556
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Hahahahaha evet öyle bir sorunları var, kullanma talimatı koymamışlar, sanırım ambalajları bu konudaki yoğun baskılar sonucu değişti bakalım yeni ambalajda kullanma talimatı var mı...
yeni ambalajda da kullanma talimatı yok niye değiştirdiler anlamadımbeni dükkana rezil etmek için herhalde (dükkaın içinde deli gibi döndükten sonra sıra sıra selective maskelerin önünde durup görevliye selective ammino keratin saç maskesi arıyorum dedim salak gibi :78: )
Bugün bakalım sıhhıye taraflarına bunu aramaya çıkıcam umarım bulabilirm...
İlkiz sokakdaki bütün kozmetikçileri gezdim sadece bir yerde vardı oda 35 dedi sonra 30a düştü 25 yapmadı ama aldım. birazdan ilk uygulamamı yapıcam ve akşama hatta sabaha kadar bekleticem :) miss gibi kokuyormuş gerçekden
kiliçbalığı saçların boya mı? ne renkle nasıl boyuyorsun?
kılıçbalığı çoooook teşekkür ediyorum. konuyu çabucak okumaya çalıştım. kesinlikle benim saçım için süper bi ürün. uçları mısır püskülü gibi kendi de ne bilim böle lastik gibi ince güçsüz.
ama ne yazıkkı ben erzincandayım. netten hangi sitelerden aldınız?
bende merak ediyorum hangi siteden alıyorsunuz kızlar?
Kızlar biraz ayıp olacak ama oha artık ya, 35 lira bir saç maskesi ne demek ne biçim insanlar ne paragöz insanlar bunlar böyle, bir daha oradan alışveriş yapmayın.Biz 20 ye alıyoruz en kötü internetten alın tamam yine 25-28 e gelir kargo ile ama en azından bu paragözlere para yedirmemiş olursunuz...
burayada yenı takıldım :) Bu maskeyi Keratin bakımı uyguladığımız saçımızdada kullanabiliyoruz dimi nede olsa bu üründe keratin içerikli :)
yaşasınnn benim saç maskem geldi bu gün:) hemen denicem inş. benim mısır püskülüne dönmüş içler acısı haldeki saçlarımı da adam edecek çook umutluyum. başta kılıçbalığı olmak üzere hepinize deneyimlerinizi paylaştığınız için çook teşekkür ediyorum. kocaman öpüyorum.
bende 2 haftadır kullanıyorum bu ürünü saçlarım yandı ve kendine getirmeye çalışıyorum kestirdim ama hala o kuruluk var saçımda lastikleşme azaldı sayılır ama genede sağlıklı değil sinemakiyle uzatıp bu maskeyii kulannıyorum bide barcelinoyu ama barcelino çok yağlandırıyo saçı
merhaba,
öncelikle bir sorum olacak bu maskeyi ne sıklıkla kullanabilirim. bir de kimse bahsetmemiş ama ben duştan sonra sürdüm niyetim gece bekletip sabah durulamaktı ama saç diplerimde dayanılmaz kaşıntı yaptı.
2. gün tekrar denedim yine kaşıntıdan duramadım. mecburen sürüp 10-15 dk bekletip duruluyorum. bu şekilde faydasını görür müyüm?