Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

arkadaşlar şu eminönünden aldığınız yeri bana tarif eder misiniz? netten siparişle uğraşmiyim diyorum bu sefer zaten bu ara habire geçiyorum karşıya.. gitmişken alırım.

ben yeni aldım daha zazahan diye bir handan aldım..eminönünde sora sora buldum vallahi ama yeri çok kolay oralardaki esnafa sorarsanız hemen yönlendiriyorlar ztn..zazahanın içinde her dükkana sordum en uygun yer 17.5 tu o fiyattan veren yere aldım..

ben yeni aldım daha zazahan diye bir handan aldım..eminönünde sora sora buldum vallahi ama yeri çok kolay oralardaki esnafa sorarsanız hemen yönlendiriyorlar ztn..zazahanın içinde her dükkana sordum en uygun yer 17.5 tu o fiyattan veren yere aldım..

tmm canım cok sagol sora sora bulurum ben de :)

İzmirde nerde bulabilirim bu ürünü acaba? Kuaför malzemeleri satan bir kaç yere sordum ama bulamadım :44:

bugün proteğin günü diye kafama maskemi sürdüm
ama unuttuğum bişey var otogara gidicem birazdan
kardeşimi yolcu etmeye
valla yıkayamam kafama bere takıp çıkıcam artık:KK1:

Bu gün protein günü maskelerinizi kullanmayı ihmal etmeyin kızlar...

of of müsait olup da yapamadım bugün ne yazık ki saçımı boyatmaktan da vazgeçtim güzel güzel uzuyo kıyamadım boyamaya hatta proteki aldığım kuaför toptancısından saç makası aldım kendi saçımı kesmeyi öğrenip kuaföre el sürdürtmeyeceğim mecbur kalmadıkça :KK20:
kılıçbalığı mesaj atmıştım sana bi de yorum yaptığın iki topicde soru sormuştum ama geri dönmedin müsait olduğunda bi bakar mısın lütfeeen senden haber bekliyorum da almak için :KK50:

of of müsait olup da yapamadım bugün ne yazık ki saçımı boyatmaktan da vazgeçtim güzel güzel uzuyo kıyamadım boyamaya hatta proteki aldığım kuaför toptancısından saç makası aldım kendi saçımı kesmeyi öğrenip kuaföre el sürdürtmeyeceğim mecbur kalmadıkça :KK20:
kılıçbalığı mesaj atmıştım sana bi de yorum yaptığın iki topicde soru sormuştum ama geri dönmedin müsait olduğunda bi bakar mısın lütfeeen senden haber bekliyorum da almak için :KK50:

Canım hiç görmedim mesajları gözümden kaçmış herhalde, bir daha yazar mısın özelden? Bu arada yarında protein günü:KK1::KK1::KK1:

Ben dün bununla bakım yaptım, sonra da mavi suyunu saçlarıma sıkıp kuruttum. Benim saçlarım çok ince telli ve dalgalı olduğundan tüy tüy kabarır. Bu sorunumu % 80 oranında azalttı ilk kullanımda. umarım böyle devam eder. Ben ürünü Kadıköyde çarşının içinde kuaför malzemeleri satan bir yerden aldım. Üzerindeki fiyat 26 TL idi ama adam fiyat değişikliğini yeni yaptık nakitte 20 ye veririm deyince 2 tane aldım. Şimdilik gayet iyi daha 1 gece kafamda tutacağım bakımı yapamadım. İlk fırsatta onu da yapacağım..

Kadıköy Çarşı da almışsın tam olarak nerde bende almak istiyorum

sürdüm şimdi kafamda ama sıcak havluyu nası yapacağımı bilemedim ben saflığıma denk geldi sanırım ütüyle ısıttım bekliyorum şimdi 20 dakika olmasını.

ben maltepede oturuyorum burda küçük bi dükkandan aldım devamlı gidiyorum zaten protekin mavi suyunu da almıştım ordan ama özelden mesaj atamıyorum ne yazık ki 100 mesajım olması gerekiyomuş
almak isteyenler varsa ulaşın bana ben burdan alıp kargolayayım isteyenlere internetten falan almadım yani ben ürünü

ilk kullanmada etkisi olur mu ki acaba çok merak ediyorumm
bi de şu sıcak havluyu nası yapacağımı bu saf insana söylerseniz pek sevinirim :KK17:

maltepede nerde acil öğrenebilirsen çok sevinirim

bende iyi haber olsa haber verirdin diye düşündüm..soramadım üzülme diye..
buna yapacak birşey kalmamış..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :KK34:

Kesinlikle meleğim, zaten bu şartlarda olmaması daha hayırlı çünkü olsaydı bile kısa bir süre sonra ayrılmak zorunda kalacaktım rahatsız olacağım için...Seçim kriterleri biraz farklıymış adamların ne yapalım, allah ıslah etsin :KK20::KK20::KK20:

ben kadıköyde bildiğim tüm parfümerilere baktım bi kaç parfümeri deposunda baktım bulamadım maltepede de bi kaç yere baktım yoktu arayınca bulunmaz zaten :KK19::KK19:

Kılıç Balığı merhaba...

Çok teşekkür ediyorum bu kadar sabırla her soruya cevap verdiğin ve bilgilendirmeye çalıştığın için. Topiğini yeni keşfettim ve zaten "arkadaş listemde" olduğun için artık daha da özenle takip ediyorum seni. Benim saçlarım da kuaför mağduru. Ve ne yazık ki eski güzelliğinden, dalgalarından ve yoğunluğundan uzak görünüyor. Bir şekillendirici kullanmadan kesinlikle dışarı çıkamıyorum. Bu maskeyi nereden bulabilirim bana da link atabilir misin mümkünse? Ayrıca daha yoğun bir keratin bakımı sağlayacak herhangi bir ürün tavsiyesinde bulunursan da çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler. Takipteyim...:KK34:

Kılıç Balığı merhaba...

Çok teşekkür ediyorum bu kadar sabırla her soruya cevap verdiğin ve bilgilendirmeye çalıştığın için. Topiğini yeni keşfettim ve zaten "arkadaş listemde" olduğun için artık daha da özenle takip ediyorum seni. Benim saçlarım da kuaför mağduru. Ve ne yazık ki eski güzelliğinden, dalgalarından ve yoğunluğundan uzak görünüyor. Bir şekillendirici kullanmadan kesinlikle dışarı çıkamıyorum. Bu maskeyi nereden bulabilirim bana da link atabilir misin mümkünse? Ayrıca daha yoğun bir keratin bakımı sağlayacak herhangi bir ürün tavsiyesinde bulunursan da çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler. Takipteyim...:KK34:

kılıç yok ama ben cevap vereyim istanbuldaysan eminönünde zazahanın yanında bi dükkan var en ucuz orda orda bulamasan zazahanda bi sürü kuafö malemeleri satan yer var birinde mutlaka bulursun
geri kalan sorularına da kılıç gelince cevap verir zaten:KK34:
ben faydasını görüyorum bu ürünün şiddetle tavsiye ediyorum herkese

kadıköy yada beşiktaş çevresinde bu ürünü temin edebilceğim yerleri biliyormusunuz kızlar..?
bende alıp denemek istiyorum ancak nerden temin ediceğimi bilmiyorum...:26:

kılıç yok ama ben cevap vereyim istanbuldaysan eminönünde zazahanın yanında bi dükkan var en ucuz orda orda bulamasan zazahanda bi sürü kuafö malemeleri satan yer var birinde mutlaka bulursun
geri kalan sorularına da kılıç gelince cevap verir zaten:KK34:
ben faydasını görüyorum bu ürünün şiddetle tavsiye ediyorum herkese

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ama ben internetten sipariş vermek istiyorum. Hemen verip deneyeyim bari. Yazarım sonuçları...

Son düzenleme:
X