kızlar benimde nacizane bi önerim olucak, özellikle brezilya fönü uygulayan arkadaşlar süfat içermeyen çok güzel bir saç bakım maskesi keşfettim. organix coconut milk derinlemesine onarıcı saç bakım maskesi. organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş. işlem görmüş,boyalı,yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı olur. evett ürünün vaadi bunlar. kullanımı çok pratik. benim gibi saçlarını bişeyler sürüp çok uzun zaman beklemekten hoşlanmayanlar yada banyoya girecekken saçlarına bakım yapmaya karar veren ama zamansızlıktan bekleyemeyecek olanar için kurtarıcı diye düşünüyorum. duşa girmeden 5-6 dk. önce saçlarınıza özellikle uçlarına sürmeniz yeterli oluyor (ben sürüp tarıyorum saçlarımı sonrada saç kurutma makinesiyle uzak tutarak ısı veriyorum saçlarıma 5 dk. kadar) sonra girip saçınızı normal şampuanınızla ve eğer kullanıyorsanız kreminizle yıkıyorsunuz. ben ürünü yarıladım bile kullanım pratikliğinen ötürü gayette memnunum arkadaşlar. denemek isteyenler olabilir, aklınızın bi köşesinde bu üründe olsun
p.tesi günü alıp bende proteki deneyeceğim inş bende sizler kadar memnun kalırım kızlar