Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

kızlar,aradım bnm siparişimide bgn kargoya vereceklermiş.yarın elinizde olur dediler,bakalım,beklemedeyim

Sen bana bilgilerini at, ben ilgileneceğim...Hatta sipariş veren herkes bana bilgilerini atsın...

tatlım..
öneri ve tavsiye tabi yapacağız birbirimize..
aksilik olursa bunun öneri yapan ile ne ilgisi olabilir ki..
lütfen üzülmeyin kızlar..
olur ,düzelir..
herşey yoluna girer...
benimkini kargoya vereceklerini söylediler..olmazsa da can sağlığı olsun...

sizleri seviyorum :KK16::KK16:

dün yazarken aniden net gitti, sonra da işten çıkma saatim gelince yazamadım. yapabileceğim birşey olursa bana da söyleyin diyecektim ama kılıçbalığı halletmiş bile =) probleminizin çözülmesine sevindim. güle güle kullanın şimdiden. ben de tövbe bi daha herhangi bi siteyi önerirsem..

canım ya..
seninle ne alakası var Allah aşkına..
kimseye bir şey söylemedimki ben..

böyle şeyler olur..canını sıkma dedim..
tavsiye edeceiz tabiki,aksilik her zaman olur..
ben de olan aksiliği yazdım..
hay yazmaz olaydım :KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Ben bunu kuaförümde görmüştüm. Vay alçak sordum da aman saç kremi işte dedi..:KK57:

Belki o da bu kadar işe yaradığını bilmiyordur tatlım...Bazen bazı ürünlere burun kıvırıyorlar, bir de fiyatı makul bir fiyat ya...

tatlım..
öneri ve tavsiye tabi yapacağız birbirimize..
aksilik olursa bunun öneri yapan ile ne ilgisi olabilir ki..
lütfen üzülmeyin kızlar..
olur ,düzelir..
herşey yoluna girer...
benimkini kargoya vereceklerini söylediler..olmazsa da can sağlığı olsun...

sizleri seviyorum :KK16::KK16:

canım ya..
seninle ne alakası var Allah aşkına..
kimseye bir şey söylemedimki ben..

böyle şeyler olur..canını sıkma dedim..
tavsiye edeceiz tabiki,aksilik her zaman olur..
ben de olan aksiliği yazdım..
hay yazmaz olaydım :KK43::KK43::KK43:

Canım sadece seninle alakası yok , burada bu kadar insan bekliyor ve ben çok rahatsız oldum açıkçası...Normalde parfümeride böyle şeyler olmuyor ama demek ki internet alışverişi konusunda pek tecrübeli değiller...

Hala kargosu yola çıkmayan lütfen haber versin kızlar...

Belki o da bu kadar işe yaradığını bilmiyordur tatlım...Bazen bazı ürünlere burun kıvırıyorlar, bir de fiyatı makul bir fiyat ya...

Canım sadece seninle alakası yok , burada bu kadar insan bekliyor ve ben çok rahatsız oldum açıkçası...Normalde parfümeride böyle şeyler olmuyor ama demek ki internet alışverişi konusunda pek tecrübeli değiller...

Hala kargosu yola çıkmayan lütfen haber versin kızlar...

her şey için teşekkürler tatlım :))
:KK16::KK16::KK16:

bugün ürünüm elime ulaştı kızlar. siteyi tavsiye eden arkadaşlarım sizlere teşekkür edeiyorum. böyle aksaklıklar olabilir,sizler olmasaydınız oldukça fahiş fiyata belki de alacaktık protekimizi.:KK71::KK71::KK71:

bu arada kokusunu çooooook sevdimmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

bugün ürünüm elime ulaştı kızlar. siteyi tavsiye eden arkadaşlarım sizlere teşekkür edeiyorum. böyle aksaklıklar olabilir,sizler olmasaydınız oldukça fahiş fiyata belki de alacaktık protekimizi.:KK71::KK71::KK71:

güle güle kullan canım muz gibi kokuyo de mi harika kokusu:KK12:

her şey için teşekkürler tatlım :))

Beğenmene sevindim tatlım ama keşke aksaklık olmasaydı...

güle güle kullan canım muz gibi kokuyo de mi harika kokusu:KK12:

Misss misss:KK1::KK1::KK1:

kızlar banada atabilirmisiniz bende almak istiyorumda:nazar:

Tatlım, herkesin ki eksiksiz gelsin, ondan sonra sanada atarız linki ama bir bekle çünkü azıcık sorun yaşadık...

dün anneme uyguladık,sonuçları şu şekilde.annem yıllardır saçlarını boyar,bundan 4-5 yıl önce çok ciddi bir dökülme yaşadı ve 4 ay önce de saçlarına açma işlemi yaptırıp sarıya boyattı. uzun zamandır o doğal bukleleri yaptırdığı işlemler yüzünden gitmişti. ancak şu anda saçları kıvır kıvır:KK52:

bu demektir ki benim buklelerimi de geri getirecek:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

teşekkürler kılıç balikimmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

bugün arkadaşıma protek almak için maltepe sokaklarını arşınladım merak ettim diğer parfüm toptancılarını da gezeyim dedim.
hiç birinde yoktu aldığım yer dışında bi tanesinde de inatla başka bi markanın keratin maskesini satmaya çalıştılar şimdi adını yazmam yasak mı bilmediğimden yazmıyorum da bu daha iyi deyip durdu adam kullanımını biliyo musun dedi saçını yıkadıktan sonra bunu sürüp 5-10-15 dakika sıcak havlu sarıp bekleyeceksin dedi. Asıl kullanmasını sen biliyo musun diyecektim ama sustum :KK51::KK51:
aldığım yere tekrar gideyim yarın izmit istanbul arası protekten yol yapıyorum kendime okulda herkes saçların çok güzeeeel deyip duruyo ay nazar değer diye korkuyorum :KK50::KK50:

bnm protek'im de geldiiiiii :KK66:
şimdi kızlar,bnm saçlarım çok kuru...şu akşamdan sürüp uyuma işi nasıl oluyor?biri bana nsl yapıldığını söyleyebilir mi?
yıkanmış temiz saçın nemini alıp,protek maskeyi mi uygulicaz?sonra da yatıp sabah durulayacak mıyız kızlar?acil cevap.....

Poffff:KK14::KK14::KK14::KK14: Kızlar bana yine bakım yapma üşengeçliği geldi:KK14::KK14::KK14:Daha sinameki küründe 7.kürü bu gün yapmam lazım mesela ama acaba yarına mı sallasam ki...Evet, evet yarın yapayım...Hatta protek bakım maskesi de yapayım...

Poffff:KK14::KK14::KK14::KK14: Kızlar bana yine bakım yapma üşengeçliği geldi:KK14::KK14::KK14:Daha sinameki küründe 7.kürü bu gün yapmam lazım mesela ama acaba yarına mı sallasam ki...Evet, evet yarın yapayım...Hatta protek bakım maskesi de yapayım...

yarın önemli bir saat aralığı var ya hani 20.00-22.00 arası kabaca. ben onun için saat 18.00'den yapacağım o saate kadar. hem bana katılırsınnn.:KK64::KK64::KK64:

bnm protek'im de geldiiiiii :KK66:
şimdi kızlar,bnm saçlarım çok kuru...şu akşamdan sürüp uyuma işi nasıl oluyor?biri bana nsl yapıldığını söyleyebilir mi?
yıkanmış temiz saçın nemini alıp,protek maskeyi mi uygulicaz?sonra da yatıp sabah durulayacak mıyız kızlar?acil cevap.....

ilk sayfada gece uygulaması için kirli saça geceden ıslatıp,uygulayıp sabah şampuanla yıkayn demiş kılıç. ama biz dün anneme yaparken saçları temiz diye ıslatıp,kremledik. sabah da sadece durulamış. şimdilik bi sorun yok gibi. kılıç gelsin o daha iyi bilir.

X