- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
Insan ister istemez dayanamiyor dimi:) :) bir iki gun daha bekle kuzum INSALLAH bebis vardirrrr:) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş tatlım inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan ister istemez dayanamiyor dimi:) :) bir iki gun daha bekle kuzum INSALLAH bebis vardirrrr:) :) :)
Kizlar bn artik girmiyorum buraya bebek falan dusunmuyorum artik Kendinize iyi bakin Allah a emanet olun hersey icin sagolun cok yardimci oldunuz bana hakkinizi helal edin.
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Canim allah bu güzel günün hatirina dilediklerini versin.gonuller bir olsun yeterr:)
Yok cnm bizim evliligimiz bi otursun da iyice oylr dusunuruz Allah in isine karisnak gibi olmasinda zamani sindi degil gercekten
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Arkadaslar bebek icin Selati Tefriciyeye baslayalim
mrh canım ben 125 tane dün okumuştum cuma günüde tamamlamayı düşünüyordum ama bugün beklemiyorken adet oldum maleseffff
tamamlıyamadan çok üzğünüm
benide duaya katan arkadaşlar kusura bakmayınn:26::26::26:
hakkınızı helel edinnn lütfen
mrh canım ben 125 tane dün okumuştum cuma günüde tamamlamayı düşünüyordum ama bugün beklemiyorken adet oldum maleseffff
tamamlıyamadan çok üzğünüm
benide duaya katan arkadaşlar kusura bakmayınn:26::26::26:
hakkınızı helel edinnn lütfen
Eksiğini tamamlarım eğer istersen.. Hayırlı kandiller herkese, dualarımızın kabul olması temennisi ile ..
ayy geçmiş olsun canım ya neyin var ?Kizlar mrb listeyi rica etsem bitmisleri biriniz yapa bilirmisiniz ben yola cikamadim iki gundur hastanede yatiyorum dururum iyi degil
ayy geçmiş olsun canım ya neyin var ?
Ne oldu canım test yaptın mı? Yani yumurtaların çatlamamış mıCatlatma igneleri minik 5-6tane yumurtalar vardi onlari 13cm yapmis durumum kotu kontrol alrindayim iki gundur doktor ameliyata kadar gide bilir dedi 4-5gun daha bekleyecegiz cok kotuyum agrilara artik dayanamiyorumm
Ne oldu canım test yaptın mı? Yani yumurtaların çatlamamış mı
İnşallah canım. İlk defa böyle bişey duyuyorumGereksiz ne kadar yumurta varsa hepsi 13-14cm.birbirine baski yapiyor mahv oldum agridan cok kotu bir daha kesinlikle boyle birsey yaptirmam.INSALLAH ameliyat demez doktor