Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm.ama umut asla bitmez.doğru zaman demekki bu değilmiş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim uzulme sakin demekki henuz zamani gelmemis Rabbimin bu bildigi varki bekletiyor bizi.bekleriz sabrederiz napalim yine okuruz duamizi yine isteriz Rabbimden elbet vardir bizim için de hayirli bi zaman..ben bu ay corek otu tarcin bal a baslicam gel birlikte baslayalim denedin mi sen daha once hic
nasil da mecburmusuz sabretmeye ☆★☆
2. Yada 3. Günü olabilirde ben miktarları bulamadım heryerde farklı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlim bal tarcin corek otu kuru fotosunu cektim en ust kisimda yaziyor :)
0.7 negatif ....
Bende bu ay baslicam ins. yalniz dun biraz pembe kan geldi birazda kahverengi leke baska bisey yok tam olarak basladigi zamanin 2. Gunu mu baslicam acaba kure sen biliyo musun canim
Fatımacım isimleri hep güncellesen keşke orta sayfalara bakmak zorunda kalıyorum okuduktan sonra. Sana zahmet olacak amaCanim bu kure diklat esin fazla kullanildiginda olan kistleri fazla sisiriyormus iyice netten ni arastir kuzum ben cok arastirmistim kullanmaua basladigimda orsan boyle bisey hatirliyorum
Tatlim bal tarcin corek otu kuru fotosunu cektim en ust kisimda yaziyor :)
Cok uzuldm canm ama allahtan umit kesilmez dua edelim bol bol
Canm ben buay adetn 2. Gunu basladm gecen ayda yaptm yumurtam tam zamaninda catladi ama benm kv geldigi icin degerlendirememistk bu ay da basladm bugün 11. Gunu ve doktora gttim 16 mm yumurtam varms doktor 4 gune büyür catlar dedi kesinlkle tavsie ederm iki aydir duzenli yumurtam gelisiyor adetin 2. Gunu sabah akşam ac Karina 10 veya 12 gün duzenli ye inşallah rabbim hayirlisiyla nasib eder bebklerimizi kimse umidini kesmesn bir lokmayi nasil rabbim nasib ediyorsa evlatlarimizida tez zamanda nasib etsn bizede insallah
Harikadın çok mersi :) ben soğanı bitirdim adet olursam buna başlıyorum hemen ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok uzuldm canm ama allahtan umit kesilmez dua edelim bol bol
Canm ben buay adetn 2. Gunu basladm gecen ayda yaptm yumurtam tam zamaninda catladi ama benm kv geldigi icin degerlendirememistk bu ay da basladm bugün 11. Gunu ve doktora gttim 16 mm yumurtam varms doktor 4 gune büyür catlar dedi kesinlkle tavsie ederm iki aydir duzenli yumurtam gelisiyor adetin 2. Gunu sabah akşam ac Karina 10 veya 12 gün duzenli ye inşallah rabbim hayirlisiyla nasib eder bebklerimizi kimse umidini kesmesn bir lokmayi nasil rabbim nasib ediyorsa evlatlarimizida tez zamanda nasib etsn bizede insallah
Fatımacım isimleri hep güncellesen keşke orta sayfalara bakmak zorunda kalıyorum okuduktan sonra. Sana zahmet olacak ama
Canim benim guncellerim az sonra .Bende yogun olunca kacirmayalim diye demistim isimleri bir lagida yazalim evde hepimiz diye okudukca zaman kaybi olmasin diye.birazdan pcden girip guncelleyeyim.negatifin etkisini atayim biraz ustumden suan balkonda kendi kendime oturdum eaim gelecek sofrayi bile hazirlamadim elim kolum kalkmiyor
Sudecet ve ben 177 okuduk bitti...
Yok öyle değil.ben 177 okuyacaktim.10 tane okudum sonra vaktim adet olmusum.o sirada sudecet arkadasimiz benim okuyamadigim 167 aldi yani ikimiz toplamda 177 oldu