- 23 Mart 2014
- 481
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim hala hastanedeyim 24saat serum igne devam ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim çok üzüldüm.Dr.dun bana yumurtanın catlamamis kistin var bu ay doğum kontrol hapo kullan dedi.kistin geçsin yine klomen veririz dedi.ben istemiyorum dedim.rahmim 1ay önce tertemizdi.sayesinde kostüm oldu
Cok gecmis olsun cnm
Yaşamak sevgilim seninle güzel... ♥♥♥
Canım sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj.kutun dolmus gitmiyor cok cok gecmis olsun kizin icin Allah sifa versin..103 tane okudum senin adina Allah kabul etsin kendine cok iyi bak kizina tekrar gecmis umarim.bir an once iyileşir kuzunKizlarr benim 200 tamam sagolsun bi arkadasimiz okudu 102 tanede baskasi okuycak mum.mizim cok hasta hastaneye gidiyoruz suan yine 102 taneyide insallah ben.okuycam
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kizlar merhaba nasilsiniz?Duamizfa eksik kalmismi?seker pembe okuyamamis herhalde ben bitti zannediyordum
arkadaşlar ne oldu böyle yarım kaldı nasıl yapacagız .... .....Günaydın arkadaşlar güncellemeyi geciktirdiğim için kusura bakmayın öncelikle.Şimdi okunmuş okunulacakları yazıyorum sizden ricam hepimiz evimizde bir kağıda yazalım isimleri.Kızlar sayıları tamamen karıştırmışsınız normalde herkes 404 almıştı yeni arkadaşlarımız gelince paylaştık .Ama siz her okuduğunuzda tam bitirmeden adet yazıyorsunuz ve karışıyor herşey .Aldığımız sayı bittiğinde sadece yazalım .Sizden ricam herkes okuması gereken sayıyı (bitirenlerde okundu olarak ) yaza bilirmisiniz lütfen canlarım .
OKUNAN:
BEBİŞSİZGÖBÜŞ - NESLİN - 227 OKUNDU
POLİSEŞİ - KADRİYE - 304 OKUNDU
ESKİ9 - AYŞE - 404 OKUNDU
MİNA87 - GÖNÜL - 404 OKUNDU
NARGAZELİ - ÇİĞDEM - 300OKUNDU
DENİZHAZİRAN - GÜLNÜR - 10 OKUNDU
BİRERİM - RABİA - 202 OKUNDU
SUDECET - ŞENAY - 177 OKUNDU
DİOR34 - DİDEM - 100 OKUNDU
BERRAKBAY - BÜŞRA - 215 OKUNDU
TOPLAM OKUNAN : 2.343 adet.
OKUNACAKLAR:
FATİMA_FTH - FATİMA - 202
PAMUKPRENSES187 - AYÇA - 304
ŞEKER PEMBE - - 204
ANOTOMİ - ŞİFA -?
ESES07 -ESRA -?
RED_WİTCH - -?
SNDZ - - ?
ARKADAŞLAR 4444-2343(OKUNMUŞLAR) =2101(OKUNACAKLAR)
LÜTFEN HERKES NOT ALSIN İSİMLERİ CANLARIM BEN BAŞLAMADAN ÖNCE BU HAFTADAN ÇOK YOĞUN OLACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM PCDEN GİRİP SÜREKLİ GÜNCELLEME YAPAMIYORUM SİZLERİ YORMAK İSTEMEM :) :) :)
Sen nasil oldun:)
arkadaşlar ne oldu böyle yarım kaldı nasıl yapacagız .... .....
Ben haber bekliyorum bana sayı verin okuyayim :))
Canm seker pembenin 101tane kalmis okumak istersen konusa bilirsin seker pembeyle
Sagolun kizlar bu yaz bize hep sikintiyla geldi...sukurler olsun halimize cumartesi gunu teyzemiz oldu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗