- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.421
hayırlısı olsun canım diğer aylara inşallah sakın üzme kendiniSonuç negatif kızlar ...
Hayirlisi canim sikma canini.. subat bizim icin.. bizi beklerrrSonuç negatif kızlar ...
Ben HSG çekilince bi rahatlama oldu en azından içim rahatladı. Hem işe yaradığını söyleyen de çok inşallah bizde faydasını görürüzSağolun kızlar adet olsam bi an önce barı . Hsg cekilcem yumurtlama günümde şaştı şimdi of hersey üst üste geliyo .
Yumurtlama için test kullan çünkü benim adetim düzenli takvimler hep 14. Günü gösteriyordu. Test yaptım meğer 12. GünmüşSağolun kızlar adet olsam bi an önce barı . Hsg cekilcem yumurtlama günümde şaştı şimdi of hersey üst üste geliyo .
Bende bu ay kullandım 27. Gün olurum hep hiç şaşmaz 16. Gün yumurtladım şok oldum . Belkide geç yumurtladigim icin mi geç adet olucam bilmiyorum . Sen ne zaman hsg çektirdin canim . Zor bi işlem mi ben korkuyorumYumurtlama için test kullan çünkü benim adetim düzenli takvimler hep 14. Günü gösteriyordu. Test yaptım meğer 12. Günmüş
Bu ay çekildim canım anestezi almadım ilacı verirken çok hafif bi sancı oluyor kendini hiç kasma ve korkma çok kısa bir işlemBende bu ay kullandım 27. Gün olurum hep hiç şaşmaz 16. Gün yumurtladım şok oldum . Belkide geç yumurtladigim icin mi geç adet olucam bilmiyorum . Sen ne zaman hsg çektirdin canim . Zor bi işlem mi ben korkuyorum
Bende anestezisiz olucam korkuyorum biraz . İnsallah güzel haberi alırsın ne zaman batinBu ay çekildim canım anestezi almadım ilacı verirken çok hafif bi sancı oluyor kendini hiç kasma ve korkma çok kısa bir işlem
Bende internetten bakıp bakıp korktum hatta doktorum anestezi istemedim diye ağrın olacak falan dedi ama ona ağrı denmezdi önemli olan kendini kasmamanBu ay çekildim canım anestezi almadım ilacı verirken çok hafif bi sancı oluyor kendini hiç kasma ve korkma çok kısa bir işlem
Ay iyi barı ya . Benide cok korkuttular 3 aydır çekilmem lazım erteliyorum hepBende internetten bakıp bakıp korktum hatta doktorum anestezi istemedim diye ağrın olacak falan dedi ama ona ağrı denmezdi önemli olan kendini kasmaman
Bir haftam kaldı. Kasık batmalarım var ama başka bir belirtim yok. Ovulasyon testi yaptım yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti bakalım hayırlısıBende anestezisiz olucam korkuyorum biraz . İnsallah güzel haberi alırsın ne zaman batin
Sakın erteleme bana da doktorum yazın dedi ama ben bir süre beklemek istedim boşuna zaman kaybı bir an önce ol rahatlaAy iyi barı ya . Benide cok korkuttular 3 aydır çekilmem lazım erteliyorum hep
Ne kadar zamandır düşünüyorsunAy iyi barı ya . Benide cok korkuttular 3 aydır çekilmem lazım erteliyorum hep
Hadi hayırlısı insallah . Hsg den sonra çok bekletmez diyolar insallah olur bu sefer . Bende çektireyim kurtulcamBir haftam kaldı. Kasık batmalarım var ama başka bir belirtim yok. Ovulasyon testi yaptım yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti bakalım hayırlısı
1 seneyi geçti iste . Bu ay ilk defa ovu. YapmıştımNe kadar zamandır düşünüyorsun
Senin ne kadar olduNe kadar zamandır düşünüyorsun
Benim de bir seneyi geçti iki kere klomen kullandım ama işe yaramadı şimdi de HSG inşallah bu sefer olur1 seneyi geçti iste . Bu ay ilk defa ovu. Yapmıştım
İnsallah ya insallah hepimize dua ediyorum rabbim vericek bi gün biliyorum . Klomen ne ben hiç bilmiyorumBenim de bir seneyi geçti iki kere klomen kullandım ama işe yaramadı şimdi de HSG inşallah bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?