Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay HSG çekildim ve ardından ovulasyon testi yaptım adetime 7 gün var sabırsızlıkla bekliyorum

Sağolun kızlar adet olsam bi an önce barı . Hsg cekilcem yumurtlama günümde şaştı şimdi of hersey üst üste geliyo .

Sağolun kızlar adet olsam bi an önce barı . Hsg cekilcem yumurtlama günümde şaştı şimdi of hersey üst üste geliyo .
Ben HSG çekilince bi rahatlama oldu en azından içim rahatladı. Hem işe yaradığını söyleyen de çok inşallah bizde faydasını görürüz

Yumurtlama için test kullan çünkü benim adetim düzenli takvimler hep 14. Günü gösteriyordu. Test yaptım meğer 12. Günmüş

Yumurtlama için test kullan çünkü benim adetim düzenli takvimler hep 14. Günü gösteriyordu. Test yaptım meğer 12. Günmüş
Bende bu ay kullandım 27. Gün olurum hep hiç şaşmaz 16. Gün yumurtladım şok oldum . Belkide geç yumurtladigim icin mi geç adet olucam bilmiyorum . Sen ne zaman hsg çektirdin canim . Zor bi işlem mi ben korkuyorum

Bende bu ay kullandım 27. Gün olurum hep hiç şaşmaz 16. Gün yumurtladım şok oldum . Belkide geç yumurtladigim icin mi geç adet olucam bilmiyorum . Sen ne zaman hsg çektirdin canim . Zor bi işlem mi ben korkuyorum
Bu ay çekildim canım anestezi almadım ilacı verirken çok hafif bi sancı oluyor kendini hiç kasma ve korkma çok kısa bir işlem

Bu ay çekildim canım anestezi almadım ilacı verirken çok hafif bi sancı oluyor kendini hiç kasma ve korkma çok kısa bir işlem
Bende anestezisiz olucam korkuyorum biraz . İnsallah güzel haberi alırsın ne zaman batin

Bende internetten bakıp bakıp korktum hatta doktorum anestezi istemedim diye ağrın olacak falan dedi ama ona ağrı denmezdi önemli olan kendini kasmaman

Bende internetten bakıp bakıp korktum hatta doktorum anestezi istemedim diye ağrın olacak falan dedi ama ona ağrı denmezdi önemli olan kendini kasmaman
Ay iyi barı ya . Benide cok korkuttular 3 aydır çekilmem lazım erteliyorum hep

Bir haftam kaldı. Kasık batmalarım var ama başka bir belirtim yok. Ovulasyon testi yaptım yumurtlamamın üstünden 11 gün geçti bakalım hayırlısı
Hadi hayırlısı insallah . Hsg den sonra çok bekletmez diyolar insallah olur bu sefer . Bende çektireyim kurtulcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…