Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bendeniz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
576
345
53
32
selam kızlar bir başlık açmak istedim bu ay hormonlarımı düzene soktum ve inşallah ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakalayıp tekrar denemek istiyorum sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim daha önce ovulasyon yapmadığım için birbirimize yardımcı olalım diyorum burda kızlar

selam canım
bende ilk geçen ay baktım çok çok koyu olmadı, ağrılarım da çok şiddetli değildi
bu ay da kullanıcam, elimdekiler bitene kadar kullanmayı düşünüyorum.
bu ay da 3 defa yaptım koyu günü yakaladım ama değerlendirmedik.. hayırlısı bakalım..
akşam aynı saatte yapmaya çalıştım testi.. misal 4 ten itibaren bir şey içmedim eve gidince yaptım..

selam canım
bende ilk geçen ay baktım çok çok koyu olmadı, ağrılarım da çok şiddetli değildi
bu ay da kullanıcam, elimdekiler bitene kadar kullanmayı düşünüyorum.
bu ay da 3 defa yaptım koyu günü yakaladım ama değerlendirmedik.. hayırlısı bakalım..
akşam aynı saatte yapmaya çalıştım testi.. misal 4 ten itibaren bir şey içmedim eve gidince yaptım..

Ben geçen ay yaptım değerlendirdim elimde fazla ovulasyon test yoktu ama iki koyu çizgiyi yakaladım Ağrı'm da vardı olmadı Can'ım hormonlarım sa düzene girmiş ayın 10 ü gibi yumurtlama günüm yarın testlere başlıcam inşallah bu sefer olur

Ben geçen ay yaptım değerlendirdim elimde fazla ovulasyon test yoktu ama iki koyu çizgiyi yakaladım Ağrı'm da vardı olmadı Can'ım hormonlarım sa düzene girmiş ayın 10 ü gibi yumurtlama günüm yarın testlere başlıcam inşallah bu sefer olur
Insallah olur bat ne zaman? Insallah temmuz anasi oluruz ;))

İnşallah Can'ım valla işte adetim 3 gün oldu biteli 10 ü gibi de yumurtlama işte hesaplamama göre ovulasyon testi aldım int den işte bakalım yarın ovulasyona başlıcam inşallah cnm
Hee senin yeni daha hadi insallah.. sorun da yokmus takmamaya calis dusunme.. sana diyorum da ben yapabiliyo muyym hayir.. ister istemez aklindan cikmiyor... hayirlisi insallah hayirli zamanda Rabbim nasip etsin..

Hee senin yeni daha hadi insallah.. sorun da yokmus takmamaya calis dusunme.. sana diyorum da ben yapabiliyo muyym hayir.. ister istemez aklindan cikmiyor... hayirlisi insallah hayirli zamanda Rabbim nasip etsin..

Öyle valla ya sen ne zamandır uğraşıyorsun cnm sende var mı bi sıkıntı işte rahmi filmi istediler benden bide hormon sa normal bakıldığında bir sorun yok diyorlar

Öyle valla ya sen ne zamandır uğraşıyorsun cnm sende var mı bi sıkıntı işte rahmi filmi istediler benden bide hormon sa normal bakıldığında bir sorun yok diyorlar
Benim amh dusuk yastan dolayi 39 olduk artik rezerv azligi dediler direk tup calisilabilir dendi..
Bir kizim var 9.5 yasinda artik kardesi olsun istedik
mayista bir kaybim var korunma surecim bitti bu 2. Ay insallah bakalim kismet cnm sen yas kacti ne zmndir deniyorsunuz?

Son düzenleme:
Kızlar bende yaptım geçen ay ovulasyon testi. Tam 25 gündür deniyorum daha yakalayamadım çift çizgiyi. Bu arada pko'yum.. aranızda var mı bu şekilde olup uzun sürede cift çizgi gören ?

Benim amh dusuk yastan dolayi 39 olduk artik rezerv azligi dediler direk tup calisilabilir dendi..
Bir kizim var 9.5 yasinda artik kardesi olsun istedik
mayista bir kaybim var korunma surecim bitti bu 2. Ay insallah bakalim kismet cnm sen yas kacti ne zmndir deniyorsunuz?

Ben 26 yaşındayım daha önce benim de gebelik oldu fakat kürtajla sonlandı 1 senedir deniyoruz ama 3 aydır yumurtlamamı takip ediyorum ondan önce hiç yumurtlmamı takip etmedim bu kadar takmıyordum sonra niye olmuyor falan diye stres yaptım tabi hormon yapıldı prolaktin ve troid yüksek çıktı ilaç kullandım şimdi düştü işte inşallah sende tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsın cnm

Kızlar bende yaptım geçen ay ovulasyon testi. Tam 25 gündür deniyorum daha yakalayamadım çift çizgiyi. Bu arada pko'yum.. aranızda var mı bu şekilde olup uzun sürede cift çizgi gören ?

Benim öyle sorunum yok cnm sa ben de geçen ay çift çizgi yakaladım değerlendirdim fakat olmadı nasip bu ay denicem inşallah olur sende takip et belki yakalarsın

9 gün test yaptıktan sonra sonunda çift çizgiyi yakalayıp değerlendirdik bakalım beklemedeyim :) dün regli olmam lazımdı gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün bir tane daha mı test yapsam bilemedim sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben de 30unda yakaladim dune kadar kasik agrim vardi hatta dun siddetliydi prg gore 12sinde bat fakat dun catladiysa iki uc atar diyorum.. hayirlisi bakalim.

Kızlar bende ovulasyon deniyorum. Tam 23 gündür çizgiyi görememiştik. Bide bu arada sehir dışına gitmek zorunda kaldım. Teste devam edemedim. ( Aslında yanlış yaptım biliyorum ama mümkün olmadı testi yapmak) Bugün eve geldiğimde hemen testime devam ettim.

Sonucumu gönderiyorum sizlere yumurtlama olmuş dimi ?

Eklentiler

• 1541327538476..jpg
    1541327538476..jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 182
Kızlar bende ovulasyon deniyorum. Tam 23 gündür çizgiyi görememiştik. Bide bu arada sehir dışına gitmek zorunda kaldım. Teste devam edemedim. ( Aslında yanlış yaptım biliyorum ama mümkün olmadı testi yapmak) Bugün eve geldiğimde hemen testime devam ettim.

Sonucumu gönderiyorum sizlere yumurtlama olmuş dimi ?
Yok canim bundan sonra catlayacak
12-36 saat diyor ama benim de 3 gunde catladi gibi
sen bugunleri degerlendirmelisin iste.. siliklesmeye basladiginda catlamis demektir.

Back