selam kızlar beylıkdüzünde oturan varmı tanışalım

benım için çok iyi olur yakınım çünkü oraya yürüterek gelirim.

Bende münübüslen önünde incem evin önünden geçio münübüs dönüşte karşıya geçmem gerek sadece pazartesi ayarlyalım kalır sonra ama

kızlar o dediğiniz yer neresi ya ben bilmiyorum bana migros markacity falan yakın.birde ne zamn buluşacaksınız kaç kişi geliyo belli mi

cnm ssen nerde oturuyon orasıda o çevrede kızlar ne günü görüşelim pazartesi yada salı olsun saat belirleyelim

kızlar salı olabilir, bu arada yazdığım mesajlar özelden gelmiyo size heralde 50 mesaj sayı mı dolduramadım ondan mı acaba,

migros olsa olmaz mı yaaa,salı günü falan birde birbirimizi nasıl tanıycaz 3 kişiyiz zaten. ben özelden mesaj atamıyorum

neyse sonunda birinize mesaj yazabildim migros olsuuun lüütfeeeen bilmediğm yerlere getirmeyin beni şimdiadı da ne zormuş bu buluşacağınız yerin:44:

tamam canım bakalım havanın durumuna göre hareket ederiz ben seni bilgilendiririm.

saolasın esmerkz29 havada bugün kötü gibi,bundan sonra bozucakmış hava, hadi bakalım hayırlısı

kızlar bende beylikdüzündenim. Buluşma olursa seve seve katılırım okulumun olmadığı günler:))

ne zaman okulun yok bir gün belirleyelim o zaman buluşalım.

aaa gene buluşma mı var ne gusel.... gecen migros buluşmasına katılamamıştım ama şimdi gusel olur....

evet canım buluşmayı düşünüyoruz, uygun olduğunuz bi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…