• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam kızlar beylıkdüzünde oturan varmı tanışalım

ayy bu buluşmayı kaçırmak istemiyorummmmm..
hamılelıgımden dolayı geçen gün bayıldım..sıcaga ve kapalı alana girmeye korkar oldum eşimde artık tek biyere göndermem dedi o korktu çünkünaniknanik inşallah izini koparabılırsem gelmek isterim..ama bayılırsam benı tutacak biri varmı ona göresırnaşık şey

ayy bu buluşmayı kaçırmak istemiyorummmmm..
hamılelıgımden dolayı geçen gün bayıldım..sıcaga ve kapalı alana girmeye korkar oldum eşimde artık tek biyere göndermem dedi o korktu çünkünaniknanik inşallah izini koparabılırsem gelmek isterim..ama bayılırsam benı tutacak biri varmı ona göresırnaşık şey

sen yeterki gel ben seni tutarım:1hug:
ama kimseden ses çıkmadı daha herkesede özel msj atmıştım ama daha mekanı bile belirlemedik

sen yeterki gel ben seni tutarım:1hug:
ama kimseden ses çıkmadı daha herkesede özel msj atmıştım ama daha mekanı bile belirlemedik

tamama tutunacak dalım da var artık sagol ayburcummmŞeniz
evet bi herkez toplaşsana yeri falan kararlaştırsak ben bu civarda yenıyım heryerı çok iyi bilmiyorum ama evın önünden geçen minübüs büyükçekeceye kadar gidiyo dolayısıyla beylıkdüzünden de geçiyo bi şekılde buluşuruzz inşallahh..

tamama tutunacak dalım da var artık sagol ayburcummmŞeniz
evet bi herkez toplaşsana yeri falan kararlaştırsak ben bu civarda yenıyım heryerı çok iyi bilmiyorum ama evın önünden geçen minübüs büyükçekeceye kadar gidiyo dolayısıyla beylıkdüzünden de geçiyo bi şekılde buluşuruzz inşallahh..

sen yeterki gel ben seni minibüse kadar götürürüm gerekirse evine kadar
migros yada beylicium düşünüyoruz bakalım kimler ne karar verecek

sen yeterki gel ben seni minibüse kadar götürürüm gerekirse evine kadar
migros yada beylicium düşünüyoruz bakalım kimler ne karar verecek

ayy cnm sagol ya düşünmen yeter ikisinide biliyorum ben beylıcumun içine girdigim yok gerçi henüz.....iki yerde buluşma için müsait cnm eşimde bırakır problem olmaz zaten herkez bir karar versin bakalm..

Son düzenleme:
böyle giderse sadece biz buluşacağa benziyoz kimsecikler yok

Son düzenleme:
Selam kızlar ben de m.obadayım.Gerçi gelmem çok çok zayıf bir ihtimal ama bana da özelden nerde buluşulacağı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Kimbilir belki gelebilirim...yerimseniben

Selam kızlar ben de m.obadayım.Gerçi gelmem çok çok zayıf bir ihtimal ama bana da özelden nerde buluşulacağı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Kimbilir belki gelebilirim...yerimseniben

çokta uzak sayılmazsın buluşma günü ve yerini sana msj atarıza.s.

diğer arkadaşlar galiba daha msjımı almadılar olmadı öncelikle bizler buluşuruz

yarın mıı?
annemlerın bana gelme ihtimali var..eger gelmezlerse eşimdende onay aldıktan sonra ayburcum sana okey mesajı atarım...

tamam canım yarın geliriz 14 00 te orda oluruz ramıteple ona söylerim ben

tmm ayburcum inşallah bi engelım olmaz da gelebılırım....çok istiyorum bu civarda birileriyle görüşmeyi çünkü komşu edinebılcegım bi ortam da oturmuyorum ....inşallah bu vesileyle çok güzel arkadaşlıklar olur cnm

tamam canım yarın geliriz 14 00 te orda oluruz ramıteple ona söylerim ben
bendende tamam esmer kız yarın 14 de boynerin girişinde olucam
tmm ayburcum inşallah bi engelım olmaz da gelebılırım....çok istiyorum bu civarda birileriyle görüşmeyi çünkü komşu edinebılcegım bi ortam da oturmuyorum ....inşallah bu vesileyle çok güzel arkadaşlıklar olur cnm

inş gelebilirsin gelemezsen bile dert etme sen ne zaman istersen seninlede buluşuruz
inş güzel bir başlangıç olur

Back