selam kızlar beylıkdüzünde oturan varmı tanışalım

valla ben gelemiyorum malesef yarın günüm var ama başka bir zaman toplanırız yine daha kalabalık oluruz hem belkli

kızlar ben cuma hariç her gün çalışıyorum
bir dahakine ben de gelebilirim inşaallah...
buluşacağınız yer de evime 10 dk lık mesafedeymiş

valla başlangıç buluşmalarını seviyorum ama kısmet artık lütfen tekrar yapın cuma buluşuruz bu sefer inci tanesi de gelir hem görüşmek üzere bir dahaki buluşma için sabırzılandım

kızlar ben cuma hariç her gün çalışıyorum
bir dahakine ben de gelebilirim inşaallah...
buluşacağınız yer de evime 10 dk lık mesafedeymiş

valla başlangıç buluşmalarını seviyorum ama kısmet artık lütfen tekrar yapın cuma buluşuruz bu sefer inci tanesi de gelir hem görüşmek üzere bir dahaki buluşma için sabırzılandım

tamam cuma günü yaparız
yarın sadece esmerkızla buluşucaz galiba belki nohutluda gelir:lepi:

Merhabalar Arkadaşlar,

Bende gelmek isterdim ama yarın için başka plan yaptım söz verdim arkadaşıma.ınşallah bir dahaki buluşmaya gelirim.:)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
perşembe günü Migros Beylikdüzünde buluşuyoruz gelmek isteyen olursa haberleşelim..

ben gelebilirim migros olursa....
çok ii olur...
birde inşlh diyorum çünkü henüz altı aylık bir bebem var ogun için huysuzluk yapmazsa süper olur

büyükçekmece mimarsinanda yasıyorum...istanbula geleli 2 ay oldu yalnız kaldım buralarda...bu tarafta oturan varmı?

canım bende beylıkdüzündeyim yakınız yani.buluşma yaparız hafta içi gelen olacak olursa yazsın lütfen.yeri saati ayarlarız.

ben bi ara istanbulda yoktum kızlar,buluştunuz sanırım ben gelemedim tüh.Bir daha ki buluşmada görüşürüz inşallah,şu sıralar fazla foruma giremiyorum ama özelden mesajları okumaya çalışırım.

ben bu konuyu görmedm kızlar bende büyükçekmcedeyim hadiyin havalarbozmadan gelcek hafta migrosa toplaşalımm ne dersnz

cnm eğer gelen olmassa perlavista uyarma sana pazartesi günü yada gelcek kızlar migros yerine perlavistada olurmu sunak sen nerdesn tam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…