ayy bu buluşmayı kaçırmak istemiyorummmmm..
hamılelıgımden dolayı geçen gün bayıldım..sıcaga ve kapalı alana girmeye korkar oldum eşimde artık tek biyere göndermem dedi o korktu çünkünaniknanik inşallah izini koparabılırsem gelmek isterim..ama bayılırsam benı tutacak biri varmı ona göresırnaşık şey
sen yeterki gel ben seni tutarım:1hug:
ama kimseden ses çıkmadı daha herkesede özel msj atmıştım ama daha mekanı bile belirlemedik
tamama tutunacak dalım da var artık sagol ayburcummmŞeniz
evet bi herkez toplaşsana yeri falan kararlaştırsak ben bu civarda yenıyım heryerı çok iyi bilmiyorum ama evın önünden geçen minübüs büyükçekeceye kadar gidiyo dolayısıyla beylıkdüzünden de geçiyo bi şekılde buluşuruzz inşallahh..
sen yeterki gel ben seni minibüse kadar götürürüm gerekirse evine kadar
migros yada beylicium düşünüyoruz bakalım kimler ne karar verecek
Selam kızlar ben de m.obadayım.Gerçi gelmem çok çok zayıf bir ihtimal ama bana da özelden nerde buluşulacağı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.Kimbilir belki gelebilirim...yerimseniben
olumunekankayizsmileçokta uzak sayılmazsın buluşma günü ve yerini sana msj atarıza.s.
yarın mıı?
annemlerın bana gelme ihtimali var..eger gelmezlerse eşimdende onay aldıktan sonra ayburcum sana okey mesajı atarım...
birbirimizi nasıl tanıyacagız...yakamıza kırmızı gül mü taksak:))
bendende tamam esmer kız yarın 14 de boynerin girişinde olucamtamam canım yarın geliriz 14 00 te orda oluruz ramıteple ona söylerim ben
tmm ayburcum inşallah bi engelım olmaz da gelebılırım....çok istiyorum bu civarda birileriyle görüşmeyi çünkü komşu edinebılcegım bi ortam da oturmuyorum ....inşallah bu vesileyle çok güzel arkadaşlıklar olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?