selam kızlar beylıkdüzünde oturan varmı tanışalım

ben de bahçeşehir tarafında oturuyorum kızlar.. ama çalışıyorum bir tek pazarım var.. siz hafta içi planlıyorsunuz buluşmayı resimleri bekliyoruz o zaman sabırsızlıkla.. kalbim sizinle..

ben de bahçeşehir tarafında oturuyorum kızlar.. ama çalışıyorum bir tek pazarım var.. siz hafta içi planlıyorsunuz buluşmayı resimleri bekliyoruz o zaman sabırsızlıkla.. kalbim sizinle..

evet ne yazikki hafta içi planyoruz inş foto ekleriz

Bende Avcilardayim olursa tanismak isterim sizlerle....

inşallah canım bu aralar hava bozuk gidiyo.ayarlayalımda hep beraber buluşuruz.

Kızlar beni de haberdar edin bakarsınız bir sürpriz yaparım zemuszemus
Bende migros civarında oturuyorum :lepi:

Bu arada hafta içi olursa gelme imkanım olmaz ama hafta sonuna denk getirirseniz katılmak isterim

pasaklım senin içinde haftasonu buluşma yaprız güya bana çok yakınsın ama nerde daha görüşemedik bile bu pazar günü evimi taşıyorum ama yine beylikdüzündeyim telaşım bitsin güzel bi buluşma ayarlıyalım hem havalarda ısınıyo

canım benim yaa evet güya komşuyuz ama görüşemedik bir türlü
sen daha yeni taşınmadın mı kuzum bu ne acele akannehir

bende migrosa yakınım yakupluda oturuyorum arabayla 10 dk yürüyerek 30 dk mesefa varkaydirigubbakcemile3

bu topiğe baya bir ara vermişiz sağolsun esmerkız hatırlattı
bu hafta içi buluşma yapalımmı kimler gelebilir

günü hep beraber belirleyelim
hepinize özelden mesaj attım

bende gelirim ama bu hafta olursa gelemem eşim yurt dışından çarşamba geliyor 20 gündür yoktuda siz bana da mesaj attın belirlediğinizde bende gelmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…