selam kızlar beylıkdüzünde oturan varmı tanışalım

esmerkz29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
285
Puanlar
173
Yer
İstanbul
selam bayanlar 4 yıldır istanbuldayım buraya gelin geldim.daha önce ankarada oturuyodum .iki tane kızım var.burda doğru dürüst arkadaşım yok beylıkdüzünde oturanlar varsa tanışalım.olumunekankayizsmile

bende o civardayım tatlım yakın sayılırız beylıkdüzüyle 10 dk aramız...

Son düzenleme:
ben 8 ay öncesine kadar ordaydım,şimdi avcılar a geldim.yine cok uzak sayılmaz.ama cok zölüyorum oraları.çok sakin ve güzel bi yer.tam olarak nerdesiniz?ben adakentteydim

evet güzel sakın bi yer ben beykentteyim jetkent tarafında buralara yakın olanlarla tanışmak isterim.

bende şimdi topic açacaktım beylikdüzü neden buluşmuyo diye
bende beylikdüzünde oturuyorum migros civarındayım bir gün ayarlıyalım ortada bir mekanda buluşalım mesela beylicium yada marka city hepsine servis var bulunduğunuz yerden migrosta iyi olur ama çok kalabalık oluyo ne dersiniz

bende bahçeşehirde oturuyorum arabayla 10 dk mesafemiz bende seve seve katılırım buluşma olursa

ben de avcılardayım kızlar
buluşma olursa seve seve katılırım inşaallah

ooo süper valla ben buluşma işini organize etmeye yardımcı olurum

oooo bu topic sessiz kalmış nerdesiniz hanımlar

canım bende kımse yazmıyo diye bakmıyodum yakınız ozaman buluşma ayarlarsan sevinirim canım tanışmış oluruz ama benım iki çocuk var biri bebek daha mıgrosada gelirim ama heryer uyar
sen ayarla canım

beylikdüzü ismini görünce çok şaşırdım doğrusu.beylikdüzünü bi çoğu insan terkedilmiş olarak adlandırsada harika bir yer.bende orada ikamet ediyorum. fakat edirne'de öğrenciyim. şimdiden buluşan bütün bayan arkadaşlara keyifli sohbetler diliyorum..

bence buralar istanbul içinden daha modern daha güzel sakındüzenlı bi semt.

canım bende kımse yazmıyo diye bakmıyodum yakınız ozaman buluşma ayarlarsan sevinirim canım tanışmış oluruz ama benım iki çocuk var biri bebek daha mıgrosada gelirim ama heryer uyar
sen ayarla canım

bu hafta yağışlı gibi görünüyo hep beraber karar veririz herkese uyan bir gün olsun

merhaba kızlar bende beylikdüzünde oturuyorum daha önce şişlideydim burayı çok seviyorum sakin ve huzurlu:)ayarlarsanız bende gelirim:))

buluşmaya bende gelebılırım şuan hamılelıkden dolayı bıras gezme yasagım var o bıtmış olursa o zaman a kadar mutlaka katılmak isterim bendeee

selam kızlar bende beykentte oturuyorum yeşilkent 1 10 nisan da 1yaşına girecek bir oğlum var eğer buluşma olursa bende varım eğer özele mesaj atarsanız sevinirim.

buluşma olacağı günü hep beraber belirleriz hepinize özel mesaj atıp sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…