selam evde para kazanma yöntemleri

salepci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
1
0
1
34
selam arkadaşlar herkes gibi evede para kazanma yöntemleri arıyordum.
bir şirketle tanıştım yaş vs farketmiyor ama sohbet ederek para kazanabiliyorsunuz sadece.
tavsie ederim günlük 60 80 tl arası rahat kazanabiliyorum
skype adresleri ; ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl birşey bu

İnternette sadece günde 3-4 saatinizi ayırarak ciddi bir kazanç sağlayabilirsiniz.
Sizi bizimle çalışmaya davet ediyoruz!
Öğrenci, ev hanımı yada ek iş arayan BAYANLAR evden internette çalışarak para kazanmak istiyorum diyorsanız,
bu teklifimiz tam size göre.
Her hangi bir çalışma zamanınız yoktur
günün her saati ister gece istersenizde gündüz çalışabilirsiniz.
Kısa bir kayıt işleminden sonra çalışıp kazanmaya başladığınız ödemelerinizi haftalık olarak pazartesi günleri alacaksınız.
Görüntülü sohbet operatörlüğü hakkında daha detaylı ve bilgi için lüften aşağıdaki mail/msn adresimizden bize ulaşın.

• ......

Hanımlar
LR alman firması ile ek gelir ve hatta daha fazlasını kazanabilirsiniz
LR ürünleri tamamen bitkisel olup sağlık bakanlığı onaylı olup 30 yıllık bir firmadır. ürünlerini bazı ünlüler bile kullanmaktadır.
Ürün yelpazesi
şampuan,diş macunu,orjinal parfümler,fondoten,ruj,kremler,duş jel leri,bebek ürünleri,kırışıklık önleyici ürünler,varis - basur -saç kıran -fıtık- cilt sorunları vs vs vs gibi bir çok hastalığın tedavisinden kullanılan ürünleri bulunmakta ve kullanıcılar tarafından kanıtlanmış fotoları mevcuttur.
Şimdi zaten hepimiz bu saymış olduğum ürünlerin birçoğunu evimizde kullanıyoruz ee yani burada bir kaybımız yok aksine kazancımız vardır. LR nin sunduğu imkanlar :
+tamamen bitkisel ürünler kullanarak kendine iyilik yapmış olursun
+üye olarak ihtiyaçlarını % 40 indirimli olarak satın alabilir ve kullandığın ürünleri (memnun kalacağından okadar eminiz ki) çevrene tavsiye ederek satışını yapabilirsin veya üye ekleyerek alt ekibini oluşturabilirsin
+bana daha fazlası lazım dersen puan sistemine dahil olup saat,cep telefonu,tablet gibi hediyeler senin olur
+bunlar beni Kesmez ben azimliyim yaparım dersen 12000 puana ulaştığında şirket sana arabanı verir.
+en önemlisi de ben bu puanı nasıl yaparım diye korkma çünkü yalnız değilsin arkada dağ gibi LR Ekibi var.

Evet LR birey işi değil Ekip işidir.

Bende varım diyorsan ekibime beklerim

Face adresim : fatma salih usturalı
Mail adresim : fatma.usturalii@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…