Evet sacma senin uslubun sacma.sorduğun sorular çok saçma,iki harf bişeyler yazıyon amma sen de bilmiyon ne yazdığını,ben ne diyom sen ne diyon
Benim guvenin yok canm o kesimeKendi yorumunla haberin doğru olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun ama
Kimler savunuyordu hdp yi parmak kaldırsın
Eki Görüntüle 1654497
Evet sacma senin uslubun sacma.
"Aptalların ülkesinde "
Yasadigim ulkeye insanlarina sirf nefretin icin hakaret eden kisiliksin.Ellerinizde klavye kin kusmak ne kolay.Size militan kiyafetli bir parti es baskani sunuyrm.Hala idiii viddii.Kimseye hakaret etmem asagilamam.Kendimi bilirim.Azicikta siz bilin.
Ben okul mevzunu kapatali uzun yillar oldu ama okula 2 evlat yolluyrm.Ben kizima dun İstiklal Marsini yazdiriyrum.Cocuk 6.5 yasinda okuyur yaziyor ama soruyor.Kurban olayim ne anne?.irkim ne anne.? Alsancak ne anne?Evlaefe desene Atatürk candır diyesen şuan okula gidiyosan rahat geziyorsan secimde oy kullanıyo san ve daha bir çok bunlar hep CUMHURİYET yani ATATÜRK sayesinde. Öyle değil mi evlaefe
Bana diyosun heralde, onu yapana en agir küfürler edilir. Net.Nerdeydi Ataturku sevenler..
Eki Görüntüle 1654521
Nerdeydi Ataturku sevenler..
Eki Görüntüle 1654521
Ben hafta sonu boyunca cok yogundm hep duyma ile haberdan oldum.Patlamayi can kaybini.Adı Barış mitingi ama Turk Bayrağımız yok,
Eki Görüntüle 1654523
Dört kutuplu türkiyede kimsenin kimseye tahammülü yok, herkes bir güç yarışında ben daha doğruyum hayır ben hayır ben doğru mu bunda herkes hem fikirdir, o zaman düşünün bakalım neden oluyor bunlar,insan ayrımı yapmasaydık olur muydu sence,peki bunu başlatanlar kimler ?Evet sacma senin uslubun sacma.
"Aptalların ülkesinde "
Yasadigim ulkeye insanlarina sirf nefretin icin hakaret eden kisiliksin.Ellerinizde klavye kin kusmak ne kolay.Size militan kiyafetli bir parti es baskani sunuyrm.Hala idiii viddii.Kimseye hakaret etmem asagilamam.Kendimi bilirim.Azicikta siz bilin.
Adı Barış mitingi ama Turk Bayrağımız yok,
Eki Görüntüle 1654523
Benim hakareti onaylar bir yazimi okudun mu eger gorsem oradada yazardm emin ol.Bize,ulkenin muhalif kesimine edilen hakaretlere neden bu kadar celallenmedin diyorum.Gormezden geldin mesajimi ??Bizler senin o ulkenin evlatlari degilmiyiz???