Ah be canmm.Resmi kurumlarda inceleme surerken hdp bomba sonrasi cenazeler kalkmadan miting yapiyormus.Ne acikladiklari beni hic baglamaz.Ben sonuca bakarm.http://www.diken.com.tr/hdpden-sabaha-yalanlama-bu-kara-propaganda-kampanyasi-itiraf-niteliginde/
Resmi açıklamayı kimden beklediğine bağlı,Hdp yalanladı bu haberi...Demirtaş'ın danışmanları belli,hesapları belli zaten
Bu zamana kadar gecmistekilerin bedeli cok odendi.Bazıları tarihte silip gitmeye mahkumdur,iziniz görünmeyecek gerçeği gelecek nesiller öğrenir bu gidişle,bu ülkede herkes akıllı olsaydı bunlar olmazdı,bazılarının aptallığının bedelini bütün ülke ödüyoruz,tek düze fikirler düşünmeyen beyinler,gözünün önüne razı olanlar,azıcık görmeye çalışın,merhametsizler..
Eee sizinki şehit tabutunun başında miting yapıyordu?Ona niye tepki göstermediniz?Sonuca bakarsın da senin de elinde havuz medyasının haberlerinden başka kanıtın yok yani...Ah be canmm.Resmi kurumlarda inceleme surerken hdp bomba sonrasi cenazeler kalkmadan miting yapiyormus.Ne acikladiklari beni hic baglamaz.Ben sonuca bakarm.
Ben haberi sundum.Yalanlama varsa bence incelemeler sonunda dogrusu cikar ortaya.Eee sizinki şehit tabutunun başında miting yapıyordu?Ona niye tepki göstermediniz?Sonuca bakarsın da senin de elinde havuz medyasının haberlerinden başka kanıtın yok yani...
Kendi adina oyle dusunuyorsan evethepimiz aptalız demek. Bi halt anlamıyoruz yaşananlardan. Ben kendi adıma anlamıyorum. Anladığım tek şey vatan gidiyor. Savaş çıkıyor. Neden niçin kim yapıyor. Biz iki parti yüzünden aptal aptal kavga ediyoruz sadece.
Orta Doğunun geri kalmış ülkelerinden hiçbir farkımız kalmadı,televizyonda izlediklerimizden. acaba bunlar 10 yıldır kimin döneminde oluyor,geçmişi hatırlıyorsunuz da neden şimdiye bakmıyorsunuz,bu ölen insanları hangi döneme yıkıyorsunuz,bir hükümet can güvenliği sağlayamıyorsa neden var !!!!Bu zamana kadar gecmistekilerin bedeli cok odendi.
Kime goreeeeOrta Doğunun geri kalmış ülkelerinden hiçbir farkımız kalmadı,televizyonda izlediklerimizden. acaba bunlar 10 yıldır kimin döneminde oluyor,geçmişi hatırlıyorsunuz da neden şimdiye bakmıyorsunuz,bu ölen insanları hangi döneme yıkıyorsunuz,bir hükümet can güvenliği sağlayamıyorsa neden var !!!!
Off of liii offfffffff...Kimler savunuyordu hdp yi parmak kaldırsın
Eki Görüntüle 1654497
Cevap veriyrm sen merak etme.Kendi actigim konudan niye kacayim.
Kendi yorumunla haberin doğru olduğunu ispatlamaya çalışıyorsun amaBen haberi sundum.Yalanlama varsa bence incelemeler sonunda dogrusu cikar ortaya.
sorduğun sorular çok saçma,iki harf bişeyler yazıyon amma sen de bilmiyon ne yazdığını,ben ne diyom sen ne diyonKime goreeee
Vay vay vayCevap veriyrm sen merak etme.Kendi actigim konudan niye kacayim.
Sacmaliyorsam sen kac kotu zihniyetimle seni bogmayayim.