Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Bazıları tarihte silip gitmeye mahkumdur,iziniz görünmeyecek gerçeği gelecek nesiller öğrenir bu gidişle,bu ülkede herkes akıllı olsaydı bunlar olmazdı,bazılarının aptallığının bedelini bütün ülke ödüyoruz,tek düze fikirler düşünmeyen beyinler,gözünün önüne razı olanlar,azıcık görmeye çalışın,merhametsizler..

Bu zamana kadar gecmistekilerin bedeli cok odendi.

Ah be canmm.Resmi kurumlarda inceleme surerken hdp bomba sonrasi cenazeler kalkmadan miting yapiyormus.Ne acikladiklari beni hic baglamaz.Ben sonuca bakarm.
Eee sizinki şehit tabutunun başında miting yapıyordu?Ona niye tepki göstermediniz?Sonuca bakarsın da senin de elinde havuz medyasının haberlerinden başka kanıtın yok yani...

Eee sizinki şehit tabutunun başında miting yapıyordu?Ona niye tepki göstermediniz?Sonuca bakarsın da senin de elinde havuz medyasının haberlerinden başka kanıtın yok yani...
Ben haberi sundum.Yalanlama varsa bence incelemeler sonunda dogrusu cikar ortaya.

Kendi adina oyle dusunuyorsan evet
Ama ben oyle dusunmuyrm.

Bu zamana kadar gecmistekilerin bedeli cok odendi.
Orta Doğunun geri kalmış ülkelerinden hiçbir farkımız kalmadı,televizyonda izlediklerimizden. acaba bunlar 10 yıldır kimin döneminde oluyor,geçmişi hatırlıyorsunuz da neden şimdiye bakmıyorsunuz,bu ölen insanları hangi döneme yıkıyorsunuz,bir hükümet can güvenliği sağlayamıyorsa neden var !!!!

Kime goreeee

Bu haber zinhar yalandir. Bir teror orgutu olarak besikteki bebegi bile olduren pkkninn bu olay asla isine gelmez. Humanist cicek böcek imajini yerle bir eder.

Sarayin yaptigina inanip pkknin yaptigina inanmamak iste butun mesele bu.

Bana kalirsa hepsinin parmagi var bu iste. Ama kac gundur hayir pkknin niye isine gelsin diye beyin yakan analizler görüyorum.

Gulsem mi aglasam mi bilemiyorum

Cumhurbaşkanımız fransa da saldırı olunca dedi ya sizin istihbarat teşkilatı çalışmıyor mu,neden var,o zaman şimdi türkiyenin milli istihbarat teşkilatı çalışmıyor mu neden var diye sorarlar ?????

Gerçekler hiçbir zaman ortaya çıkmıyor ne yazıkki..
Söylentiden ibaret konuş dur...herkesin inandığı gerçek başka..
Tartışsak bir yere varamaz aynı görüşte olmamıza rağmen kavga eder dururuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…