Kib. Sakincali degil.Usturupsuz ve kendinj bilmezHmm sakıncalı bir mesaj..
ban yok bu bölümde.Kib. Sakincali degil.Usturupsuz ve kendinj bilmez
Ataturke agit yakacagina ulkene aptallar ulkesi diyene bir cevap yazsaydin daha vatan sever gorunurdun.Ah Atatürk ' um bu günleri göre ne derdi acaba, bak emanet ettiğin ülke gençleri ne halde :/
Çok güzel bir siir var, yıkın diktiğiniz heykellerimi diye ona saatlerce ağladım. İyi ki içimde onun sevgisi var. Seni seviyorum Atam.
Polemige yokmusban yok bu bölümde.
yok. ban kalktı..Polemige yokmus
O kadar vaktim yok bebeğim işim gücüm var
Siz buyurun yapın avukatlığınızı
ülkeye laf etmemişki. bazı kişiler için demiş. ülkedeki bazıları...Ama ulke parti liderinden de ustun bence
Turkiye olmasa hangisinin onemi var
Ama ulke parti liderinden de ustun bence
Turkiye olmasa hangisinin onemi var
Niye sen yetemedin mi onaAtaturke agit yakacagina ulkene aptallar ulkesi diyene bir cevap yazsaydin daha vatan sever gorunurdun.
aaa ona var bak.. biri desin Atatürke. ban yer..Ulkenin yarisina ayyaş denirken su tepkinin ceyregi neredeydi evla? O zaman ama onlar oyle ki mi oluyor ?
Bu nasıl bir yorum yaHmm sakıncalı bir mesaj..
Yazdigin yaziya azicik dikkat et .Aptallarin ulkesi dedigin tam olarak neresi ???
Azicik ayarini bilmek lazim.
"Aptalların ülkesinde "ülkeye laf etmemişki. bazı kişiler için demiş. ülkedeki bazıları...
hani sizler bazılarına terörist diyorsunuz ya onun gibi. onada ban yok mesela..
ama bir parti başkkanına derseniz var
http://www.diken.com.tr/hdpden-sabaha-yalanlama-bu-kara-propaganda-kampanyasi-itiraf-niteliginde/Resmi aciklama midir.?
Niye sen yetemedin mi ona)))