Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Ataturke agit yakacagina ulkene aptallar ulkesi diyene bir cevap yazsaydin daha vatan sever gorunurdun.

Bugün sınıfa girdiğimde öğrencilerim,hocam hepimizi patlatacaklar,heryerde bomba patlayacak deyip,kendilerini nasıl savunacaklarini anlattı safça masumca...burası güneydoğu,o çocuklara bu psikolojiyi yaşatan her kimse Allahindan bulsun.böylesi bir durumda hâlâ kutuplaşma,kendini haklı çıkarma çabası içinde olanları kınıyorum.herkes birilerinin avukatlığını yapma peşinde yazık... Gerçek acı sessizdir,diğerleri acidan pay çıkarma çabasıdır bana göre.

Yazdigin yaziya azicik dikkat et .Aptallarin ulkesi dedigin tam olarak neresi ???
Azicik ayarini bilmek lazim.

hepimiz aptalız demek. Bi halt anlamıyoruz yaşananlardan. Ben kendi adıma anlamıyorum. Anladığım tek şey vatan gidiyor. Savaş çıkıyor. Neden niçin kim yapıyor. Biz iki parti yüzünden aptal aptal kavga ediyoruz sadece.

Ulke olarak beynimiz uyustu hepimizin.
Soma,ermenek,suruc,ankara...Toplamda 500 kusur olum.Hangisinin sorumlulari yakalandi ya da cezalandirildi? Bunlarin hesabini soramayacak kadar aptaliz evet.Beynimiz uyusturuluyor cunku!

ülkeye laf etmemişki. bazı kişiler için demiş. ülkedeki bazıları...
hani sizler bazılarına terörist diyorsunuz ya onun gibi. onada ban yok mesela..
ama bir parti başkkanına derseniz var
"Aptalların ülkesinde "
Bu ulkeye edilen asagilayici bir usluptur.

Evet adamlar pkk kamufilaji giyerek geziyor pkkli diyoruz ya.

Yaa evt
Asil kotu olan ne biliyormusun okyp
Gozunun onunde gore gore kor olmak...

Niye oyle bir yanlis goruste bulunmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…