Hüngür hungur agladilar. Eki Görüntüle 1654526
Kanı bozuk ????,ne biçim konuşuyosun sen,hakkınla savunamayınca hakarete mi başladın ? seni ancak k.i.b lerimCumlemde anlatim bozuklugu olsunda kanim bozulmamis olsun sikinti yok.Dil kurumundan onay mi almak gerekiyordu yazilarda.Bu ne anlamsiz bir yazi.
Kible de ban kalkti bosuna kiblemis olursun Kanim bozulmamisi kani bozuk diye okuyorsan benim yazi hatamdan cok senin okuma hatan var sanirim.Kanı bozuk ????,ne biçim konuşuyosun sen,hakkınla savunamayınca hakarete mi başladın ? seni ancak k.i.b lerim
Gozunu seveyim Pelinim.Gosterilere girislerde arama yapilinca lafff haber bomba patlar sonra anmak icin yuruyus yapiliyor guvenlik icin arama yapiliyor lafffHadi ben bu hdp yöneticilerini anlarım bu olay onları sevindirmiştir. Canı cehenneme hepsinin.
Zaten terörü destekleyen bir partiden daha ne beklenir ki.
Ama ben şunu anlayamam Ankara da dikkat edin Ankara da Tunceli de, Ağrı da değil. Başkentte bu olay olurken devlet nerde? Evet sorum tam da bu DEVLET NEREDE? İstihbarat nerede? Tayyip Erdoğanın şahsına söylenen her sözü, her hakareti tüm sosyal medya hesaplarını inceleyip bulup çıkartanlar nerede? Böylesine planlanmış bir olay kapalı kapılar ardında mı konuşuldu zannediyorsunuz. Yani birden bire birisi uyanıp bari gidip Ankarayı bombalayalım mı dedi kankasına?
İki gündür o kadar saçma şeyler duyuyorum ki. Kimse asıl sorulması gerekenleri soramıyor kimse asıl söylenmesi gerekenleri söylemiyor.
İki gram beynin vardı o da burda yandı heraldeKible de ban kalkti bosuna kiblemis olursun Kanim bozulmamisi kani bozuk diye okuyorsan benim yazi hatamdan cok senin okuma hatan var sanirim.
Senin icin uzgunum.
boşuna cevap veriyorsun..Gozunu seveyim Pelinim.Gosterilere girislerde arama yapilinca lafff haber bomba patlar sonra anmak icin yuruyus yapiliyor guvenlik icin arama yapiliyor lafff
Benim cok asker polis canim var hepsi cani cebinde ne yapsinlar sen soyle Emin ol o zafiyetten yararlanip eylemi planlamislardir.Acaba eylemciler kim.Belki o gruplara uye oldular aylar once dikkat cekmemek icin .Ahh bir bilsek ogrensek dogrulari
kibledim seni şu hakarete mune kayıtsız kalmazzz.İki gram beynin vardı o da burda yandı heralde
Az once paylasmistim dur bir daha paylasayim.İki gram beynin vardı o da burda yandı heralde
bu olmadı evla. sorduğuna cevap vermemişsin. sana yalan mı doğru mu, diye sormamış, cevap bekliyoruz? o zaman bu tepkin, neredeydi?Ben haberi sundum.Yalanlama varsa bence incelemeler sonunda dogrusu cikar ortaya.
hakarete ban yok. mune yazdı. yok diyekibledim seni şu hakarete mune kayıtsız kalmazzz.
fotograf paylaşmaktan nasıl vakit buldun hayret ?kibledim seni şu hakarete mune kayıtsız kalmazzz.
Aman be ofluu bunlar dikkate bike alinmayacak yazilar.Benin karsit gorusle seviyeli yazdigimi cogu kisiler bilir.Hakaret ve asagilama yapmadigimi.Ama uslubunu nazikce ceviriyrm.Ama yokkk.Anlamiyor.Asagilama arzusu tavan sanirim.Kendi haline birakiyrm.kibledim seni şu hakarete mune kayıtsız kalmazzz.
bunlar böyle şekerim,,alay, dalga, hakaret beyinciği o kadar çalışıyor ..Aman be ofluu bunlar dikkate bike alinmayacak yazilar.Benin karsit gorusle seviyeli yazdigimi cogu kisiler bilir.Hakaret ve asagilama yapmadigimi.Ama uslubunu nazikce ceviriyrm.Ama yokkk.Anlamiyor.Asagilama arzusu tavan sanirim.Kendi haline birakiyrm.
Gozunu seveyim Pelinim.Gosterilere girislerde arama yapilinca lafff haber bomba patlar sonra anmak icin yuruyus yapiliyor guvenlik icin arama yapiliyor lafff
Benim cok asker polis canim var hepsi cani cebinde ne yapsinlar sen soyle Emin ol o zafiyetten yararlanip eylemi planlamislardir.Acaba eylemciler kim.Belki o gruplara uye oldular aylar once dikkat cekmemek icin .Ahh bir bilsek ogrensek dogrulari
gözardı edersen görmezsinAman be ofluu bunlar dikkate bike alinmayacak yazilar.Benin karsit gorusle seviyeli yazdigimi cogu kisiler bilir.Hakaret ve asagilama yapmadigimi.Ama uslubunu nazikce ceviriyrm.Ama yokkk.Anlamiyor.Asagilama arzusu tavan sanirim.Kendi haline birakiyrm.
fotoğrafçı hanım sen beyin yerine beyinciğini kullanıyorsan,beyinin nasıl çalıştığını da anlayamazsınbunlar böyle şekerim,,alay, dalga, hakaret beyinciği o kadar çalışıyor ..