Hdp mitinginde olan patlama secim oncesi magdur duruma dusurulmeleri.kendileri patlattığı için olmasın ucubeler Allah sizin gibileri ülkemizin başından tez zamanda def etsin
sadece kendileri yer. gerçeklerden kaçmak onlara yakışır bize değilNe atacaklarını sasirdilar
Evet bi ben kor olayimda sen acik gozlu olişte böyle
körleşme böyle birşey dostlar. bakınız alıntım..
öyle zaten:)Evet bi ben kor olayimda sen acik gozlu ol
He ya ölüyü yakalayıp adalete teslim etmişlerYalan,sisirme habere alisigiz diyosun.
Davutoglu,Suructa olen canli bombayi yakalayip adalete teslim ettigini soyledi.Ne diyosun buna elit? Aslinda oyle demek istemedi.Adaletten kasti diye ilahi adalet diye kiviricakmisiniz yoksa
Kacmak??sadece kendileri yer. gerçeklerden kaçmak onlara yakışır bize değil
Yanlış adrestesin baby ayrılması gereken ben değilim
Bi o değil bizlerde açık gozluyuzöyle zaten:)
tdk.Kacmak??
He ya ölüyü yakalayıp adalete teslim etmişler))) ee onca insan öldü cb nerde ??
öyle zaten:)
O kadar vaktim yok bebeğim işim gücüm varHer zamanki tavrin :) Soyledigin,ortaya attigin alti boş savlar aninda curutulunce isi geyige vurup sacma sapan alakasiz laf ediyosun.
Ortaya attigin lafi savunsana.Karsilastirmali videolarla gidelim mi konu uzerinden ?Ister misin?
Hmm sakıncalı bir mesaj..Aptalların ülkesinde yaşıyoruz, asıl terör gözümüzün önünde ama gören yok,kral çıplak,kim fark edecek. tarih yazıyor bunları umuyorum ki bir gün adalet yerini bulacak.
Yazdigin yaziya azicik dikkat et .Aptallarin ulkesi dedigin tam olarak neresi ???Aptalların ülkesinde yaşıyoruz, asıl terör gözümüzün önünde ama gören yok,kral çıplak,kim fark edecek. tarih yazıyor bunları umuyorum ki bir gün adalet yerini bulacak.