Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Yalan,sisirme habere alisigiz diyosun.
Davutoglu,Suructa olen canli bombayi yakalayip adalete teslim ettigini soyledi.Ne diyosun buna elit? Aslinda oyle demek istemedi.Adaletten kasti diye ilahi adalet diye kiviricakmisiniz yoksa
He ya ölüyü yakalayıp adalete teslim etmişler ))) ee onca insan öldü cb nerde ??

Yanlış adrestesin baby ayrılması gereken ben değilim

Her zamanki tavrin :) Soyledigin,ortaya attigin alti boş savlar aninda curutulunce isi geyige vurup sacma sapan alakasiz laf ediyosun.
Ortaya attigin lafi savunsana.Karsilastirmali videolarla gidelim mi konu uzerinden ?Ister misin?

tdk.

-e
1. -e Hızla koşup bir yere saklanmak
"Bir tehlike sezdiğin anda hemen eve kaçarsın." - H. R. Gürpınar
2. nsz Kimseye bildirmeden bulunduğu yerden ayrılmak, firar etmek
"Silahını hatta başındaki şapkasını bırakıp kaçıyor." - R. E. Ünaydın
3. -den Kendini göstermemek, rastlaşmamaya çalışmak
"Alacaklıdan kaçmak."
4. -den Kaçınmak
"Ben zahmetten kaçmam."
5. -den Gaz, sıvı vb. şeyler sızmak
"Kazandan islim kaçıyor."
6. nsz İpi kopmak
"Çorabım kaçtı."
7. -e, nsz Girmek
"Kulağına su kaçmış."
8. Bir yana doğru kaymak
"Odanın halısı biraz sağa kaçmış."
9. nsz Görünmeden gitmek, savuşmak, sıvışmak
"Belki sirayet eder diye korkacaklar ve kaçacaklar." - B. Felek
10. nsz Hızlı koşmak
"Biletlerini memurun elinden kaptı, kaçar gibi gişeden uzaklaştı." - N. Cumalı
11. nsz Yok olmak
"Rahatı kaçmak." "Neşesi kaçmak."
12. Benzemek, andırmak
"Bu mavi yeşile kaçıyor."
13. Kaçgöçe uymak
"Gelin bir evde kayınbabasından kaçar, güveyi, baldızının yüzünü tanımazdı." - R. H. Karay
14. -den Kız veya kadın yasalara ve aile isteklerine karşı gelerek evlenmek için evinden ayrılmak
15. -i Rengi ağarmak, uçmak
16. -den, spor Yarışçı diğerlerinden hızla ayrılıp arayı açmak
17. spor Futbol ve basketbolda engelleyen adamdan kurtulmak veya pas alabilmek için boş alana koşmak

:)))

Bir de açıklama yaparken ki o bu konuda kendini nasıl yetkili görüyor ki ağlamış, göz yaşlarını tutamamış.. Çok üzüldük biz de… İnandık hatta çok samimi olduğuna, yoldaş bellediklerine ağladığına.. Timsah göz yaşlarınıza..

Aptalların ülkesinde yaşıyoruz, asıl terör gözümüzün önünde ama gören yok,kral çıplak,kim fark edecek. tarih yazıyor bunları umuyorum ki bir gün adalet yerini bulacak.

Her zamanki tavrin :) Soyledigin,ortaya attigin alti boş savlar aninda curutulunce isi geyige vurup sacma sapan alakasiz laf ediyosun.
Ortaya attigin lafi savunsana.Karsilastirmali videolarla gidelim mi konu uzerinden ?Ister misin?
O kadar vaktim yok bebeğim işim gücüm var
Siz buyurun yapın avukatlığınızı

Aptalların ülkesinde yaşıyoruz, asıl terör gözümüzün önünde ama gören yok,kral çıplak,kim fark edecek. tarih yazıyor bunları umuyorum ki bir gün adalet yerini bulacak.
Hmm sakıncalı bir mesaj..

Yazdigin yaziya azicik dikkat et .Aptallarin ulkesi dedigin tam olarak neresi ???
Azicik ayarini bilmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…