Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Adı barış mitingi, gidenlerin çoğu HDP , CHP, eğitim sen liler vs vs.. Kakao ve Ben Kakao ve Ben keşke sende gitseydin ve türk bayrağını açsaydın.. Birinin çıkıp sana neden bu bayrağı açtın diyeceğini sanmıyorum...

Bu kadar dar görüşlü olmayan lütfen.. Genç yaşlı bir sürü evladımız can verdi.. Teroristmiydi hepsi? terorist ise neden kendi vekilleri seçme hakları var.. Yapmayın lütfen yapmayın.. Böyle şeyler ile olayı körüklemeyin.. Düşmanı sevindirmeyin.. Ülke güvenliğimiz iç işleri bakanlığı tarafından korunmak zorunda.. Bu yapılamıyor.. Yapmadıkları için kızıyoruz kınıyoruz.. Lütfen biz vatandaş olarak birbirimizi seveli koruyalım.. Burası demokrasi ile yönetiliyorsa birden fazla görüşün olması normal.. Bunları neden kabul edemiyoruz

gözler kör olmuş kulaklar sağır
ecdadımız su pisliklerin başımızda insan şeklinde konuşma yaptığını görse kan ağlardı sanırım.
yazık güzel ülkem ucubelerin açıklamalarını dinliyor

K
Dört kutuplu türkiyede kimsenin kimseye tahammülü yok, herkes bir güç yarışında ben daha doğruyum hayır ben hayır ben doğru mu bunda herkes hem fikirdir, o zaman düşünün bakalım neden oluyor bunlar,insan ayrımı yapmasaydık olur muydu sence,peki bunu başlatanlar kimler ?

Sizin partiniz bilmem ne demek istemiyorum parti olayı değil bu,insanlar birbirine bu kadar kin ve nefret duyuyorsa sebebi kimdir ? yani barış içinde yaşamak varken,insana insan gibi davranmak varken,sen teröristsin sen paralelsin demek,ısrarla insanları kutuplara ayırmak aptallık değil midir?

ben türkiyenin bu halini hiç mi hiç sevmedim mutlu huzurlu günlerimizi özledim,bu hükümette bunu sağlayamıyorsa çekilsin bir zahmet,takım tutar gibi parti desteklenmez,kendi hayatlarınızı düşünün insanlığı düşünün.

Bir sabah da uyandığımda huzurlu uyanayım be şu ülkede.
Yazindan tek bir kelimeyi aliyrm kin tutmak.Iste sorun bu kini tutanda.Ben kin tutmam.Askerkmin polisimin vatandasimin vatanimin canina kast edenler disinda.....

neyse rabbim mekanları cennet etsin ailelerine sabır versin.. her ölüm acıdır.. Kakao ve Ben Kakao ve Ben sanada kolay gelsin.. bol bol öyle fotoğraflar ekle.. Ekle ki, olay insanların ölmesinden çıksın.. Selahattin Demritaş gülmüş mü? Allah belasını versin ozaman.. Ama sen bunları malzeme yapıp olayı farklı boyutlara geçirme..

Yazmayacağım artık.. İyi günler..

Pekiiii..kimse sormayacakmi.... Bu şer....bugün en on safta POZLAR vermek yerine DÜN niye orada yoktunuz diye..
11229758_1606466862949295_9062745019010877833_n.jpg

gözler kör olmuş kulaklar sağır
ecdadımız su pisliklerin başımızda insan şeklinde konuşma yaptığını görse kan ağlardı sanırım.
yazık güzel ülkem ucubelerin açıklamalarını dinliyor
Yok biz koruz.Goren korr. Onlar gercekleri goruyor Birde bu ulkede yasanmaz yok soyle yok boyle begenmeyen hala bu ulkenin havasini soluyup nasil bu laflari soyleyebilir.Yemek yedigin kaba etmektir. Bu

Yok biz koruz.Goren korr. Onlar gercekleri goruyor Birde bu ulkede yasanmaz yok soyle yok boyle begenmeyen hala bu ulkenin havasini soluyup nasil bu laflari soyleyebilir.Yemek yedigin kaba etmektir. Bu

Ülkemi teröristlere emanet etmek isteyenlerin kökü kurusun derim başka sey diyemem evlaefe.
Allah ölen masumların mekanını cennet yapanların da cehennem eylesin.

Ülkemi teröristlere emanet etmek isteyenlerin kökü kurusun derim başka sey diyemem evlaefe.
Allah ölen masumların mekanını cennet yapanların da cehennem eylesin.
Livanelinin bi sarkisi vardi
Eyy ozgurlukk...
Yanlis hatirlamiyorsam.Ama ozgurluk anlayislarida bi degisik olmus kimilerinin.

X