- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.758
- 60
Nerdeydi Ataturku sevenler..
Eki Görüntüle 1654521
Sayıp sövmediğimizi nerden biliyorsun kakako..
Sen bu fotoğrafa sessiz kalırmıydın peki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeydi Ataturku sevenler..
Eki Görüntüle 1654521
Yazindan tek bir kelimeyi aliyrm kin tutmak.Iste sorun bu kini tutanda.Ben kin tutmam.Askerkmin polisimin vatandasimin vatanimin canina kast edenler disinda.....Dört kutuplu türkiyede kimsenin kimseye tahammülü yok, herkes bir güç yarışında ben daha doğruyum hayır ben hayır ben doğru mu bunda herkes hem fikirdir, o zaman düşünün bakalım neden oluyor bunlar,insan ayrımı yapmasaydık olur muydu sence,peki bunu başlatanlar kimler ?
Sizin partiniz bilmem ne demek istemiyorum parti olayı değil bu,insanlar birbirine bu kadar kin ve nefret duyuyorsa sebebi kimdir ? yani barış içinde yaşamak varken,insana insan gibi davranmak varken,sen teröristsin sen paralelsin demek,ısrarla insanları kutuplara ayırmak aptallık değil midir?
ben türkiyenin bu halini hiç mi hiç sevmedim mutlu huzurlu günlerimizi özledim,bu hükümette bunu sağlayamıyorsa çekilsin bir zahmet,takım tutar gibi parti desteklenmez,kendi hayatlarınızı düşünün insanlığı düşünün.
Bir sabah da uyandığımda huzurlu uyanayım be şu ülkede.
Anlama kapasiten için yapabileceğim bişey yok malesefK
Yazindan tek bir kelimeyi aliyrm kin tutmak.Iste sorun bu kini tutanda.Ben kin tutmam.Askerkmin polisimin vatandasimin vatanimin canina kast edenler disinda.....
Yok biz koruz.Goren korr. Onlar gercekleri goruyor Birde bu ulkede yasanmaz yok soyle yok boyle begenmeyen hala bu ulkenin havasini soluyup nasil bu laflari soyleyebilir.Yemek yedigin kaba etmektir. Bugözler kör olmuş kulaklar sağır
ecdadımız su pisliklerin başımızda insan şeklinde konuşma yaptığını görse kan ağlardı sanırım.
yazık güzel ülkem ucubelerin açıklamalarını dinliyor
Yok biz koruz.Goren korr. Onlar gercekleri goruyor Birde bu ulkede yasanmaz yok soyle yok boyle begenmeyen hala bu ulkenin havasini soluyup nasil bu laflari soyleyebilir.Yemek yedigin kaba etmektir. Bu
Kininin sana soylettirdigi asagilama isteginle mi yaziyorsun.Anlama kapasiten için yapabileceğim bişey yok malesef
yazdığın bütün cümlelerde anlatım bozukluğu varKininin sana soylettirdigi asagilama isteginle mi yaziyorsun.
Neyse senin goz ardi ediyrm cunku yazisabilecek bir insan degilsin.
Livanelinin bi sarkisi vardiÜlkemi teröristlere emanet etmek isteyenlerin kökü kurusun derim başka sey diyemem evlaefe.
Allah ölen masumların mekanını cennet yapanların da cehennem eylesin.
))))))-
yazdığın bütün cümlelerde anlatım bozukluğu var
Cumlemde anlatim bozuklugu olsunda kanim bozulmamis olsun sikinti yok.Dil kurumundan onay mi almak gerekiyordu yazilarda.Bu ne anlamsiz bir yazi.-
yazdığın bütün cümlelerde anlatım bozukluğu var
Niye bizim ve onun kani bozuk mu ???????Cumlemde anlatim bozuklugu olsunda kanim bozulmamis olsun sikinti yok.Dil kurumundan onay mi almak gerekiyordu yazilarda.Bu ne anlamsiz bir yazi.
Benim ki degil.Seninkini sen bilirsin.Niye bizim ve onun kani bozuk mu ???????